Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 231

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast
    Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Κτήμα Παλυβού καταπιάνεται με την Κυδωνίτσα δίνοντας μία νέα δυναμική και αναμενόμενα απολαυστική διάσταση στην ποικιλία. Η χρήση γηγενών ζυμών, ο εξαιρετικός καρπός επιλεγμένων αμπελώνων και το απαλό άγγιγμα της δρυός από την 4μηνη παραμονή του κρασιού σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια χαρίζει ένα κρασί έτοιμο για όλα τα γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  5. Icon R Orange
    Icon R Orange
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Ροδίτης είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη Ελληνική ποικιλία, λόγω της παρουσίας του σε κρασιά μαζικής παραγωγής. Είναι όμως μία ποικιλία που μπορεί να δώσει εξαιρετικά κρασιά ειδικά όταν μιλάμε για Ροδίτες όπως ο icon R, για τον οποίο η Αχαιών επιλέγει φρούτο μόνο από τον κλώνο Αλεπού και καλλιεργείται βιολογικά στις πανέμορφες πλαγιές Αιγιαλείας σε υψόμετρο 850 μέτρων. Πρόκειται για μία εκπληκτική ‘orange’ προσέγγιση όπου το γλεύκος ζυμώνει με τις φλούδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Άσπρο από Μαύρο
    Άσπρο από Μαύρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ξινόμαυρο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    47%
    Λαμπερό υποκίτρινο χρώμα με υποψία ερυθρωπών ανταυγειών - δηλωτικό του τρόπου οινοποίησης - αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών και ευχάριστη, ζωηρή γεύση με διακριτή, αλλά αρμονικά ισορροπημένη οξύτητα
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. White Dot
    White Dot 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    84%
    Κρασί με πλούσιο αρωματικό δυναμικό, επικεντρωμένο σε αρώματα λευκόσαρκων φρούτων πλαισιωμένα από ένα κομψό άρωμα ροδοπέταλων. Διακρίνεται για τη δροσερή και κομψή γεύση του και τη μακρά του επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  10. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Domaine Vincent Dampt Chablis
    Domaine Vincent Dampt Chablis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Η οικογένεια Dampt έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή κρασιών με τον Vincent να ξεκινάει να εκπαιδεύεται από τα 14 του χρόνια παρακολουθώντας μαθήματα στην σχολή της Beaune. To 2004 έχοντας αποκτήσει εμπειρία στο Jura, την Βουργουνδία και την Νέα Ζηλανδία ξεκινάει την δική του προσπάθεια, εκμεταλλευόμενος τα δικά του αμπέλια, η οποία μπορούμε να πούμε ότι είναι εντυπωσιακή! Το Chablis του εκφράζει πολύ καλά όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εκπληκτικού terroir.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Πλυτό "Ψαράδες"
    Πλυτό "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πλυτό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Η παλιά ποικιλία της Κρήτης δίνει εδώ τον καλύτερό της εαυτό: Κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου και αχλαδιού, χρώμα κίτρινο, πολύ καλή σπιρτόζα οξύτητα και ευχάριστη, μακρά επίγευση, μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψαρικά και τυριά, αλλά και κάθε στιγμή μας στο ποτήρι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Sole Βιδιανό
    Sole Βιδιανό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    86%
    17,40 €
    Ποιοι θα μπορούσαν να φέρουν το Βιδιανό από την Κρήτη στην Καβάλα; Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου και ο Βασίλης Τσακτσαρλής, δημιουργούν το πρώτο κρασί από Βιδιανό εκτός Κρήτης. Σε μια ποικιλία με μεγάλες δυνατότητες, προστίθεται και 10% Ασύρτικο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
  15. Oenops Vidiano
    Oenops Vidiano 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    H ‘χάρη’ του Νίκου Καρατζά έφτασε μέχρι την Κρήτη! Εκεί, στην περιοχή του Ηρακλείου διαλέγει Βιδιανό από ορεινά αμπελοτόπια, τα οινοποιεί με μαεστρία σε τρία διαφορετικά είδη ‘δοχείων’, αμφορέα, inox δεξαμενές και καινούρια βαρέλια, ενώ δεν χρησιμοποιεί ζύμες εμπορίου. Πρόκειται για ένα φινετσάτο Βιδιανό, με ωραίο φρούτο και αρκετά ορυκτό χαρακτήρα που εκφράζει όμορφα την γοητεία της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί