Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 79

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Riesling Lyra Zöbinger Heiligenstein
    Riesling Lyra Zöbinger Heiligenstein 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Εξωτικό και ώριμο, με τα αρώματα του κυδωνιού και αχλαδιού σε πλήρη εξέλιξη. Πλούσιο και δυνατό...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chateauneuf du Pape Cuvee Reservee Blanc
    Chateauneuf du Pape Cuvee Reservee Blanc 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Σίγουρα ακούγοντας κάποιος για την Ονομασία Προέλευσης του Chateauneuf du Pape στον Νότιο Ροδανό, το μυαλό του πάει σε κόκκινα κρασιά. Όμως η περιοχή δίνει και λευκά κρασιά που αξίζουν την προσοχή μας, ιδιαίτερα όταν παράγονται από το Domaine Pegau που ακολουθεί τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και τα ηνία του κρατά η Laurence Feraud. Το κρασί παράγεται από 4 ποικιλίες, 60% Clairette, 20% Grenache Blanc, 10% Bourboulenc και 10% Roussanne, ζυμώνει και ωριμάζει σε ανοξείδωτες δεξαμενές και έχει μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σαμπάνια Billecart-Salmon
    Billecart-Salmon Brut Reserve
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Φίνα Σαμπάνια που χαρακτηρίζεται από τα πεντακάθαρα καλοκαιρινά αρώματα που αναδύει στη μύτη και τη βελούδινη αίσθηση που χαρίζει στο στόμα. Μια ετικέτα-έκπληξη για όσους αποζητούν το καλύτερο στη Σαμπάνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Σκυτάλη
    Σκυτάλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με αρκετές πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο, με τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και τα ορυκτά στοιχεία να κυριαρχούν ακολουθούμενα από νότες ροδάκινου και αμυγδάλου. Στο στόμα είναι πλούσιο με την χαρακτηριστική τραγανή οξύτητα να δημιουργεί κύματα δροσιάς, αισθητή αρμύρα, κάποιες μελένιες πινελιές να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ η επίγευση έχει απίστευτη διάρκεια. Αναμφισβήτητα ένα ‘μεγάλο΄ λευκό κρασί που έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Syrah Sonoma Coast
    Syrah Sonoma Coast 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Ο David Ramey δημιουργεί στη δροσερή και φημισμένη παράκτια Sonoma της Καλιφόρνια ένα Syrah στα πρότυπα των εξαιρετικών ερυθρών του Βόρειου Ροδανού. Προσθέτοντας 13% Viognier και συνοινοποιώντας το με το Syrah παρουσία γηγενών ζυμών καταφέρνει ένα αιθέριο αποτέλεσμα με τονισμένη έκφραση του terroir. Το μισό μέρος του κρασιού θα ωριμάζει με λεπτές οινολάσπες σε γαλλική δρυ και μόλις είναι έτοιμο θα εμφιαλωθεί αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Whispering Angel Magnum - Rose
    Whispering Angel Magnum - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    98%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Kunstler - Hölle Riesling GG
    Kunstler - Hölle Riesling GG 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Ένα από τα κορυφαίαRieslingόλου του πλανήτη, που παράγεται από τους φημισμένους αμπελώνες του Rheingau της Γερμανίας με αξιοσημείωτη αρωματική και γευστική πολυπλοκότητα. Εκφραστικό ξηρό κρασί με πλούσια υφή, τραγανή οξύτητα, έντονα αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου και εσπεριδοειδών και ορυκτά στοιχεία, που μπορεί να εξελιχθεί για αρκετά χρόνια στην φιάλη αναπτύσσοντας ακόμα πιο σύνθετο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Ράμνιστα Magnum
    Ράμνιστα Magnum 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    52,10 €
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
  9. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  10. Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Avaton Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Μαυροτράγανο, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    99%
    55,20 €
    Βελούδινο και ρωμαλέο ταυτόχρονα, δυνατό και τραγανό, είναι ένα απίστευτα κοσμοπολίτικο κρασί που θα δώσει στυλ και μεγιστοποιήσει την απόλαυση σε κάθε ποιοτική κρεατοφαγία. Τα κόκκινα και μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια, τα βότανα και νότες γης είναι μόνο κάποια από τα αρώματα και γεύσεις που ‘βγαίνουν’ από την πρώτη γουλιά!
  11. Μέγας Οίνος Magnum (1,5lt)
    Μέγας Οίνος Magnum (1,5lt) 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    57,00 €
    Στιβαρό ερυθρό κρασί παλαίωσης. Βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Αγιωργίτικου με την αυστηρή δύναμη του Cabernet Sauvignon, στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που τα φιλοξένησε κατά την 20μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια.
  12. Κοκκινόμυλος Magnum
    Κοκκινόμυλος Magnum 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    57,00 €
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
  13. UP Ultimate Provence Magnum
    UP Ultimate Provence Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    61,90 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  14. Pegaso Granito
    Pegaso Granito 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ο Telmo Rodriguez, το παιδί θαύμα του Ισπανικού κρασιού που έχει φέρει στο προσκήνιο άγνωστες Ισπανικές ποικιλίες και περιοχές, βρίσκεται πίσω από αυτό το μεγαλειώδες κρασί από 100% Garnacha (Grenache). Παλαιά κλίματα διαμορφωμένα σε θάμνους που καλλιεργούνται βιολογικά, υψόμετρο μεταξύ 800 και 1000 μέτρων, γρανιτικά εδάφη, ζύμωση με τις ιθαγενείς ζύμες και ωρίμαση σε μεγάλα γαλλικά δρύινα βαρέλια 600 λίτρων και φυσικά το τελέντο του Telmo είναι οι παράγοντες που οδηγούν σε ένα σπουδαίο κρασί που ξεχωρίζει για την κομψότητα του, το βάθος φρούτου και την εκφραστικότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Solare
    Solare 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malvasia Nera, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ενα από τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της κατηγορίας κρασιών που ο Robert Parker χαρακτήρισε Super Tuscans, το Solare 2001 συνδυάζει την παράδοση των κρασιών της Τοσκάνης με την τόλμη και το "μεράκι" των σύγχρονων οινοποιών σε ένα εξαιρετικό, μεγάλο κρασί που μεγάλωσε στη ζεστή και βανιλάτη αγκαλιά του δρύινου βαρελιού που το φιλοξένησε κατά την 24μηνη παλαίωσή του. Ποιοτική ετικέτα για μεγάλα φαγοπότια ή εκλεκτά κελάρια, που εγγυάται μεγάλες απολαύσεις σε εξ' ίσου μεγάλες κρεοφαγίες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί