Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 136

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ρήγας Κούπα
    Ρήγας Κούπα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.3% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ο Ρήγας είναι εξαιρετικό χαρτί... κρασί και κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη γουλιά. Ένα ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα blend του Merlot με το Ξινόμαυρο σε απίστευτη τιμή και μια θαυμάσια επιλογή σαν καθημερινό ερυθρό κρασί στο οικογενειακό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τετράμυθος Μαύρο Καλαβρυτινό
    Τετράμυθος Μαύρο Καλαβρυτινό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαύρο Καλαβρυτινό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    67%
    Αν ψάχνετε ένα ελαφρύ, ευκολόπιοτο και φρουτώδες ερυθρό κρασί που να πίνεται ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου, τότε αυτό είναι η ιδανική επιλογή. Το Μαύρο Καλαβρυτινό είναι μία σπάνια ερυθρή ποικιλία, που όπως δηλώνει και το όνομα του προέρχεται από τα Καλάβρυτα. Εδώ το μοναδικό μονοποικιλιακό κρασί από αυτή την ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά
    Μυλωνάς Merlot Αγιωργίτικο Μανδηλαριά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαντηλαριά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Ο Σταμάτης Μυλωνάς είναι ένα νέος χαρισματικό οινοποιός, που αναλαμβάνει τον οικογενειακό αμπελώνα στην Αττική, τον αναβαθμίζει και παράγει εξαιρετικά κρασιά με στόχο την ανάδειξη του. Αν και ‘ειδικεύεται’ στην παραγωγή λευκών κρασιών, εδώ έχουμε ένα αξιόλογο ‘ευκολόπιοτο’ ερυθρό κρασί, με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και αξιοζήλευτη σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Νάουσσα Κυρ-Γιάννη
    Νάουσσα Κυρ-Γιάννη 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    Μία πολύ ωραία έκφραση Νάουσας που το στυλ της κλείνει το μάτι στα ‘σύγχρονα΄ Ξινόμαυρα, εστιάζοντας στην φρεσκάδα του φρούτου και τις πιο μαλακές τανίνες. Ένα κρασί όπου η φυτικότητα που προσδίδει η τομάτα συνδυάζεται υπέροχα με το έντονο φρούτο, ενώ οι ισορροπία τανινών, οξύτητας και αλκοόλης είναι καταπληκτική.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Alamos Malbec
    Alamos Malbec 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    H ερυθρή ποικιλία Malbec που έχει ταυτιστεί με την Αργεντινή, σε μία πολύ ευχάριστη και με καλή σχέση τιμής ποιότητας, εκδοχή. Καλλιεργημένο στο υψηλό υψόμετρο της Mendoza εμφανίζει ένα πολύ ωραίο φρουτώδες προφίλ με τα χαρακτηριστικά αρώματα και γεύσεις μαύρων φρούτων. Ο βελούδινος και εκφραστικός χαρακτήρας σε συνδυασμό με την φρεσκάδα το καθιστούν ένα πολύπλευρο κρασί στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Παράγκα - Ερυθρός
    Παράγκα - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    3ο Ερυθρό κρασί σε πωλήσεις του House of Wine το 2020! Ευγενές ερυθρό σύντομης κατανάλωσης από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη. Το Merlot και το Syrah "στρογγυλεύουν" το άγριο Ξινόμαυρο της Μακεδονίας, δημιουργώντας ένα κρασί εξαιρετικά φιλικό και εύκολο να σταθεί σε οποιοδήποτε τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Παπαγιαννάκος - Αγιωργίτικο - Cabernet
    Παπαγιαννάκος - Αγιωργίτικο - Cabernet 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    73%
    Μπορεί το όνομα του Βασίλη Παπαγιαννάκου να έχει συνδεθεί με το Σαββατιανό του Αττικού αμπελώνα, όμως παράγει και εξαιρετικά κόκκινα κρασιά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το blend του Αγιωργίτικου με το Cabernet Sauvignon που εστιάζει στα ευχάριστα φρουτώδη στοιχεία και στον βελούδινο χαρακτήρα του και είναι έτοιμο να κατακτήσει όσους δυσκολεύονται με την ‘στυφάδα’ των κόκκινων κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Οινάρι
    Οινάρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    9,90 €
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  9. Κατώγι Αβέρωφ - Ερυθρός
    Κατώγι Αβέρωφ - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ίσως το κατ' εξοχήν καθημερινό Ελληνικό ερυθρό κρασί για το Ελληνικό τραπέζι. Ένα ευχάριστο κρασί με κομψή, αρωματική μύτη και ισορροπημένο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Mountain Fish
    Mountain Fish 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    73%
    7,20 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φρέσκο και τραγανό Αγιωργίτικο από το ορεινότερο κομμάτι της ζώνης της Νεμέας και τους αμπελώνες στο χωριό Ψάρι από όπου παίρνει και το όνομα του. Το βαρέλι απουσιάζει δίνοντας ένα ελαφρύ, δροσιστικό ερυθρό κρασί με χαρακτήρα κόκκινων φρούτων όπως μύρτιλα και πετροκέρασο. Η έμφαση στη φρεσκάδα και το φρούτο και όχι στην πολυπλοκότητα.
  11. Γένεσις Ερυθρό
    Γένεσις Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,2% alc.
    Βαθμολογία:
    47%
    Το χρώμα του είναι ρουμπινί μέτριας έντασης. Στην μύτη διακρίνουμε εύκολα αρώματα κόκκινων φρούτων, ντομάτας, βανίλιας και λουλουδιών μαζί με κάποιες νύξεις μπαχαρικών. Στο στόμα το κρασί είναι ευγενικό και μετρίου σώματος, με αισθητή οξύτητα και ευχάριστη σοκολατένια επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Xinomavraw
    Xinomavraw 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Εκπληκτικό κρασί που έχει παραχθεί χωρίς παρεμβάσεις – ωμό όπως δηλώνει το όνομα του - από την Oenops του Νίκου Καρατζά που έχει σηκώσει τον πήχη των κρασιών αυτού του στυλ πολύ ψηλά. Το Ξινόμαυρο προέρχεται από 3 επιλεγμένα αμπελοτεμάχια με κλίματα ηλικίας 40-85 ετών από τρία σπουδαία terroir αυτά της Νάουσσας, του Αμυνταίου και της Ραψάνης, ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες, ωριμάζει σε πήλινους αμφορείς σε σχήμα αυγού και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο χωρίς την προσθήκη θειώδους. Έχει ήδη στα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του, αμέτρητες διακρίσεις στην πλάτη του όπως το ότι συμπεριλήφθηκε 100 κρασιά – ανακαλύψεις του Wine Advocate του διάσημου οινοκριτικού Robert Parker.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κοτσιφάλι "Βασίλισσες"
    Κοτσιφάλι "Βασίλισσες" 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κοτσιφάλι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Το σχετικά δύσκολο στην μονοποικιλιακή οινοποίηση Κοτσιφάλι μας δίνει εδώ ένα εξαιρετικό και πολυβραβευμένο κρασί με χρώμα κόκκινο με ανταύγιες, αρώματα κόκκινων φρούτων και μαρμελάδας, διακριτικές τανίνες και καλή οξύτητα, πλούσια αλλά ευγενική γεύση και πολύ καλή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Oenops Ξινόμαυρο
    Oenops Ξινόμαυρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μία διαφορετική και άκρως γοητευτική έκφραση του Ξινόμαυρου όπου το μεγαλύτερο μέρος ζυμώνει με τις ιθαγενείς ζύμες σε τσιμεντένιες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε ανοιχτά βαρέλια, ενώ μετά την ανάμιξη ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια προέρχονται από επιλεγμένους αμπελώνες στις τρεις περιοχές όπου μεγαλουργεί η ποικιλία, την Νάουσα, το Αμύνταιο και την Ραψάνη. Είναι ένα κρασί που εστιάζει στην καθαρότητα του φρούτου, την φρεσκάδα αλλά και τις ευγενικές τανίνες και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί