Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 230

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος
    Κτήμα Τσέλεπου Δίλοφος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Σαν το χέρι με το γάντι, Cabernet Sauvignon και Merlot, αποδεικνύουν μέσα από το Δίλοφο την εξαιρετική μεταξύ τους συνάφεια. Το Merlot ως σταθερός ‘σύντροφος’ στο περισσότερο αυστηρό, αριστοκρατικό και με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης Cabernet Sauvignon, προσφέρει από την πλευρά του, άφθονο φρούτο και μαλακό-άμεσα προσβάσιμο- χαρακτήρα, σε ένα κρασί που εδώ και χρόνια αποτελεί το σήμα κατατεθέν του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Kaiken Ultra Malbec
    Kaiken Ultra Malbec 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Ένα εξαιρετικό ερυθρό από την Αργεντινή, με την υπογραφή του μεγάλου οινοποιού του νέου κόσμου, Aurelio Montes (το συγκεκριμένο, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα του). Προέρχεται από ένα προνομιούχο αμπελοτόπι στους πρόποδες των Άνδεων, σε υψόμετρο 1400 μέτρων! Ένα 10% Cabernet Sauvignon (που δεν αναγράφεται) από το ίδιο αμπελοτόπι του χαρίζει κοσμοπολίτικο προφίλ και πολυπλοκότητα. Είναι εξαιρετικό στο στόμα με βουτυράτη γευστικότητα και τέλειες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Spondee
    Spondee 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Οι τρεις πιο δημοφιλείς ερυθρές ποικιλίες του πλανήτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα εκφραστικό και απολαυστικό κρασί που ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Οι βελούδινες τανίνες του, τα πικάντικα στοιχεία και το ζωηρό φρούτο το κάνουν ιδανικό κρασί τόσο για το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. 1879 Boutari Legacy
    1879 Boutari Legacy 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Το νέο premium Ξινόμαυρο της Boutari αποτείνει φόρο τιμής στη μακρά παράδοση της εταιρείας που ξεκινάει το 1879. Από συγκεκριμένο cru αμπελοτόπι στη περιοχή Τρίλοφο της Νάουσας, το 1879 φέρει στο περιεχόμενο της εντυπωσιακής του φιάλης μια διαφορετική στυλιστικά προσέγγιση του Ξινόμαυρου, με ώριμες τανίνες, πυκνό φρούτο και καινούριο Γαλλικό βαρέλι, σε μια μοντέρνα προσέγγιση της αγαπημένης ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ξινόμαυρο Boutari Naturally
    Ξινόμαυρο Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο Ξινόμαυρο από την σειρά ‘Χωρίς Θειώδη Μπουτάρη’ που ακολουθεί την νέα τάση της αγοράς για μονοποικιλιακά κρασιά με ελάχιστες οινολογικές παρεμβάσεις. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από αμπελώνα στην περιοχή της Νάουσας με κλίματα ηλικίας μεγαλύτερης των 40 ετών. Το στυλ του κρασιού που εστιάζει στην φρεσκάδα, στο ζωηρό φρούτο και στις μαλακές τανίνες μας επιτρέπει να το απολαύσουμε νεαρό σε αντίθεση με πολλά άλλα κρασιά από Ξινόμαυρο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Syrah Boutari Naturally
    Syrah Boutari Naturally 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    79%
    Η εταιρεία Μπουτάρη δεν σταματάει του πειραματισμούς ποτέ και ευτυχώς για εμάς, γιατί φτάνουν στην κάβα μας εξαιρετικά και πολύ ενδιαφέροντα κρασιά! Ένα από αυτά είναι και αυτό το εκπληκτικό και ιδιαίτερα απολαυστικό Syrah διά χειρός της σπουδαίας Ρωξάνης Μάτσα, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους και χωρίς ωρίμαση σε βαρέλι. Ένα απίστευτα κομψό και ‘ατόφιο’ Syrah, που εστιάζει στο φρούτο και κλείνει το μάτι στα κρασιά του Βόρειου Ροδανού!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Syrah Boutari
    Syrah Boutari 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Εντυπωσιακό πορφυρό χρώμα, πλούσιο άρωμα από κόκκινα φρούτα του δάσους, με κύρια το βατόμουρο και το αγριοκέρασο, και με πικάντικο χαρακτήρα, όπου κυριαρχούν αρώματα ξύλου, πιπεριού και καπνού. Εξαιρετική δομή, με πλούσιο σώμα, έντονες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κάβα Μπουτάρη
    Κάβα Μπουτάρη 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Οι έννοιες κλασικό και αυθεντικό, επαναπροσδιορίζονται στην εποχή που διανύουμε και αποκτούν ξανά ιδιαίτερη αξία. Η Κάβα Μπουτάρη δεν διαθέτει την μοδάτη διάσταση των κρασιών που έχουν ‘κατακλύσει’ την αγορά, ωστόσο μας ‘θυμίζει’ ότι ο διαχρονικός χαρακτήρας και η πρότυπη σχέση ποιότητας τιμής, μπορούν εκ του ασφαλούς, να αποτελέσουν εγγύηση, για ολοκληρωμένη απόλαυση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Boutari Merlot
    Boutari Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Δημιουργία των επιλεγμένων αμπελώνων Μπουτάρη στο πλαίσιο της ευρύτερης διερεύνησης σχετικά με το ποιοτικό δυναμικό του εγκλιματισμού των παγκοσμίως γνωστών ξένων ποικιλιών στον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Merlot τυπικό της ποικιλίας αλλά και της περιοχής από την οποία προέρχεται.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Παπαγιαννάκος - Melior Merlot
    Παπαγιαννάκος - Melior Merlot 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Ένα εξαιρετικό Merlot από τον Βασίλη Παπαγιαννάκο, που με ότι καταπιαστεί το φέρνει σε πέρας με μεγάλη επιτυχία. Ευχάριστο και μαλακό ερυθρό κρασί που ενθουσιάζει με την φρεσκάδα του αλλά και με την σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Epops Merlot
    Epops Merlot 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ο Βασίλης Χατζηγεωργίου αξιοποίησε τον οικογενειακό αμπελώνα που δημιούργησε ο παππούς του και εξέλιξε ο πατέρας του και το 2006 ξεκίνησε την δημιουργία του πανέμορφου επισκέψιμου οινοποιείου στην Κάριανη της Καβάλας. Ένα από τα τρία κρασιά που παράγει είναι και αυτό το τυπικότατο και απολαυστικότατο Merlot με το μπόλικο φρούτο και τα πολύ ωραία ενσωματωμένα στοιχεία της δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Λυρικός Petit Verdot
    Λυρικός Petit Verdot 2005
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ευγενές ερυθρό από έναν μεγάλο Πελοποννήσιο οινοποιό, που καταπιάνεται με μία άγνωστη για τα Ελληνικά δεδομένα ποικιλία. Καλοδουλεμένο και πληθωρικό με μεγάλες δυνατότητες παλαίωσης, είναι ένα κρασί που έχει ήδη αρχίσει να αποκτάει ένθερμους οπαδούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μπλε Τρακτέρ Ερυθρό
    Μπλε Τρακτέρ Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις κοσμοπολιτίτικες ποικιλίες και συγκεκριμένα τα πιο δημοφιλή ερυθρά σταφύλια του παγκόσμιου αμπελώνα, το Cabernet Sauvignon, το Merlot και το Syrah, παντρεύονται από το Κτήμα Κυρ Γιάννη σε ένα ευκολόπιοτο κρασί που θα κερδίσει όχι μόνο τους έμπειρους οινόφιλους αλλά και το νεανικό κοινό. Ένα κρασί γεμάτο φρεσκάδα και άφθονο φρούτο που θα κοσμήσει με την ίδια ευκολία και το καθημερινό και το γιορτινό τραπέζι. Παίρνει το όνομα του από το μπλε τρακτέρ που βρίσκεται στην είσοδο του οινοποιείου, με το οποίο ο Γιάννης Μπουτάρης φύτεψε τον αμπελώνα στην Νάουσα και είναι αφιερωμένο στην συμβολή του Έλληνα αμπελουργού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Rose de Xinomavro
    Rose de Xinomavro 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    89%
    13,40 €
    Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσουμε με φαγητό.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί