Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-74 από 74

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Λυραράκης ερυθρό
    Λυραράκης ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Έντονο βαθυκόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες, βοτανική μύτη με αρώματα φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου, με κάποιες νύξεις μπαχαρικών και κανέλας, στόμα παχύ με ωραία οξύτητα και τελείωμα βαρελιού. Κρασί με επίγευση πικάντικη, σχετικά μικρή, και με αίσθηση από ώριμα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Terre de Zeus Assyrtiko
    Terre de Zeus Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    18,00 €
    Ένα πολλά υποσχόμενο Ασύρτικο από την Πιερία που αναδεικνύει την ‘φιλική’ πλευρά της ποικιλίας, από ένα ολοκαίνουριο οινοποιείο που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Ευχάριστα και κομψά αρώματα, ζωντάνια και νεύρο σε ένα αναζωογονητικό κρασί που θα συνοδεύσει υπέροχα οτιδήποτε βγαίνει από την θάλασσα και όχι μόνο. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  3. Manousakis Nostos - Blend
    Manousakis Nostos - Blend 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Roussanne, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όλος ο Ροδανός σε ένα μπουκάλι! Ένα εντυπωσιακό κρασί που προκύπτει από χαρμάνι όλων των ποικιλιών του Κτήματος. Ως εκ τούτου, επιδεικνύει απίστευτη πολυπλοκότητα, είναι ιδιαίτερα "ταλαντούχο" στους συνδυασμούς με περίπλοκες γεύσεις, και προσφέρεται για μεγάλη παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο
    Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από τη Σαντορίνη με πολλές και ενδιαφέρουσες αρωματικές και γευστικές διαστάσεις. Δυνατό και πληθωρικό, αποτελεί μία διαφορετική ερυθρή επιλογή για όσους ψάχνουν το κάτι άλλο στα Ελληνικά ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Πορφυρός
    Πορφυρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί φαγητού βασισμένο στις τυπικές ποικιλίες του Μπορντώ με την ισχυρή συμβολή όμως του Αγιωργίτικου. Με μέτριο σώμα και καλή ισορροπία οξύτητας και τανινών, συνοδεύει ποικιλίες τυριών και απλά πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μαντηλάρι "Πλακούρα"
    Μαντηλάρι "Πλακούρα" 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εντυπωσιακό, έντονο κρασί, με φρεσκάδα, ζωηρότητα, βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων και νότες καπνού, τανικό σε όλη του τη διάρκεια με κυρίαρχες γεύσεις αυτές του ώριμου δαμάσκηνου και βατόμουρου, μακρυά έντονη επίγευση, ένα ερυθρό απαιτητικό στο ταίριασμα με πιάτα εξ' ίσου δυνατά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  8. Nostos Grenache
    Nostos Grenache 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    62%
    Πολύπλοκο και πικάντικο ερυθρό κρασί - σπάνιο δείγμα μονοποικιλιακής εμφιάλωσης Grenache Rouge στην Ελλάδα. Τα πληθωρικά αρώματα της ποικιλίας γίνονται ακόμα πιο έντονα με την επιρροή του δρύινου βαρελιού, ενώ οι δυνατές τανίνες αποζητούν κρέας για να… βρουν το ταίρι τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Mountcloud
    Mountcloud 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    15,50 €
    Το Grenache Rouge είναι ένα σταφύλι που δίνει εκπληκτικά ροζέ κρασιά. Εδώ, στην σκιά του Ολύμπου που βρίσκονται οι αμπελώνες και το οινοποιείο Navitas, φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, ξεδιπλώνοντας όλα τα γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ένταση φρούτου, φρεσκάδα και γαργαλιστική οξύτητα σε ένα ‘single vineyard’ ροζέ που μπορεί να συνοδεύσει πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα και σαν απεριτίφ.
  10. 2919M
    2919M 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    22,30 €
    Εκπληκτική έκφραση του Cabernet Sauvignon με πολύ εκφραστικά αρώματα φρέσκων φρούτων και πλούσια αλλά ταυτόχρονα φινετσάτη και βελούδινη γεύση. Προέρχεται από ιδιόκτητους βιολογικούς αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην ανερχόμενη περιοχή της Πιερίας με την υπογραφή της Μαρίας Δημητριάδη, μιας νέας και πολλά υποσχόμενης οινοποιού. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  11. Σαντορίνη Cuvee 15
    Σαντορίνη Cuvee 15 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    45,00 €
    Η νέα σοδειά τον Σεπτέμβριο του 2024
    Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης επεμβαίνει στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, σε αυτό το κρασί πολύ μικρής παραγωγής, προσπαθώντας να αποτυπώσει όσο γίνεται πιο ξεκάθαρα αυτό που η γη της Σαντορίνης μπορεί να δώσει. Σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, ιθαγενείς ζύμες, φιλοσοφία ελάχιστης παρέμβασης στο οινοποιείο και μια θαυμάσια έκφραση της μοναδικότητας του terroir του νησιού.
  12. Assyrtiko de Louros
    Assyrtiko de Louros 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    78,40 €
    Το Ασύρτικο γράφει ήδη ιστορία έχοντας βρει το δρόμο του στην παγκόσμια αγορά και ο Χαρίδημος Χατζηδάκης είναι ανάμεσα σε εκείνους που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας κατακόρυφα. Ο πιο terroiristas από τους παραγωγούς του νησιού, επιλέγει για τον Πύργο σταφύλια από εκατοντάχρονα αμπέλια, δίνοντας ένα οξειδωτικού στυλ, μοναδικό Ασύρτικο μετά από 24μηνη ωρίμαση σε παλαιά βαρέλια.
  13. Ραμπελιά
    Ραμπελιά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    68,20 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Η νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.
  14. A.muse Ροζέ 375ml
    A.muse Ροζέ 375ml
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Sauvignon Blanc, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    8,60 €
    Ένα μοντέρνο και ακαταμάχητο ροζέ κρασί από μία μοναδική και ιδιαίτερη ποικιλιακή σύνθεση. Το αγαπημένο λευκό σταφύλι Sauvignon Blanc βάζει τον δροσερό και αρωματικό του χαρακτήρα και το σπάνιο ερυθρό Μούχταρο χαρίζει αρώματα κόκκινων φρούτων και την δομή σε μία ελαφριά, φρουτένια και ζωηρή έκφραση που ταιριάζει παντού και πάντα.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί