Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 132

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Όβηλος - Λευκός
    Όβηλος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    32,20 €
    Ένα από τα κορυφαία ελληνικά λευκά κρασιά που σαρώνει τα μετάλια όπου και να διαγωνιστεί, με πιό πρόσφατο το βραβείο "Καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού-Best in Show του Διαγωνισμού Decanter 2019! Ο Όβηλος Λευκός έχει ζυμωθεί προσεκτικά σε δρύινο βαρέλι, και σε αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η ολοκληρωμένη δομή του. Το πάντρεμα του Ασύρτικου με το Semillon είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς το πρώτο χαρίζει σπιρτάδα και οξύτητα, ενώ το δεύτερο δίνει ωριμότητα και χάρη.
  2. /
    Ταρσανάς 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Το Ασύρτικο κάνει θαύματα όχι μόνο στα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης αλλά και σε ψυχρές περιοχές όπως το Αμύνταιο και σε υψηλό υψόμετρο. Το 2004 το Κτήμα Κυρ Γιάννη φυτεύει Ασύρτικο στο λόφο της Σαμαρόπετρας σε υψόμετρο 700 μέτρων και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει! Ένα εξαιρετικό κρασί και αντάξιο της φήμης της ποικιλίας, που ζυμώνει σε καινούρια δρύινα βαρέλια όπου και παραμένει για ωρίμαση για 8 μήνες, αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σιγάλας - Vinsanto
    Σιγάλας - Vinsanto 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Οι μεγαλύτεροι ελληνικοί και διεθνείς διαγωνισμοί αποφαίνονται ότι το Vinsanto είναι ο "απόλυτος σταρ" των ελληνικών γλυκών κρασιών. Αυτή η ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ετικέτα, συνδυάζει τέλεια την γλυκύτητα των υπερώριμων σταφυλιών με την οξύτητα του Ασύρτικου, δίνοντάς μας ένα κομψό, σύνθετο και απολαυστικό γλυκό κρασί με πολύ μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ιστορία Λευκός
    Ιστορία Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Σιγάλας - Σαντορίνη Magnum
    Σιγάλας - Σαντορίνη Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    86,80 €
    Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες Σαντορίνη ΟΠΑΠ της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει!
  6. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  7. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Atlantis - Λευκός
    Atlantis - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    13,50 €
    Το Κτήμα Αργυρού με την οικογένεια κρασιών, Ατλαντίς, δίνει μία νέα, πιο απλή και καθημερινή διάσταση στα κρασιά της Σαντορίνης. Χρησιμοποιώντας αυστηρά γηγενείς ποικιλίες και δίνοντας έμφαση στη σωστή σχέση ποιότητας-τιμής, η οικογένεια Ατλαντίς είναι μία νέα, όμορφη πρόταση στο ποιοτικό κρασί που μας κάνει πρόθυμα συντροφιά σε κάθε στιγμή.
  9. Ευχές... Ερατεινές
    Ευχές... Ερατεινές - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Ιδιαίτερο χαρμάνι Ασύρτικου, Μαλαγουζιάς και Chardonnay, σε μια από τις πλέον ισορροπημένες εκφράσεις βαρελιού που θα συναντήσετε σε Ελληνικό λευκό κρασί, αλλά και μια ετικέτα η οποία ‘απογειώνει’ αισθητικά με την καλαισθησία και τον μινιμαλισμό της. Οι ‘Ευχές’ είναι μια υψηλού επιπέδου προσέγγιση του σύγχρονου Ελληνικού κρασιού , από δύο ταλαντούχους οινοποιούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Sole Βιδιανό
    Sole Βιδιανό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    86%
    17,40 €
    Ποιοι θα μπορούσαν να φέρουν το Βιδιανό από την Κρήτη στην Καβάλα; Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής, δημιουργούν το πρώτο κρασί από Βιδιανό εκτός Κρήτης. Σε μια ποικιλία με μεγάλες δυνατότητες, προστίθεται και 10% Ασύρτικο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
  12. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  14. Απλά - Λευκός
    Απλά - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Αμέθυστος - Λευκός
    Αμέθυστος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Από τα σημαντικότερα Ελληνικά λευκά best-sellers, ο λευκός Αμέθυστος βασίζεται συνδυάζει την αρωματική προσωπικότητα του Sauvignon Blanc με την εκρηκτική οξύτητα του ελληνικού Ασύρτικου. Εύκολο και φινετσάτο λευκό που προτιμάται φανατικά και πίνεται με χαρακτηριστική άνεση και ευχαρίστηση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί