Προσφορές

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-25 από 25

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Leggenda Moscato d'Asti
    Leggenda Moscato d'Asti 2022
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Ειδική Τιμή 8,42 € Κανονική τιμή 9,90 €
    Είναι δύσκολο να μη το "ερωτευθεις" αφού σφύζει από αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου τροπικών φρούτων και λουλουδιών στη μύτη, ενώ στο στόμα συνδυάζει μια υπέροχη γλύκα, με ελαφρύ χαρακτήρα και δροσιστικές φυσαλίδες. Ένα καλοφτιαγμένο Moscato d' Asti, από τη γειτονική Ιταλία με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που σίγουρα θα σας ξετρελάνει.
  2. /
    Godibile Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 7,57 € Κανονική τιμή 8,90 €
    Τα Prosecco είναι δημοφιλή αφρώδη κρασιά από την Βόρειο Ιταλία με ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που χαρίζουν δροσιά. Το Godibile είναι ένα τυπικότατο δείγμα αυτών των κρασιών, ιδανικό σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα, σε τιμή προσιτή για όλους.
  3. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  4. Γένεσις Λευκό
    Γένεσις Λευκό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Ειδική Τιμή 6,63 € Κανονική τιμή 7,80 €
    Το λευκό από την σειρά Γένεσις, την basic σειρά, του οινοποιείου Κεχρή! Ένα απίστευτα ζουμερό και απολαυστικό χαρμάνι Sauvignon Blanc (60%) και Ροδίτη (40%) από επιλεγμένους αμπελώνες στην Γουμένισσα, με τιμή που θα μπορούσε άνετα να κοστολογηθεί αρκετά ευρώ παραπάνω.
  5. Astala
    Astala 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Ειδική Τιμή 12,58 € Κανονική τιμή 14,80 €
    Δροσερό, ευχάριστο και νόστιμο λευκό κρασί που αφοπλίζει από την πρώτη γουλιά. Το εξωστρεφές Μοσχοφίλερο συναντά τις δύο ποιο δημοφιλείς λευκές διεθνείς ποικιλίες, το Chardonnay και το Sauvignon Blanc σε ένα βιολογικό κρασί που σφύζει από επίμονα αρώματα, γεύσεις και ζωντάνια. Αξίζει μία θέση στο τραπέζι μας χειμώνα, καλοκαίρι!
  6. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  7. Σαββατιανό Μάρκου
    Σαββατιανό Μάρκου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Ολική επαναφορά για το Σαββατιανό με άλλη μια εξαιρετική ετικέτα αυτή τη φορά από τους αμπελώνες Μάρκου. Με τη τέταρτη γενιά ήδη στο τιμόνι, φρέσκια, εξαιρετικά σχεδιασμένη ετικέτα και περιεχόμενο που αναδεικνύει τον φιλικό, αρωματικό χαρακτήρα του Σαββατιανού, η ποικιλία αποδεικνύει πως διαθέτει κορυφαίο value for money ή την καλύτερη σχέση τιμής/απόλαυσης.
  8. Secreto Sauvignon Blanc
    Secreto Sauvignon Blanc 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 12,67 € Κανονική τιμή 14,90 €
    Eξωτικό Sauvignon Blanc, από τους πιο ψυχρούς αμπελώνες της Casablanca Valley της Χιλής, μια ανερχόμενη περιοχή που φημίζεται για τα δροσερά λευκά κρασιά από αυτή την ποικιλία. Ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι Sauvignons lovers, με στιλ ανάμεσα σε αυτό των Sancerre και των αντίστοιχων Νεοζηλανδέζικων κρασιών.
  9. Οροπέδιο
    Οροπέδιο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 10,20 € Κανονική τιμή 12,00 €
    Η οικογένεια Μπουτάρη ξέρει την Μαντινεία όσο κανένας άλλος. Mετά το πολυαγαπημένο κλασικό Μοσχοφίλερο που έκανε γνωστή την περιοχή και την ποικιλία, έρχεται η κορυφαία έκφραση του οινοποιείου. Ένα κρασί από ορεινούς αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων με φινετσάτο άρωμα και γεύση που καθηλώνει.
  10. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προσφορές