Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 101

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pylos Chardonnay
    Pylos Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Πλούσιο, βαρελάτο αλλά και φινετσάτο Chardonnay από την Μεσσηνία. Ιδιαίτερα γευστικό παράδειγμα της ποικιλίας με άφθονα τροπικά και λευκόσαρκα φρούτα που παρασύρουν σε εξωτικούς προορισμούς. Ένα ‘εργαλείο’ για το τραπέζι, καθώς μπορεί να συνοδεύσει με την ίδια ευκολία ένα εκλεπτυσμένο πιάτο ψαριού όσο και ένα αρνάκι στον φούρνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Aetheria
    Aetheria 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    43%
    Μία νέα δροσερή πρόταση από την Σεμέλη, που μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα και 'αιθέρια' κρασιά. Εδώ συνδυάζονται αριστοτεχνικά τα χαρίσματα της Μαλαγουζιάς και του Chardonnay. Ο καρπός προέρχεται από τους πανέμορφους αμπελώνες της Ορεινής Αιγιαλείας σε υψόμετρο 900 μέτρων, χαρίζοντας απλόχερα αρώματα και οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Shaw+Smith M3 Chardonnay
    Shaw+Smith M3 Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα κρασιά και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Ένα εντυπωσιακό και φινετσάτο Chardonnay που ζυμώνει και ωριμάζει για 9 μήνες σε γαλλική δρυ έτοιμο τόσο να το πιείτε τώρα όσο και να το παλαιώσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Chardonnay Russian River Valley
    Chardonnay Russian River Valley 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Μετά από πολυετή εμπειρία σε οινοποιεία κολοσσούς της Καλιφόρνια όπως το Dominus, ο David Ramey δημιουργεί το 1995 το δικό του οινοποιείο στη Sonoma County και επικεντρώνεται εξ αρχής στην ποικιλία Chardonnay. Για το Russian River Valley χρησιμοποιεί σταφύλια από την ομώνυμη περιοχή ενώ κάνει αποκλειστικά χρήση γηγενών ζυμών. Το αποτέλεσμα μία εντυπωσιακή λευκή Καλιφόρνια η οποία παρόλη τη 12μηνη ωρίμανση δίνει έμφαση στις αρετές του φρούτου και της κομψότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Φανταξομέτοχο
    Φανταξομέτοχο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,05 € Κανονική τιμή 13,00 €
    Ευχάριστος και ευκολόπιοτος συνδυασμός του Ασύρτικου και του Chardonnay που έχουν χαρίσει στο χαρμάνι τα όμορφα χαρακτηριστικά που τους προίκισε ο κρητικός αμπελώνας. Φρεσκάδα, λιπαρότητα και φρουτώδες προφίλ σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  6. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Χίλια Χρόνια Λευκός
    Χίλια Χρόνια Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    54%
    Από έναν νέο ανερχόμενο παραγωγό της Νεμέας, έρχεται αυτό το ιδιαίτερο κρασί από Chardonnay, να μας εκπλήξει και να μας αποδείξει ότι η περιοχή αυτή μπορεί να δώσει και σπουδαία λευκά κρασιά. Ο Χρήστος Μπαραφάκας χρησιμοποιεί βαρέλια ακακίας προσδίδοντας έναν έντονο και ταυτόχρονα κομψό ‘βαρελάτο’ χαρακτήρα που θα ενθουσιάσει ακόμα και όσους ‘δυσκολεύονται’ με αυτό το στυλ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μπλε Τρακτέρ Λευκό
    Μπλε Τρακτέρ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Viognier, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Στρογγυλό, πλούσιο σώμα με δροσερό αρωματικό χαρακτήρα, σε ένα αρμονικό πάντρεμα των γνωρισμάτων των τριών λευκών ποικιλιών. Νότες ώριμου ροδάκινου, βερίκοκου, με μια πινελιά ορυκτότητας. Το στόμα ακολουθεί τον παραπάνω χαρακτήρα ενώ το αρωματικό σύνολο συμπληρώνεται με νότες απο λουλούδια του αγρού και αχλαδιού. Συνοδεύει υπέροχα δροσερές σαλάτες με σως εσπεριδοειδών, ψητά ψάρια, κοτόπουλο σχάρας και κίτρινα τυριά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Τέσσερις Λίμνες
    Τέσσερις Λίμνες 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Παράγκα Sparkling Brut
    Παράγκα Sparkling Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Cloudy Bay - Chardonnay
    Cloudy Bay - Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Μονοποικιλιακό Chardonnay απο ένα εκ των κορυφαίνων οινοποιείων του Νέου Κόσμου
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί