Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 86

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ονειροπαγίδα - Chardonnay
    Ονειροπαγίδα - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Τη δεύτερη πιο πολυφυτεμένη ποικιλία στο κόσμο και ένα σταφύλι που από μόνο του αποτελεί brand επέλεξε ο γιατρός Βασίλης Κάνιαρης για τη λευκή του Ονειροπαγίδα. Χαλαρό, προσιτό, με φρέσκο φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα είναι τα ατού αυτού του εξαιρετικού value for money Chardonnay.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ασυρτικο Ρούβαλη
    Ασυρτικο Ρούβαλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Ασύρτικο γενικότερα δεν χρειάζεται συστάσεις πια, έχει κατακλύσει όλον τον Ελληνικό αμπελώνα! Πρέπει όμως να σας συστήσουμε ένα Ασύρτικο από το μοναδικό terroir της Αιγιαλείας από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων και την ταλαντούχα Θεοδώρα Ρούβαλη. Ένα εκπληκτικό κρασί που συνδυάζει τόσο τα αυστηρά χαρακτηριστικά του σταφυλιού όσο και τα γοητευτικά και γεμάτα φρεσκάδα αρώματα που ευνοούνται από το υψηλό υψόμετρο και την επίδραση της θάλασσας. Είναι μία έκφραση της ποικιλίας που πρέπει να απολαύσουν οι θαυμαστές του Ασύρτικου αλλά και αυτοί που δεν το αγαπάνε ιδιαίτερα γιατί θα αλλάξουν γνώμη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Λευκό Λινό - Riesling
    Λευκό Λινό - Riesling 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    19,80 €
    Πήρε το όνομά του από τις μικρές ασβεστωμένες αγροικίες, σημεία στίξης του αμπελουργικού τοπίου και την ποικιλία του από το Ρήνο. Η χαρισματική Θεοδώρα Ρούβαλη υπογράφει ένα υπέροχο Riesling απογειώνοντας την ποικιλία στο terroir της Αιγιάλειας. Τα τυπικά ‘πετρόλ’ και η αναμενόμενη ορυκτότητα είναι μόνο μερικές από τις χάρες του.
  5. Santo Αφρώδης Λευκός
    Santo Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
    29,60 €
    Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας!
  6. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  7. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  8. Καραμολεγκος 34
    Καραμολεγκος 34 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    35,30 €
    Κρυστάλλινη έκφραση του Ασύρτικου της Σαντορίνης με δύναμη, φινέτσα, νεύρο και λεμονάτο προφίλ που παράγεται από παλαιούς αμπελώνες. Ένα κρασί αντάξιο της ιστορίας του Σαντορινιού αμπελώνα που μετρά ήδη 34 αιώνες αδιάκοπης αμπελοκαλλιέργειας. Το απόλυτο κρασί για εκλεκτή ψαροφαγία.
  9. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  10. Sera Λευκός
    Sera Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πλυτό, Πιείτε το τώρα
    14,80 €
    Υπέροχος συνδυασμός του δημοφιλούς Sauvignon Blanc με το σπάνιο Πλυτό σε ένα κρασί που σφύζει από ζωντάνια με φρέσκα φρουτένια αρώματα και γεύσεις και ακαταμάχητη γεύση. Ένα κρασί από την Κρήτη που ξεκλειδώνει τα χαρίσματα και των δύο ποικιλιών προσφέροντας μας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
  11. Ασύρτικο Βουρβουκέλη
    Ασύρτικο Βουρβουκέλη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    15,50 €
    Εξαιρετικό Ασύρτικο από την Θράκη και συγκεκριμένα τα Άβδηρα, που συνδυάζει τον φιλικό χαρακτήρα που εμφανίζει η ποικιλία όταν δεν καλλιεργείται σε ηφαιστιογενή εδάφη με τον ορυκτό χαρακτήρα της Σαντορίνης. Ένα κρασί που το Κτήμα βουρβουκέλη του έδωσε τον χρόνο να εξελιχθεί στην φιάλη και να έρθει στο ποτήρι μας έχοντας βγάλει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι οινόφιλοι όλου του κόσμου σε αυτό το χαρισματικό σταφύλι.
  12. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  13. Vorinos Λευκός
    Vorinos Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    11,40 €
    Μία εκπληκτική έκφραση του Βιδιανού με ελκυστικό φρουτώδη χαρακτήρα, στρογγυλή και κομψή γεύση αλλά και διάρκεια, που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα με λευκές σάλτσες, είτε βασίζονται στα θαλασσινά, είτε στα λαχανικά είτε στα κρέατα.
  14. Chateau Julia - Ασύρτικο
    Chateau Julia - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    15,50 €
    Δημοφιλές Ελληνικό λευκό που διατηρεί τις χάρες της μεγάλης ποικιλίας του Ασύρτικου, δίνοντάς της όμως χώρο να εκφραστεί διαφορετικά. Καλή οξύτητα, φρέσκα αρώματα και μεγάλη διάρκεια κάνουν το κρασί αυτό μία εξαιρετική επιλογή σε τραπέζι παρέας ψαροφάγων!
  15. Χατζηβαρύτη - Mi
    Χατζηβαρύτη - Mi 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    22,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η Χλόη Χατζηβαρύτη, το νέο αίμα του ομώνυμου οινοποιείου, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχοντας αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε αρκετές οινοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, επιστρέφει και βάζει την υπογραφή της στα νέα κρασιά του οινοποιείου. Η φιλοσοφία της είναι οι φυσικές προσεγγίσεις και εκφράζεται απόλυτα στην τριλογία κρασιών minimus. To mi είναι ένα εξαιρετικό βιολογικό Ασύρτικο, του οποίου ο χυμός μένει για δύο ημέρες με τα στέμφυλα, ζυμώνει εν συνεχεία με τις αυτόχθονες ζύμες σε παλιά δρύινα βαρέλια και εμφιαλώνεται χωρίς διαύγαση ή φιλτράρισμα. Ένα κρασί που θα σας κάνει να αγαπήσετε τα ΄φυσικά κρασιά’.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί