Βόλτα στο 3ο Gastronomy FairΑπό τον Ν. Ραδίση

Αυτή τη Δευτέρα θα σας προτείνω να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Στην Πλατεία Συντάγματος και το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Όποιος αγαπά την σοκολάτα, το τσάι, το απόσταγμα, αλλά και το κρασί και βέβαια την μπύρα, μπορεί να περάσει μια βόλτα από το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο.

Στις αίθουσες του ξενοδοχείου, η εισαγωγική εταιρεία Deals, διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Gastronomy Fair, όπου όλα τα προϊόντα που εισάγει και διακινεί στην ελληνική αγορά, εισαγόμενα και ελληνικά, θα βρίσκονται στην διάθεση μας, για να τα δοκιμάσουμε και μιλήσουμε απευθείας με τους παραγωγούς. Την Δευτέρα θα βρίσκομαι εκεί, κάνοντας την γνωστή μου βόλτα, για νέες πληροφορίες και γεύσεις.

Στο Gastronomy Fair, θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τις εισαγόμενες μπύρες της εταιρείας, πολλές από τις οποίες βρίσκετε στον κατάλογο του House of Wine. Οι Αμερικάνικες Anchor Steam και Anchor Porter, όπως και οι Flying Dog. Η δυνατή έκδοση της αγαπημένης και γνωστής Ιρλανδικής Stout, της Guinness. Οι Βέλγικες Chimay αλλά και η Ολλανδική La Trappe, μοναστηριακές μπύρες Trappist. Η Βέλγικη Kwak, μια πολύ καλή μπύρα, γνωστή για το «περίεργο» ποτήρι της. Οι γερμανικές Weiss της Weihenstephan αλλά και η καπνιστή μπύρα Aecht Schlenkerla από το Bamberg. Οι Lambic της Timmermans, από το Βέλγιο, που παράγονται με ελεύθερους ζυμομύκητες απ τον αέρα, αλλά και πολλές ακόμα.

Στον χώρο της εκδήλωσης, δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν και οι ελληνικές μικροζυθοποιίες. Η Deals, διακινεί στην Ελλάδα, τις μπύρες της ΕΛΙΞΗΣ, τις Delphi και Marea (μπύρες που διακρίθηκαν για την συσκευασία τους στα BeerBartender Awards, το 2014 και το 2015 αντίστοιχα), τις μπύρες της Μικροζυθοποιίας Siris. Την Voreia Pilsner αλλά και την Voreia IPA, την έχετε ήδη δοκιμάσει από το House of Wine, την νέα Voreia Stout, η οποία είναι και η πρώτη ελληνική Stout και την πιο πρόσφατη Voreia Wit, θα τις βρείτε σίγουρα εκεί. Και βέβαια την αγαπημένη Nissos Pilsner απ την Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, παρέα με την νέα πρόταση την Nissos Bio Lager.

Αν κουραστήκατε με τις μπύρες, που δεν θέλω να το πιστεύω, δοκιμάστε τα ελληνικά, πολύ καλά αποστάγματα Roots, που παράγονται στην Μεσσηνία και κάποια από τα πολύ καλά ελληνικά και ξένα κρασιά. Κλείστε με μια σοκολάτα Valhrona και θα είστε ευτυχισμένοι.

Η Deals, προμηθεύει ποιότητα στην ελληνική αγορά σύμφωνα με το moto της και όλη αυτή η ποιότητα είναι συγκεντρωμένη την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Μαρτίου στο κεντρικό ξενοδοχείο.  Να σημειώσω πως η Deals, διακρίθηκε ως καλύτερη εισαγωγική εταιρεία μπύρας στα BeerBartender Awards το 2014, γεγονός που αποδεικνύει ότι η εταιρεία αναγνωρίζετε ως μια εκ των κορυφαίων στον χώρο. Επισκεφθείτε την εκδήλωση χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ, για να μην ταλαιπωρηθείτε ή να μην ανησυχείτε, αν δοκιμάσετε πολύ αλκοόλ. Είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.


Καλή βόλτα!Νικολά Ραδίσης
Νικολά Ραδίσης