Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-50 από 50

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Διαμαντάκος - Πρεκνάδι
    Διαμαντάκος - Πρεκνάδι 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πρεκνάδι, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    10,70 €
    Στη σκιά του μοναδικού Ξινόμαυρου, μιας άκρως ενδιαφέρουσα λευκή ποικιλία από τη περιοχή της Νάουσας που πρόσφατα έχει κινήσει και πάλι την προσοχή των παραγωγών της περιοχής. Το Πρεκνάδι του Διαμαντάκου αναδεικνύει τον ευρύ αρωματικό χαρακτήρα της ποικιλίας και τη λιπαρή της διάσταση στο στόμα, βάζοντας μια επιπλέον παράμετρο στη μοναδική οινική παράδοση της Νάουσας.
  2. /
    Dialogos Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    15,30 €
    Το Κτήμα Βιβλία Χώρα και οι δημιουργοί του Βαγγέλης Γεροβασιλείου και Βασίλης Τσακτσαρλής, αποφάσισαν να ‘εξαπλωθούν’ και στην νότια Ελλάδα. Το νέο απόκτημα τους είναι το Κτήμα Κόκκαλη στην Σκαφιδιά της Ηλείας, το οποίο φημιζόταν για την παραγωγή δύο ερυθρών κρασιών. Το Κτήμα αναμορφώθηκε, πήρε το όνομα Δύο Ύψη και στην συλλογή προστέθηκε το πρώτο λευκό κρασί που είναι συνδυασμός της πιο καταξιωμένης λευκής ποικιλίας του Ελληνικού αμπελώνα, το Ασύρτικο και μία από τις πιο ανερχόμενες, την Κυδωνίτσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως γοητευτικό κρασί που αξίζει την προσοχή μας!
  3. Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα
    Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    62,00 €
    Ο Νικός Δουλουφάκης, μέσα από τον λευκός Δάφνιο, ένα από τα πιο value for money κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα, ήταν αυτός που απέδειξε ότι η ποικιλία Βιδιανό μπορεί να παλαιώσει και να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο. Εδώ έχουμε μία κάθετη 4 χρονιών του κρασιού σε όμορφη κασετίνα που αποτελεί ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πιο δημοφιλούς πια, κρητικής ποικιλίας.
  4. /
    Πάλπο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Το Κτήμα Κυρ Γιάννη δεν σταματά να πειραματίζεται και να μας εκπλήσσει! Ένα κομψό και φινετσάτο premium Chardonnay, περιορισμένης παραγωγής, από την νέα σειρά του Κτήματος, με τα single vineyard κρασιά. Τα ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα σε τέλεια αρμονία με τα στοιχεία της δρυός, δημιουργούν ένα πολύπλοκο σύνολο πολύ κοντά στο στυλ των μεγάλων Βουργουνδέζικων Chardonnay.
  5. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί