Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-26 από 26

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cherub Rose
    Sparkling Angel
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    70% Pinot Noir και 30% Chardonnay περιλαμβάνει αυτό το υπέροχο αφρώδες κρασί που παράγεται στην Χιλή και φέρει την υπογραφή ενός εμβληματικού παραγωγού, του Montes. Παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο, ωριμάζοντας για τρία χρόνια με τις οινολάσπες στην φιάλη, αποκτώντας πολύπλοκο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  3. Terre de Zeus Assyrtiko
    Terre de Zeus Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    18,00 €
    Ένα πολλά υποσχόμενο Ασύρτικο από την Πιερία που αναδεικνύει την ‘φιλική’ πλευρά της ποικιλίας, από ένα ολοκαίνουριο οινοποιείο που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Ευχάριστα και κομψά αρώματα, ζωντάνια και νεύρο σε ένα αναζωογονητικό κρασί που θα συνοδεύσει υπέροχα οτιδήποτε βγαίνει από την θάλασσα και όχι μόνο. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  4. Craggy Range Sauvignon Blanc
    Craggy Range Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    19,70 €
    Φανταστικό κρασί, η επιτομή των Νεοζηλανδέζικων Sauvignon Blanc, από ένα εμβληματικό οικογενειακό οινοποιείο. Ένα θαυμάσιος συνδυασμός καθαρότητας φρούτου, δομής, κομψότητας και ισορροπίας. Ένα πολυδιάστατο κρασί που πρέπει να έχουν στην κάβα του όλοι οι λάτρεις του Sauvignon Blanc.
  5. Jim Barry Assyrtiko
    Jim Barry Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Το πρώτο εκτός Ελλάδας Ασύρτικο προέκυψε από τον κεραυνοβόλο «έρωτα» του Peter Barry με το Ασύρτικο το 2006 όταν είχε έρθει για διακοπές. Φλούδες εσπεριδοειδών, lime, γκρέιπφρουτ, πεπόνι αλλά και κάποιες νότες ορυκτότητας συνθέτουν ένα αρωματικό προφίλ που εμφανίζει τα στοιχεία της ποικιλίας αλλά και την επιρροή του Riesling που κυριαρχεί στο οινοποιείο, καθώς και του terroir της περιοχής. Πολύ ισορροπημένο στο στόμα, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα, με ορυκτότητα και νύξεις αλμύρας να συνοδεύουν τις γεύσεις του φρούτου, και με λεμονοπράσινο χρώμα και μακρά και λεμονάτη επίγευση
  6. Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley
    Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Λαμπερό αχυρένιο χρώμα με πολλές πράσινες ανταύγειες. Η πολύχρονη ωρίμαση στην φιάλη έχει οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύνολο με αρώματα lime, λεμονόχορτου, ταγιού, brioche, μοσχοκάρυδου, πέτρας αλλά και λευκών λουλουδιών. Στο στόμα έχει βάθος φρούτου που εμφανίζεται πιο ώριμο και παίρνει την μορφή της μαρμελάδας, τα ορυκτά στοιχεία είναι πιο έντονα, η οξύτητα είναι κοφτερή ενώ η επίγευση είναι ιδιαίτερα μακρά.
  7. Vouvray Marc Bredif
    Vouvray Marc Bredif 2022
     
    Λευκός, Chenin Blanc, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    96%
    19,30 €
    Ένα κομψότατο και δροσερό κρασί από την περιοχή του Λίγηρα και την Ονομασία Προέλευσης Vouvray, όπου παράγονται ίσως τα καλύτερα κρασιά του κόσμου από την ποικιλία Chenin Blanc. Ο Mark Bredif φημίζεται για την ικανότητα των κρασιών του να παλαιώνουν και να αποκτούν εξαιρετικά πολύπλοκο χαρακτήρα. Ακόμα και το πιο κλασικό του και value for money κρασί, επαληθεύει αυτή την φήμη.
  8. Jim Barry Lodge Hill Riesling
    Jim Barry Lodge Hill Riesling 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    22,90 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό αχυροπράσινο. Η αρωματική παλέτα περιλαμβάνει έντονα εσπεριδοειδή με κυρίαρχο το λεμόνι, πεπόνι, λευκά λουλούδια, πικάντικα στοιχεία που παραπέμπουν σε τζίντζερ και ορυκτότητα. Στην γεύση η οξύτητα είναι αισθητή, χαρίζοντας νεύρο, οι γεύσεις ακολουθούν τα αρώματα της μύτης ενώ η επίγευση του είναι μακρά και εστιάζει στα ορυκτά στοιχεία. Η εξέλιξη του για μερικά χρόνια στην φιάλη θα του προσδώσει ακόμα πιο έντονο ορυκτό χαρακτήρα και μελένια αρώματα.
  9. Μαλαγουζιά Classic
    Μαλαγουζιά Classic 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    19,30 €
    Φίνο Ελληνικό λευκό κρασί που προσφέρει γενναιόδωρα όλα τα όμορφα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά της Μαλαγουζιάς. Ελαφρύ και φιλικό κρασί για κάθε στιγμή.
  10. /
    Pommery Pop Extra Dry 200ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα
    23,60 €
    Μοντέρνα και διασκεδαστική σαμπάνια, σε ατομική συσκευασία, με εξωστρέφεια και απαλά γλυκιά επίγευση, ιδανική για όλες της ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις! Το ιδανικό πολυτελές κρασί για να το απολαύσετε εύκολα χωρίς ποτήρια, ακόμα και στην παραλία καθώς είναι σχεδιασμένο για να πίνεται ακόμα και με το καλαμάκι. Το «pop» που κάνει ο φελλός δίνει το σήμα για να ξεκινήσει το πάρτυ!
  11. Κατσανό Γαβαλά
    Κατσανό Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γαϊδουριά, Κατσανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Σοδειά του 2023 δε θα κυκλοφορήσει.
    To terroir της Σαντορίνης είναι παρόν σε όλες τις ποικιλίες του νησιού! Το θαυμάσιο Κατσανό του Γιώργου Γαβαλά, μια πολυετής και επίμονη προσπάθεια του οινοποιού έχει αποδώσει στο ομώνυμο κρασί θαυμάσιο κιτρινο χρώμα, αρώματα μελιού και λεμονιού αλλά και βερύκοκκου, ταιριαστη οξύτητα και μακρά, πολύ ευχάριστη επίγευση.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί