Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 93

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Θα ήταν πολύ δύσκολο το μοναδικό ροζέ κρασί του Κτήματος ΑΛΦΑ να μην είναι τουλάχιστον εξαιρετικό. Πρόκειται για ένα απολαυστικό και μοντέρνο κρασί από 100% Ξινομαυρο που έχει οινοποιηθεί με απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή, για να το απολαύσουμε στις πιο όμορφες στιγμές μας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
    Δουλουφάκης - Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το πρώτο αφρώδες κρασί, με την παραδοσιακή μέθοδο, από 100% Βιδιανό είναι γεγονός! Μια πολύπλευρη Κρητική ποικιλία που μέχρι πριν 15 χρόνια, κινδύνευε με εξαφάνιση, όχι μόνο αναβίωσε, αλλά αποτελεί μεγάλη ελπίδα για όλο τον Ελληνικό αμπελώνα. Το αποδεικνύει και αυτό το εκπληκτικό αφρώδες του Νίκου Δουλουφάκη, που γνωρίζει το Βιδιανό όσο λίγοι. Φτιαγμένο με την μέθοδο της Καμπανίας, εμφανίζει πολύπλοκο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, με τα στοιχεία της ποικιλίας να ‘δένουν’ υπέροχα με αυτά που αποκτά από την δεύτερη ζύμωση στην φιάλη, όπου και παρέμεινε για δύο χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Άσπρος Λαγός Βιδιανό
    Άσπρος Λαγός Βιδιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πολύ ωραίο χρυσαφί χρώμα, με κιτρινοπράσινες ανταύγειες. Πολύπλοκα αρώματα πυρηνόκαρπων και τροπικών φρούτων, λευκών λουλουδιών και βοτάνων σε φόντο βανίλιας, βουτύρου και ξηρών καρπών. Πλούσια γεύση η οποία με λίγη ακόμα παλαίωση στη φιάλη παίρνει ελαιώδη χαρακτηριστικά, αναπτύσσει ένα πυκνό βερικοκένιο χαρακτήρα που μοσχομυρίζει υψηλή κλάση. Στη γεύση του κρασιού διακρίνεται και ένα σαγηνευτικό υπόβαθρο ορυκτών. Επίγευση μακράς διαρκείας, απολαυστική και σε τόνους βερίκοκου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 2013
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνείς κριτικούς οίνου όπως ο Robert Parker που του έδωσε την εξαιρετική βαθμολογία 90/100.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. /
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Chardonnay βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Φωτεινό, ανοιχτοκίτρινο χρώμα. Γενναιόδωρα αρώματα λευκόσαρκων ροδάκινων εναλλάσσονται με τροπικές νότες μάνγκο, ανανά και πεπονιού και συμπληρώνονται από διακριτικές νότες βανίλιας και δρυός. Η γεμάτη, μεστή και πληθωρική του γεύση ισορροπεί μοναδικά με την ανεβασμένη οξύτητα και τον αλκοολικό βαθμό δίνοντας ένα απολαυστικό γευστικό σύνολο με επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Semeli Elixir - Gewurztraminer
    Semeli Elixir - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Ευωδιαστό και πικάντικο κρασί από Gewurtzraminer, μια ποικιλία που έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης. Άφθονα φρούτα και λουλούδια σε ένα εξωστρεφές κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Peplo
    Peplo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Δέκα - Λευκός
    Δέκα - Λευκός 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Ugni Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πικάντικα πληθωρικό λευκό κρασί με σωστή την αρωματική παρουσία του βαρελιού και τέλεια οξύτητα. Από τις πιο ολοκληρωμένες και πλούσιες λευκές επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς, για να απολαύσει ένα κρασί με προσωπικότητα, διάρκεια και αξιόλογη δυναμική παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Cuvee Λαντίδη
    Cuvee Λαντίδη 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Παλαιωμένο κόκκινο κρασί για χειμωνιάτικες κρεατοφαγίες. Όμορφα πολύπλοκο σε μύτη και στόμα, διατηρεί τις σφικτές τανίνες του παρά την ηλικία του, ενώ τα μεστά αρώματά του του προσδίδουν διάρκεια που οδηγεί σε ευχάριστη και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Paradise Can Wait
    Paradise Can Wait 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ένα πλούσιο, στιβαρό και πικάντικο Syrah από την περιοχή του Μεσενικόλα στην σκιά των Αγράφων, δίπλα από την λίμνη Πλαστήρα, ιδανικό για χειμωνιάτικο καιρό και για πληθωρικά γεύματα που βασίζονται στο κόκκινο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Anarch Ερυθρό
    Anarch Ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Ο Δημήτρης Μανσόλας και η Μαρία Ταμιωλάκη, δύο εξαιρετικοί οινοποιοί δημιούργησαν το 2018 την Hetero Wines με σκοπό την παραγωγή ‘ετερόκλητων’ κρασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εδώ έχουμε ένα σπάνιο συνδυασμό δύο σπουδαίων γηγενών ποικιλιών, που καλλιεργούνται στον κάμπο του Δομοκού και ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες. Ο τανικός χαρακτήρας του Ξινόμαυρου τιθασεύεται με το μόλις 8% Ασύρτικου, με την οξύτητα που διαθέτουν και οι δύο ποικιλίες να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα το κρασί εντυπωσιάζει με την ένταση και την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κίκονες Ιππέας
    Κίκονες Ιππέας 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Δοσμένο από κομψή και φινετσάτη οπτική γωνία, το χαρμάνι Cabernet Sauvignon και Merlot, κλασικό στην περιοχή του Bordeaux, αναδεικνύει το εξαιρετικό του δέσιμο μέσα από το άγγιγμα της οινολόγου Μελίνας Τάσσου. Ο Ιππέας συναρπάζει με την ισορροπία ποικιλιακού φρούτου και δρυός, την βελούδινη τανική δομή του και την επίμονη επίγευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαύρο Καλαβρυτινό, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    84%
    Από τον συγκλονιστικό αμπελώνα του Μεγάλου Σπηλαίου σε υψόμετρο 800m και θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού, οι τοπικές ποικιλίες Μαυροδάφνη και Μαύρο Καλαβρυτινό δίνουν έναν υπέρ-premium σε ποιότητα ερυθρό ξηρό οίνο με εξαιρετική πολυπλοκότητα και μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Ένα κρασί στιβαρό, με μεγάλη συμπύκνωση που αναδεικνύει το ποιοτικό δυναμικό της Μαυροδάφνης και στη παραγωγή ξηρών οίνων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Με ειδικές τεχνικές οινοποίησης και ιδιαίτερη φροντίδα από το αμπέλι ως το μπουκάλι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτό το single-vineyard Ξινόμαυρο (από το ομώνυμο αμπελοτόπι Σκαντζόχοιρος) ξεχωρίζει και συζητιέται πολύ. Ένα ερυθρό κρασί που θα σας ενθουσιάσει, είτε ανήκετε στους ορκισμένους φαν της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, είτε όχι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις