Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-55 από 55

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα
    Χατζηβαρύτη - Γουμένισσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    18,60 €
    Ένα γεμάτο, πλούσιο κρασί με έντονο κόκκινο χρώμα, με ελαφρά κεραμιδί ανταύγειες. Τανικό, αρωματικό με μακρύ τελείωμα στο στόμα. Έχει άρωμα στο οποίο κυριαρχούν φρούτα όπως το βατόμουρο και το κεράσι, που συμπληρώνονται με αρώματα μπαχαρικών, ντομάτας, ελιάς και βανίλιας.
  2. Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο
    Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    16,60 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικότητα, ακρίβεια και κομψότητα σε ένα Ξινόμαυρο από τον απομονωμένο κλώνο του Βελβεντού, το οποίο επιθυμεί διακαώς για τη λίστα του ο head sommelier του περίφημου εστιατορίου Fat Duck. Σύνθετο και πολυεπίπεδο ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος υπερβολής ή εύκολου εντυπωσιασμού. Ένα κρασί για φανατικούς λάτρεις του μοναδικού χαρακτήρα του Ξινόμαυρου.
  3. Πλούτος
    Πλούτος 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    26,10 €
    Ο "πλούτος" στα ερυθρά του κτήματος Παλυβού δε περιορίζεται μόνο στο Αγιωργίτικο αλλά και σε εξαιρετικές εκφράσεις διεθνών ποικιλιών. Syrah και Cabernet Sauvignon σε ένα δυναμικό blend, πιπεράτο με πυκνό φρούτο, στιβαρή τανική δομή και δυνατότητες παλαίωσης στο χρόνο για όσους έχουν την υπομονή να το περιμένουν. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν δίπλα σε ένα γενναιόδωρο steak.
  4. Guado al Tasso
    Guado al Tasso 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    187,20 €
    Η ναυαρχίδα του Tenuta Guado al Tasso, που εκφράζει απολύτως τη περιοχή Bolgheri στη δομή, την κομψότητα και την πολυπλοκότητά του. Ένα μεγάλο κρασί από έναν μεγάλο Ιταλό παραγωγό.
  5. Sassicaia
    Sassicaia 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    544,10 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    To μεγαλειώδες Τοσκανέζικο Sassiccaia είναι το πρώτο κρασί που απέκτησε δική του Ονομασία προέλευσης την DOC Bolgheri Sassicaia. Το όνομα του σημαίνει «μέρος με πολλούς λίθους». Πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα Cabernet Sauvignon του πλανήτη που μαγεύει με την δομή του, την κομψότητα, την διάρκεια του αλλά και τα εκφραστικά και σύνθετα αρώματα του.
  6. /
    Dialogos Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    17,90 €
    Το κτήμα Δύο Ύψη βρίσκεται στο νομό Ηλείας της Πελοποννήσου και αποτελείται από 145 στρέμματα ιδιόκτητου βιολογικού αμπελώνα. Παίρνει το όνομα του από τις δύο αντικριστές πλαγιές με κορυφές σε διαφορετικά υψόμετρα, οι οποίες και πλαισιώνουν την ιδιοκτησία. Ο "Διάλογος" των δύο πλαγιών παίρνει ερυθρή μορφή μέσα από την χαρισματική οινοποίηση Αγιωργίτικου και Syrah σε ισάξια αναλογία 50-50.
  7. Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου
    Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
    15,30 €
    Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες.
  8. Λημνιό Porto Carras
    Λημνιό Porto Carras 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    14,90 €
    Το Λημνιό, το αρχαίο ελληνικό σταφύλι που μνημονεύει ο Αριστοτέλης, χαρίζει σήμερα αυτό το εκλεκτό κόκκινο κρασί, το οποίο ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για περίπου ένα χρόνο. Τα χαρακτηριστικά του είναι βαθυκόκκινο χρώμα, με πικάντικα αρώματα πιπεριού και κανέλας, γεμάτο στόμα, χωρίς επιθετικές τανίνες και με ευχάριστη επίγευση. Συνοδεύει άριστα τα πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, κρεατικά και λαδερά.
  9. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
  10. Ραψάνη
    Ραψάνη 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρασάτο, Ξινόμαυρο, Σταυρωτό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    67%
    Ένα ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο ερυθρό κρασί, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλη την Ελλάδα. Αρωματικό, με μαλακές τανίνες και καλή διάρκεια, πίνεται εύκολα σε κάθε περίσταση.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις