You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Σκυτάλη 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.0% alc.
57,00 € Φτάνει μέχρι 52,44 €Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με αρκετές πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του είναι πολύπλοκο, με τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ και τα ορυκτά στοιχεία να κυριαρχούν ακολουθούμενα από νότες ροδάκινου και αμυγδάλου. Στο στόμα είναι πλούσιο με την χαρακτηριστική τραγανή οξύτητα να δημιουργεί κύματα δροσιάς, αισθητή αρμύρα, κάποιες μελένιες πινελιές να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ η επίγευση έχει απίστευτη διάρκεια. Αναμφισβήτητα ένα ‘μεγάλο΄ λευκό κρασί που έχει την δομή για να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία δεκαετία. -
Χατζηδάκη - Αηδάνι 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
28,50 € Φτάνει μέχρι 26,22 €Ένα ενδιαφέρον εξελιγμένο λευκό κρασί, φτιαγμένο με μεράκι και έμπνευση από τον Χαρίδημο Χατζηδάκη. Είναι εξελιγμένο στο μάτι (χρυσοκίτρινο χρώμα) και τη μύτη, με έντονα φυτικά αρωματικά στοιχεία, αλλά και πλούσιο σώμα και τονισμένη οξύτητα στο στόμα. -
Ραμπελιά 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
68,20 €Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότηταΗ νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.Εξαντλημένο -
Assyrtiko de Louros 2020
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
78,40 €Το Ασύρτικο γράφει ήδη ιστορία έχοντας βρει το δρόμο του στην παγκόσμια αγορά και ο Χαρίδημος Χατζηδάκης είναι ανάμεσα σε εκείνους που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας κατακόρυφα. Ο πιο terroiristas από τους παραγωγούς του νησιού, επιλέγει για τον Πύργο σταφύλια από εκατοντάχρονα αμπέλια, δίνοντας ένα οξειδωτικού στυλ, μοναδικό Ασύρτικο μετά από 24μηνη ωρίμαση σε παλαιά βαρέλια.Εξαντλημένο