Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 207

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Yfos Μπαραφάκα
    Yfos Μπαραφάκα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Το ότι η Κυδωνίτσα είναι μία ανερχόμενη λευκή ποικιλία δεν χωράει αμφισβήτηση. Όταν δε, συναντά την αρωματική Malvasia το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ιδιαίτερα νόστιμο. Ο Χρήστος Μπαραφάκας έχει δημιουργήσει ένα κρασί που δεν θα του αντισταθούν ούτε οι νέοι οινόφιλοι, ούτε οι πιο ‘εκπαιδευμένοι’ ουρανίσκοι. Πίνεται τόσο σαν απεριτίφ όσο και συνοδεύοντας πιάτα από την Ελληνική και την διεθνή κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Χρυσογέρακας
    Χρυσογέρακας 2017
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί που συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα κρασιών του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Σταφύλια από το εξωτικό Gewurtzraminer και την ακαταμάχητη Μαλαγουζιά που τρυγιόνται όψιμα, μέσα στον Δεκέμβρη δίνουν ένα ισορροπημένο, κομψό και γεμάτο φρούτο, κρασί, που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των γλυκών κρασιών και όχι μόνο. Ένα σπάνιο είδος γερακιού, ο Χρυσογέρακας χαρίζει το όνομα του στο κρασί, του οποίου η ετικέτα έχει φιλοτεχνηθεί από την Λίλα Μπουτάρη, κόρη του Στέλλιου Μπουτάρη που βρίσκεται στο τιμόνι του Κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Παράγκα Sparkling Brut
    Παράγκα Sparkling Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Μοσχάτο Λευκό, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Πριν από λίγα χρόνια για να πιούμε ένα παιχνιδιάρικο και απολαυστικό αφρώδες κρασί έπρεπε να ψάξουμε εκτός του Ελληνικού αμπελώνα! Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Το κλίμα, τα αμπέλια, το μεράκι και η τεχνογνωσία των ανθρώπων στο κτήμα Κυρ Γιάννη ευνοεί την δημιουργία εξαιρετικών αφρωδών οίνων όπως αυτό, που θα λατρέψετε και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φημισμένα Ιταλικά Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Cuvee Prestige Extra Brut
    Cuvee Prestige Extra Brut 2017
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    95%
    Ο Λόρενς Χάρτμαν κάνει εξαιρετικά λευκά και ερυθρά κρασιά στο boutique οινοποιείο του στο Αμύνταιο, αλλά δικαίως φέρει τον τίτλο του σπεσιαλίστα στα αφρώδη. Το τρίτο κατά σειρά του χτύπημα στην κατηγορία των αφρώδων οίνων που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο, συνδυάζει Ασύρτικο και Ξίνομαυρο σε ποσοστό 60-40 και χαρακτηρίζεται από τρομερή φρεσκάδα, ένταση και κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  6. Όβηλος - Λευκός
    Όβηλος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    32,20 €
    Ένα από τα κορυφαία ελληνικά λευκά κρασιά που σαρώνει τα μετάλια όπου και να διαγωνιστεί, με πιό πρόσφατο το βραβείο "Καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού-Best in Show του Διαγωνισμού Decanter 2019! Ο Όβηλος Λευκός έχει ζυμωθεί προσεκτικά σε δρύινο βαρέλι, και σε αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η ολοκληρωμένη δομή του. Το πάντρεμα του Ασύρτικου με το Semillon είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς το πρώτο χαρίζει σπιρτάδα και οξύτητα, ενώ το δεύτερο δίνει ωριμότητα και χάρη.
  7. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Τέσσερις Λίμνες Magnum
    Τέσσερις Λίμνες Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    39,70 €
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
  9. Ιστορία Λευκός
    Ιστορία Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Σιγάλας - Vinsanto
    Σιγάλας - Vinsanto 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 9% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Οι μεγαλύτεροι ελληνικοί και διεθνείς διαγωνισμοί αποφαίνονται ότι το Vinsanto είναι ο "απόλυτος σταρ" των ελληνικών γλυκών κρασιών. Αυτή η ιδιαίτερα καλοδουλεμένη ετικέτα, συνδυάζει τέλεια την γλυκύτητα των υπερώριμων σταφυλιών με την οξύτητα του Ασύρτικου, δίνοντάς μας ένα κομψό, σύνθετο και απολαυστικό γλυκό κρασί με πολύ μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  12. Ντάμα Κούπα
    Ντάμα Κούπα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ugni Blanc, Ασύρτικο, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.1% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ο Νίκος Λαζαρίδης ανοίγει τα χαρτιά του και κερδίζει την παρτίδα με το Ντάμα Κούπα! Ένα πολύ ευχάριστο και ευγενικό πολυποικιλιακό κρασί από Ασύρτικο, Ροδίτη, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Chardonnay και Ugni blanc που τόσο η ποιότητά του όσο και η τιμή του το κάνουν εξαιρετικά επίκαιρο και ελκυστικό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Sole Φυσικός Γλυκύς 500ml
    Sole Φυσικός Γλυκύς 500ml 2018
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Semillon, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    27,30 €
    Το Sole είναι ένα φανταστικό λευκό γλυκό κρασί από το Semillon μία ποικιλία που φημίζεται για την παραγωγή σπουδαίων γλυκών κρασιών, με την μικρή συνδρομή του Gewurtzraminer που χαρίζει απλόχερα τον εξωτικό του χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό και παίρνει αμέσως θέση στα κορυφαία επιδόρπια κρασιά της χώρας μας.
  14. Γένεσις Λευκό
    Γένεσις Λευκό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Ειδική Τιμή 6,63 € Κανονική τιμή 7,80 €
    Το λευκό από την σειρά Γένεσις, την basic σειρά, του οινοποιείου Κεχρή! Ένα απίστευτα ζουμερό και απολαυστικό χαρμάνι Sauvignon Blanc (60%) και Ροδίτη (40%) από επιλεγμένους αμπελώνες στην Γουμένισσα, με τιμή που θα μπορούσε άνετα να κοστολογηθεί αρκετά ευρώ παραπάνω.
  15. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί