Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 650

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon
    Κτήμα Χατζημιχάλη - Cabernet Sauvignon 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Τυπικό ερυθρό από Cabernet Sauvignon με πλούσια αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων και ευχάριστες νότες δρυός από το βαρέλι. Είναι γεμάτο και πυκνό στο στόμα και συνοδεύει πρόθυμα ό,τι εκλεκτό βγάλει το μπάρμπεκιου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κοκκινόμυλος
    Κοκκινόμυλος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κορυφαίο Ελληνικό Merlot που διακρίνεται για τον αρωματικό πλούτο, τη δύναμη και τις στιβαρές του τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί για παλαίωση ή για μεγάλο κρεατοφαγικό φαγοπότι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Δαμασκηνός
    Δαμασκηνός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μία εκπληκτική έκφραση του Ξινόμαυρου που κλείνει το μάτι προς την παραδοσιακή πλευρά των κρασιών της Νάουσας με αισθητές τανίνες, οξύτητα και πολυπλοκότητα που βασίζεται στα ποικιλιακά φυτικά στοιχεία της ποικιλίας και στην δρυ. Ένα γαστρονομικό κρασί που μπορεί να εξελιχθεί όμορφα στον χρόνο, στολίζοντας την κάβα σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Πληθωρικό, γεμάτο, τανικό και με υψηλό αλκοόλ, ‘ανταλλάζει’ κάποια από τα τυπικά κομψά στοιχεία της ποικιλίας του Pinot Noir προκειμένου να αποκτήσει ένα πιο ‘ζόρικο’ προφίλ, καθώς και χρόνια παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μια σπάνια ελληνική ποικιλία, τόσο σπάνια που είναι σχεδόν εξωτική. Το κτήμα Μπριντζίκη οινοποιεί μια μονοποικιλιακή έκδοση του Αυγουστιάτη που διαθέτει όμορφο κόκκινο φρούτο, νύξεις βοτανικές και βελούδινες τανίνες. Μια ακόμα θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε το πλούτο και το εύρος του ελληνικού αμπελώνα και να απολαύσετε ένα μαλακό κρασί, με νόστιμο φρούτο και περίσσεια κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Στη Ρίζα του Βουνού
    Στη Ρίζα του Βουνού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Φεγγίτες - Ερυθρός
    Φεγγίτες - Ερυθρός 2013
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Απόλυτα πλήρες ερυθρό κρασί με όμορφα ποικιλιακά αρώματα σε μύτη και στόμα. Είναι στρογγυλό και ώριμο, με ευγενείς τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Δέκα - Ερυθρός
    Δέκα - Ερυθρός 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Ξινόμαυρο
    Βαθμολογία:
    40%
    Τα αρώματα που μας προσφέρει σε συνεχείς εναλλαγές είναι σκούρα φρούτα,σοκολάτα,καπνός πίπας και γλυκό μπαχάρι,είναι δε φοβερά ενδιαφέρον το γεγονός ότι η μύτη του κρασιού εξελίσσεται- για την ακρίβεια, μεταμορφώνεται- όσο μένει στο ποτήρι, κι αυτό μαρτυρά την περίτεχνη πληθωρικότητά του. Αφιλτράριστος οίνος, σερβίρεται σε καράφα, με αερισμό τουλάχιστον μιας ώρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Geometria - Αγιωργίτικο
    Geometria - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Ευχάριστο, ευκολόπιοτο και όμορφα φρουτένιο Αγιωργίτικο με φανταστική σχέση ποιότητας. Ένα ερυθρό, παρεΐστικο κρασί που μπορεί να σταθεί πολύ εύκολα τόσο σε καλοκαιρινό όσο και σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Απολαύστε το με σουβλάκια, πίτσες barbeque και ότι άλλο θελήσει η παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα
    Κτήμα Μίγα - Λημνιώνα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα
    Ειδική Τιμή 18,87 € Κανονική τιμή 22,20 €
    Η Λημνιώνα του Κτήματος Μίγας παρουσιάζεται σε βαθύ ρουμπινί χρώμα με κομψή αρωματικότητα: κόκκινα φρούτα, μπαχαρικά, βιολέτα και νύξεις βασιλικού. Στο στόμα δροσίζει, συνδυάζοντας οξύτητα, μεταξένιες τανίνες και μεγάλη επίγευση. Περνάει από οινοποίηση σε ανοιχτού τύπου βαρέλια 300 LT και ωρίμανση 14 μηνών σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Ιδανική συνοδεία για κίτρινα τυριά, πιάτα με κόκκινα κρέατα ή πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
  11. Κτήμα Δύο Φίλοι -  Ξινόμαυρο
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Ξινόμαυρο 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Μέτριας έντασης ρουμπινί χρώμα. Τυπικά αρώματα του Ξινόμαυρου όπως τα κόκκινα φρούτα, τα γλυκά μπαχαρικά και η ντομάτα στην μύτη, ένταση και νεύρο στο στόμα με πλούσιες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Body
    Body 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Νεανικό και μοντέρνο κρασί με έμφαση στα φρουτώδη χαρακτηριστικά και όχι στο βαρέλι από δύο ποικιλίες, το Αγιωργίτικο και το Cabernet Sauvignon, που όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κατάλληλη φροντίδα σε οινοποιείο και αμπελώνα όπως εδώ, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Ιδανικό για το καθημερινό γεύμα, για το κυριακάτικο αλλά και για πολυπληθή γιορτινά τραπέζια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum
    Κτήμα Δρυόπη - Reserve Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    34,70 €
    Πλούσιο και πολύπλοκο στη μύτη, ευγενικό αλλά και γεμάτο στο στόμα, με μακρά και όμορφη διάρκεια και αρώματα και γεύσεις που παραπέμπουν σε κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά.
  14. Syrah Sonoma Coast
    Syrah Sonoma Coast 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Ο David Ramey δημιουργεί στη δροσερή και φημισμένη παράκτια Sonoma της Καλιφόρνια ένα Syrah στα πρότυπα των εξαιρετικών ερυθρών του Βόρειου Ροδανού. Προσθέτοντας 13% Viognier και συνοινοποιώντας το με το Syrah παρουσία γηγενών ζυμών καταφέρνει ένα αιθέριο αποτέλεσμα με τονισμένη έκφραση του terroir. Το μισό μέρος του κρασιού θα ωριμάζει με λεπτές οινολάσπες σε γαλλική δρυ και μόλις είναι έτοιμο θα εμφιαλωθεί αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Σημείο Στίξης - Ερυθρός
    Σημείο Στίξης - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Το ερυθρό Σημείο Στίξης δεν θα σας ‘προβληματίσει’ με ποικιλίες, χαρμάνια, ή δύσκολες έννοιες όπως τυπικότητα και terroir. Δεν αναφέρονται και δεν συζητούνται πουθενά. Απλά αφοσιωθείτε στην ‘χαλαρή’ του διάθεση, στον ‘ελκυστικό’ χαρακτήρα του και στην οικονομική του ‘προσέγγιση’, στοιχεία που αυτόματα το κατατάσσουν, σε βέβαιο best seller της Ελληνικής Αγοράς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί