Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-51 από 51

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Reserva Heredad 1,5Lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    51,50 €
    Πολυβραβευμένο απολαύστικό αφρώδες κρασί με 24μηνη παλαίωση απο τη περιοχή του Penedès στην Ισπανία. Διακριτικά αρώματα και γεύσεις φρούτων, λουλουδιών, ανάλαφρες νότες καπνού χαρίζουν στο κρασί μια εκλεπτυσμένη κομψότητα ιδανική για συνδυασμούς με λευκά μεσογειακά ψάρια και απαλά τυριά.
  2. Kokotos Estate Old Vintage
    Kokotos Estate Old Vintage 2013 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Kokotos Estate αποτελεί την εξέλιξη μιας ιστορικής ετικέτας για τον Αττικό αμπελώνα και η δυναμική επιστροφή του Γιώργου Κοκοτού στην Ελληνική οινική σκηνή, μας υπενθυμίζει πόσο όμορφα το Cabernet Sauvignon προσαρμόστηκε στη περιοχή της Σταμάτας, δίνοντας ένα κρασί με ένταση αρωμάτων, στιβαρό χαρακτήρα και αν κρίνουμε από τον προκάτοχο του, αντοχή στο χρόνο.
  3. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
  4. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
  5. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
  6. Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum
    Κτήμα Μερκούρη - Ερυθρός Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    37,20 €
    Εξαιρετικά ποιοτικό ερυθρό κρασί που είναι πολύ δημοφιλές στην Ελληνική αγορά, ενώ θα το βρούμε και στα πιο επιλεγμένα σημεία πώλησης μεγάλων αγορών του εξωτερικού. Πλούσιο, πικάντικο αλλά πάντα φινετσάτο, πλαισιώνει με επιτυχία κάθε ευφάνταστη χειμωνιάτικη γαστρονομική δημιουργία εντός αλλά και εκτός σπιτιού.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις