Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 89

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Χρυσογέρακας
    Χρυσογέρακας 2017
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα εξαιρετικό γλυκό κρασί που συμπληρώνει την ήδη πλούσια γκάμα κρασιών του Κτήματος Κυρ Γιάννη. Σταφύλια από το εξωτικό Gewurtzraminer και την ακαταμάχητη Μαλαγουζιά που τρυγιόνται όψιμα, μέσα στον Δεκέμβρη δίνουν ένα ισορροπημένο, κομψό και γεμάτο φρούτο, κρασί, που θα αγαπηθεί από τους λάτρεις των γλυκών κρασιών και όχι μόνο. Ένα σπάνιο είδος γερακιού, ο Χρυσογέρακας χαρίζει το όνομα του στο κρασί, του οποίου η ετικέτα έχει φιλοτεχνηθεί από την Λίλα Μπουτάρη, κόρη του Στέλλιου Μπουτάρη που βρίσκεται στο τιμόνι του Κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Όβηλος - Λευκός
    Όβηλος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    32,20 €
    Ένα από τα κορυφαία ελληνικά λευκά κρασιά που σαρώνει τα μετάλια όπου και να διαγωνιστεί, με πιό πρόσφατο το βραβείο "Καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού-Best in Show του Διαγωνισμού Decanter 2019! Ο Όβηλος Λευκός έχει ζυμωθεί προσεκτικά σε δρύινο βαρέλι, και σε αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η ολοκληρωμένη δομή του. Το πάντρεμα του Ασύρτικου με το Semillon είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς το πρώτο χαρίζει σπιρτάδα και οξύτητα, ενώ το δεύτερο δίνει ωριμότητα και χάρη.
  3. Μαύρο εις τον Κύβο Magnum
    Μαύρο εις τον Κύβο Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 33,48 € Κανονική τιμή 37,20 €
    Ένα ιδιαίτερο ερυθρό κρασί, που προκύπτει από ένα πολύ πρωτότυπο χαρμάνι. Είναι στιβαρό, πληθωρικό και γεμάτο, με ‘μελάτα’ φρουτώδη αρώματα και ξηρούς καρπούς και πλούσια τανική δομή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους των καλών Ελληνικών ερυθρών κρασιών.
  4. Whispering Angel - Rose
    Whispering Angel - Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Mourverde, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μη σας ξεγελάει το αγγλικό του όνομα, που επιλέχτηκε για λόγους καθαρά εμπορικούς. To Whispering Angel είναι ένα καθαρόαιμο ροζέ από την Προβηγγία, κι αυτό αποδεικνύεται τόσο από την ποικιλιακή του σύνθεση, όσο και από το γενικότερο προφίλ του. Είναι φρέσκο και ζωντανό, με όμορφο αρωματικό χαρακτήρα που παραπέμπει σε φράουλες και αγριολούλουδα, με δυνατή οξύτητα που ξεδιψάει και φρεσκάρει. Ένα κρασί για όλες τις ώρες, που θα στολίσει το τραπέζι σας και θα ταιριάξει τέλεια με κάθε όμορφο πιάτο που θα σερβίρετε δίπλα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Malvasia Πάρος 2ετών
    Malvasia Πάρος 2ετών 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    ΠΟΠ γλυκό κρασί από την ποικιλία Μονεμβασιά, όπου τα σταφύλια συλλέγονται υπερώριμα και στην συνέχεια λιάζονται για να αφυδατωθούν κάτω από τον Κυκλαδίτικο ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι ένα συμπυκνωμένο ισορροπημένο γλυκό κρασί, που ωριμάζει για 2 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, με μεθυστικό άρωμα και γεύση. Συνοδεύει ευχάριστα γλυκά επιδόρπια και ποικιλίες τυριών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Γαίας - Ερυθρός
    Κτήμα Γαίας - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Εντυπωσιακό βαθυκόκκινο κρασί με μεγάλη και περίτεχνη αρωματική ένταση που εστιάζει στο φρούτο, τα μπαχάρια και του ξηρούς καρπούς, πληθωρική γεύση, δυνατές τανίνες, σωστή οξύτητα και μακρά επίγευση. Το Κτήμα Γαίας είναι η πιο τρανή απόδειξη της πολυδυναμικότητας του Αγιωργίτικου της Νεμέας και αποδεδειγμένα μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Miraval Rose
    Miraval Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Λαμπερό απαλό ροδαλό χρώμα με φωτεινές ανταύγειες. Έντονα αρώματα φρέσκων φρούτων και ανοιξιάτικων λουλουδιών. Οξύτητα απαλή και δροσιστική με ιδιαίτερη μακρά επίγευση, αφήνοντας μια υποψία αλμύρας. Ένα κομψό ισορροπημένο κρασί με εντυπωσιακή φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Miraval Blanc
    Miraval Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Grenache Blanc, Rolle
    Βαθμολογία:
    100%
    Η σοδειά 2015 του Miraval CDP White είναι πολύ φρέσκια με μια όμορφη κομψότητα. Ανοιχτό λαμπερό λευκό χρώμα. Η μύτη είναι ευχάριστα περίπλοκη, με ανθικές νότες, εσπεριδοειδή και πυρηνόκαρπα φρούτα. Ένα πολύ καλά ισορροπημένο και αρμονικό κρασί με ένα σαγηνευτικό τελείωμα αρωμάτων και μία ελαφριά αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική επίγευση
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Domaine Jean-Paul Balland Sancerre
    Domaine Jean-Paul Balland Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Δύο δυναμικές γυναίκες, η πολυβραβευμένη οινολόγος Isabelle και η αδερφή της Eliza, έχοντας πάρει τα σκήπτρα από τον πατέρα τους Jean - Paul που ίδρυσε το οινοποιείο στο φημισμένο Sancerre πριν από σχεδόν 50 χρόνια, δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά από Sauvignon Blanc αποτυπώνοντας με σαφήνεια τόσο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας όσο και του terroir. Τα κρασιά τους διακρίνονται για την λεμονάτη οξύτητα, τον πολύ ωραία εκφρασμένο φυτικό χαρακτήρα αλλά και το ορυκτό προφίλ τους. Αν είστε fan του Sauvignon Blanc δοκιμάστε και αυτή τη σοφιστικέ εκδοχή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Καπνιάς
    Καπνίας Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ερυθρό παλαίωσης με πλούσια ιστορία. Ο Ερυθρός Καπνίας είναι ο ορισμός του δυνατού, γεμάτου, αλλά σωστά ισορροπημένου ερυθρού κρασιού που αξιοποιεί τη δυναμική του Cabernet Sauvignon, αναδεικνύοντάς το τέλεια με την παλαίωση στο δρύινο βαρέλι. Ένα κρασί για πολύ εκλεκτά τραπέζια και ιδιαίτερες στιγμές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Dum Vinum Sperum
    Dum Vinum Sperum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ένα φίνο βαρελάτο λευκό με πολύ ένθερμο fan club. Οινοποιημένο προσεκτικά ώστε να αποδίδει την αρωματική ομορφιά και την γευστική αρμονία του Chardonnay στο ακέραιο, το Dum Vinum Sperum είναι ένα κρασί με βάθος και πολυπλοκότητα, και το οποίο καταλήγει σε μία αξέχαστα ηδονική επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Riesling Langenloiser Steinmassel
    Riesling Steinmassel 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ένα πολύ αξιόλογο Βορειο-Ευρωπαϊκό Riesling, και συγκεκριμένα από την Αυστρία και έναν από τους ποιοτικότερους παραγωγούς της. Τυπική αρωματικότητα στη μύτη και σούπερ οξύτητα στο στόμα, σε συνδυασμό με τον χαμηλό αλκοολικό τίτλο, μας δίνουν ένα λευκό κρασί που συνδυάζεται εύκολα και όμορφα με πληθώρα γεύσεων, αν και έχει ξεκάθαρη έφεση στις πιο εξωτικές...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί