Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 111

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Deutz Rose Brut
    Deutz Rose Brut
     
    Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Αξιόλογη επιλογή ροζέ Σαμπάνιας που συνδυάζει φρέσκα αρώματα άγριων φρούτων του δάσους με σωστή οξύτητα και τέλειο αφρισμό. Μια πολύ κομψή ετικέτα με φανατικό κοινό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Λυραράκης - Δαφνί "Ψαράδες"
    Λυραράκης - Δαφνί "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Δαφνί, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κρασί φρουτώδες και δροσερό με έντονα αρώματα λεμονιού και οξύτητα, με χαλκοκίτρινο χρώμα, από την σπάνια ομώνυμη ποικιλία της Κρήτης, συνοδεύει ψαροφαγίες και λαδερά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Viognier Eclectique Magnum (1,5lt)
    Viognier Eclectique Magnum (1,5lt) 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    65,70 €
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
  4. Etna Bianco
    Etna Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Carricante, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό χρυσαφένιο με αρκετές πράσινες αποχρώσεις. Στο άρωμα του επικρατούν τα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το ροδάκινο, το βερίκοκο αλλά και το αχλάδι ενώ στο τέλος αναδύονται κάποιες νότες ορυκτότητας. Η γεύση του είναι λιπαρή, με δροσιστική οξύτητα με ευχάριστο φρουτώδες τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Αρμύρα Magnum
    Αρμύρα Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    29,10 €
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
  7. Nostos Roussanne
    Nostos Roussanne 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Roussanne, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά λευκά κρασιά, λόγω μικρής παραγωγής, αλλά και μεγάλου fan club. Μια απο τις ελάχιστες Ελληνικές ετικέτες που βασίζεται στην ποικιλία Roussanne από το Ροδανό της Γαλλίας, είναι ένα κρασί πολύπλοκο και δυνατό που συνοδεύει θαλασσινές γεύσεις στα κάρβουνα με απαράμιλλη μαεστρία!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  11. Σαντορίνη Grande Reserve
    Σαντορίνη Grande Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    30,90 €
    Βαρελάτη Σαντορίνη που προορίζεται για μεγάλες ψαροφαγίες στα κάρβουνα. Η υπερώριμη αίσθηση του φρούτου και η έντονη παρουσία του βαρελιού ισορροπούν με την εκρηκτική οξύτητα του κρασιού. Ξεχάστε το για μερικά χρόνια στην κάβα σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.
  12. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  13. Rose de Xinomavro
    Rose de Xinomavro 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    89%
    13,40 €
    Ιδιαίτερο και αντισυμβατικό ροζέ κρασί φαγητού. Ο Απόστολος Θυμιόπουλος πάει κόντρα στον κανόνα που λέει ότι τα ροζέ πρέπει να πίνονται μόνο φρέσκα, δημιουργώντας ένα ώριμο ροζέ από Ξινόμαυρο που κυκλοφορεί με περίπου δύο χρόνια στην πλάτη του. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, ιδιαίτερα αν το συνοδεύσουμε με φαγητό.
  14. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  15. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις