Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 86

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    21,00 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί με κάποιες χρυσαφένιες ανταύγειες. Στο αρωματικό του προφίλ τα αρώματα των πυρηνοκάρπων φρούτων και των εσπεριδοειδών παντρεύονται πολύ ωραία με τα την βανίλια και το αμύγδαλο που προσδίδει το ξύλο, ενώ στο στόμα η ζωηρή οξύτητα και η φρεσκάδα των γεύσεων δημιουργούν ένα ακαταμάχητο σύνολο.
  2. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  4. Χρυσός Λέων - Chardonnay
    Χρυσός Λέων - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,1% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο λευκό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα, σωστή δομή και πολύ καλή διάρκεια. Ο Λευκός Χρυσός Λέων είναι ένα κρασί που θα απολαύσουμε στο ποτήρι ή στο τραπέζι, και θα συνδυάσουμε με αντίστοιχα λεπτές και εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Nostos Romeiko
    Nostos Romeiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μανουσάκη φέρνει στα ποτήρια μας ένα αναπάντεχα νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα λευκό βιολογικό κρασί, αξιοποιώντας μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, και καταφέρνει να στρέψει στην προσοχή μας σε ένα σταφύλι που μέχρι τώρα δυσκολευόταν να βγει στο προσκήνιο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    22,80 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  7. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    51,50 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  9. Σαντορίνη Αργυρού Magnum
    Σαντορίνη Αργυρού Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    71,90 €
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία της Σαντορίνης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια "ήρεμη" δύναμη ανάμεσα στα ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υπόσχονται μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονώτερη εξωστρέφεια του κτήματος.
  10. Σκυτάλη
    Σκυτάλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με αρκετές πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο, με τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και τα ορυκτά στοιχεία να κυριαρχούν ακολουθούμενα από νότες ροδάκινου και αμυγδάλου. Στο στόμα είναι πλούσιο με την χαρακτηριστική τραγανή οξύτητα να δημιουργεί κύματα δροσιάς, αισθητή αρμύρα, κάποιες μελένιες πινελιές να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ η επίγευση έχει απίστευτη διάρκεια. Αναμφισβήτητα ένα ‘μεγάλο΄ λευκό κρασί που έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Nostos Ασύρτικο
    Nostos Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Ένα εκπληκτικό Ασύρτικο από την Κρήτη και το οινοποιείο Μανουσάκη στα Χανιά με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζωηρό φρουτώδες προφίλ, η δροσιστική του οξύτητα αλλά και η λιπαρότητα που αποκτά κατά την 4μήνη ωρίμαση πάνω στις οινολάσπες του (sur lie) το καθιστούν ένα από τα πιο ‘φιλικά’ Ασύρτικα του Ελληνικού αμπελώνα ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και τα ορυκτά στοιχεία και την δομή ενός πιο ‘αυστηρού’ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ροδίτης Natur
    Ροδίτης Natur 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι απαλό χρυσό με κάποιες πράσινες αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι εκφραστικό με έντονα εσπεριδοειδή, νεκταρίνια, πεπόνι, φρέσκα βότανα και πέτρας. Στο στόμα είναι πολύπλοκο με λεμονάτη οξύτητα αλλά και κρεμώδη υφή μία ανεπαίσθητη αλμύρα και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό
    Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Trebbiano, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    7,90 €
    Το Ασύρτικο, το Trebbiano και το Sauvignon Blanc συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα λευκό κρασί από την Κοιλάδα των Μουσών, με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζουμερό του φρούτο, η φρεσκάδα και απολαυστική επίγευση του το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα όλα τα πιάτα θαλασσινών και λαχανικών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί