Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 95

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pegaso Granito
    Pegaso Granito 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ο Telmo Rodriguez, το παιδί θαύμα του Ισπανικού κρασιού που έχει φέρει στο προσκήνιο άγνωστες Ισπανικές ποικιλίες και περιοχές, βρίσκεται πίσω από αυτό το μεγαλειώδες κρασί από 100% Garnacha (Grenache). Παλαιά κλίματα διαμορφωμένα σε θάμνους που καλλιεργούνται βιολογικά, υψόμετρο μεταξύ 800 και 1000 μέτρων, γρανιτικά εδάφη, ζύμωση με τις ιθαγενείς ζύμες και ωρίμαση σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια 600 λίτρων και φυσικά το τελέντο του Telmo είναι οι παράγοντες που οδηγούν σε ένα σπουδαίο κρασί που ξεχωρίζει για την κομψότητα του, το βάθος φρούτου και την εκφραστικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μονοπάτι
    Μονοπάτι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    24,80 €
    Ένα από τα πιο ‘cult’ κρασιά που έχει να επιδείξει η ζώνη ΠΟΠ της Νεμέας. Πλούσιο, γεμάτο και δυνατό, με σφιχτές τανίνες και μεγάλη δυναμική παλαίωσης, το Μονοπάτι Αϊβαλή καταδεικνύει τις δυνατότητες του Αγιωργίτικου της Νεμέας. Είναι δυνατό και απολαυστικό κρασί και οι φίλοι του Αγιωργίτικου δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν.
  3. Nostos Grenache
    Nostos Grenache 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    62%
    Πολύπλοκο και πικάντικο ερυθρό κρασί - σπάνιο δείγμα μονοποικιλιακής εμφιάλωσης Grenache Rouge στην Ελλάδα. Τα πληθωρικά αρώματα της ποικιλίας γίνονται ακόμα πιο έντονα με την επιρροή του δρύινου βαρελιού, ενώ οι δυνατές τανίνες αποζητούν κρέας για να… βρουν το ταίρι τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Nuits St. Georges
    Nuits Saint George 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Ποιοτικό ερυθρό κρασί από τη Βουργουνδία. Το Pinot Noir της περιοχής μας δείχνει έναν άλλο, πιο στιβαρό και αυστηρό εαυτό του. Αρώματα με βάθος και διάρκεια, ευδιάκριτες τανίνες και εξαιρετική επίγευση. Ένα κρασί που θα συναρπάσει τους φίλους του Pinot Noir και της Βουργουνδίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cabernet Sauvignon Max Reserva
    Errazuriz - Cabernet Sauvignon Max Reserva 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ένα δυνατό Cabernet Sauvignon κομμένο και ραμμένο για τους φίλους των έντονων νεοκοσμίτικων ερυθρών κρασιών. Όμορφα αρώματα άγουρων βατόμουρων στη μύτη, πλούσιο, γευστικό στόμα, δυνατές τανίνες και έντονη οξύτητα. Ένα εκρηκτικό Χιλιανό ερυθρό σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Solare
    Solare 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malvasia Nera, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ενα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κατηγορίας κρασιών που ο Robert Parker χαρακτήρισε Super Tuscans, το Solare 2001 συνδυάζει την παράδοση των κρασιών της Τοσκάνης με την τόλμη και το "μεράκι" των σύγχρονων οινοποιών σε ένα εξαιρετικό, μεγάλο κρασί που μεγάλωσε στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που το φιλοξένησε κατά την 24μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια, που εγγυάται μεγάλες απολαύσεις σε εξ' ίσου μεγάλες κρεοφαγίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Château Leoville Las Cases
    Chateau Leoville Las Cases 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    334,80 €
    Ένα διαλεχτό ερυθρό του Μπορντώ, σε μία μεγάλη χρονιά. Γεμάτο και βαθύ, γοητεύει με τη ζωντάνια και την ολοκληρωμένη προσωπικότητά του και απευθύνεται στους λάτρεις των κρασιών του Μπορντώ (αρχάριους και έμπειρους), τους οποίους και θα σαγηνεύσει.
  8. Chateau Prieure Lichine
    Chateau Prieure Lichine 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα φίνο ερυθρό κρασί από ένα από τα κορυφαία οινοποιεία του Margaux, στο Bordeaux. Αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στυλ της περιοχής, χαρίζοντάς μας γλυκιά και πικάντικη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στόμα, και μακρά και ευχάριστη διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Chateau Rauzan Segla
    Chateau Rauzan Segla 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Ένα κλασάτο ερυθρό από το Bordeaux, και συγκεκριμένα από την φημισμένη κοινότητα του Margaux. Είναι κρασί με ένταση και βάθος, που σαγηνεύει με τον αρωματικό και γευστικό του πλούτο, χωρίς όμως να χάνει στιγμή την ισορροπία και τη φινέτσα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Castellare - Chianti Classico Riserva
    Castellare - Chianti Classico Riserva 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα όμορφα τυπικό Chianti Classico Riserva, από ένα εξαιρετικό οινοποιείο, σε μία πολύ καλή χρονιά. Φρούτα και μπαχαρικά μας χαρίζονται στη μύτη, μεστές γεύσεις εξελίσσονται στο στόμα με την υποστήριξη νόστιμων τανινών, ενώ μία όμορφα μακρά επίγευση μας συντροφεύει μέχρι την τελευταία γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Rosso Di Montalcino
    Rosso Di Montalcino 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Το Rosso di Montalcino είναι πιο προσιτό και άμεσα προσβάσιμο, σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό, το Brunello. Προέρχεται από τους ίδιους αμπελώνες και την ίδια ποικιλία, αλλά ‘βιάζεται’ να κυκλοφορήσει στην αγορά σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας την ‘ευγενική’ του καταγωγή και την ετοιμότητα του για κατανάλωση, πολύ νωρίς σε σύγκριση με τα δεδομένα του μεγαλύτερου αδερφού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Altos Las Hormigas Malbec Terroir Uco Valley
    Altos Las Hormigas Malbec Terroir Uco Valley 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Οι δημιουργοί του ‘Λόφου των Μυρμηγκιών’ όπως σημαίνει το Altos Las Hormigas, εστιάζουν στην παραγωγή κομψών κρασιών με βάθος φρούτου, από εναλλακτικές πρακτικές που εφαρμόζονται σε αμπελώνα και οινοποιείο. Βιοδυναμική καλλιέργεια, ζύμωση με αυτόχθονες ζύμες, ελάχιστο θειώδες, ωρίμαση σε τσιμεντένιες δεξαμενές και μεγάλα δρύινα βαρέλια για το Malbec Terroir που αποτυπώνει με ακρίβεια αυτή την προσπάθεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Dehesa Gago
    Dehesa Gago 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tinto de Toro, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Μία αναπάντεχα κομψή έκφραση των κρασιών του Toro, με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που φέρει την υπογραφή ενός από τους πιο σημαντικούς οινοποιούς της Ισπανίας και πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας. Η οινοποίηση και η ωρίμαση σε ανοξείδωτες και τσιμεντένιες δεξαμενές του Tinta de Toro (Tempranillo) οδηγούν σε ένα κρασί με γοητευτικό φρουτώδες προφίλ, ευγενικές τανίνες και πολύ φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Pintia
    Pintia 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Chateau Cantenac Brown
    Chateau Cantenac Brown 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    Ένα μεγάλο ερυθρό από ένα οινοποιείο που ανήκει (με τη βούλα) στην αφρόκρεμα του Bordeaux. Αποδίδει τέλεια την απαράμιλλη δυναμική του Cabernet Sauvignon του Margaux, χαρίζοντας δύναμη και βάθος, αλλά ταυτόχρονα ισορροπία, φινέτσα και μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί