Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 156

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Anarch Ερυθρό
    Anarch Ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    75%
    Ο Δημήτρης Μανσόλας και η Μαρία Ταμιωλάκη, δύο εξαιρετικοί οινοποιοί δημιούργησαν το 2018 την Hetero Wines με σκοπό την παραγωγή ‘ετερόκλητων’ κρασιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Εδώ έχουμε ένα σπάνιο συνδυασμό δύο σπουδαίων γηγενών ποικιλιών, που καλλιεργούνται στον κάμπο του Δομοκού και ζυμώνουν με τις αυτόχθονες ζύμες. Ο τανικός χαρακτήρας του Ξινόμαυρου τιθασεύεται με το μόλις 8% Ασύρτικου, με την οξύτητα που διαθέτουν και οι δύο ποικιλίες να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα το κρασί εντυπωσιάζει με την ένταση και την φρεσκάδα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Syrah Χελώνες 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Το προνομιούχο terroir του Αμυνταίου μας χαρίζει μία single-vineyard οινοποίηση Syrah που κερδίζει με την τυπικότητα και την έμφαση που δίνει στην ποιότητα. Μία πολύ αξιόλογη ετικέτα από το Κτήμα ΑΛΦΑ, με εμέτρητες διακρίσεις που δεν πρέπει να χάσετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα
    Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Kτήμα Κυρ-Γιάννη προσθέτει στη single vineyard συλλογή του, την πιο αναγνωρισμένη “βασίλισσα” του ελληνικού αμπελώνα, τη Μαλαγουζιά. Ο καρπός που συλλέγεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι 8στρ. σε υψόμετρο 720μ. στο Αμύνταιο προσδίδει στο τελικό καλλίγραμμο αλλά και πολύπλοκο αποτέλεσμα τις χάρες του δροσερού κλίματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Grace
    Grace 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αηδάνι, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Υπέροχο και απίστευτα κομψό ροζέ κρασί από το σπουδαίο terroir της Σαντορίνης με την υπογραφή ο Απόστολου Μούντριχα που αναδεικνύει την ευγενική πτυχή της Μαλνδηλαριάς και την παντρεύει με το εξωστρεφές Αηδάνι. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός των σταφυλιών, που κουβαλούν όλα τα χαρίσματα της άνυδρης Σαντορινιάς γης, φέρνουν στο ποτήρι μας Αιγαιοπελαγίτικη αύρα μέσα από ένα κρασί που μένει αξέχαστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Με ειδικές τεχνικές οινοποίησης και ιδιαίτερη φροντίδα από το αμπέλι ως το μπουκάλι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτό το single-vineyard Ξινόμαυρο (από το ομώνυμο αμπελοτόπι Σκαντζόχοιρος) ξεχωρίζει και συζητιέται πολύ. Ένα ερυθρό κρασί που θα σας ενθουσιάσει, είτε ανήκετε στους ορκισμένους φαν της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, είτε όχι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Cuvee Speciale Extra Brut
    Cuvee Speciale Extra Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Επίμονος, εξαιρετικής ποιότητας αφρισμός, που επιτυγχάνεται με δεύτερη ζύμωση στη φιάλη (methode traditionelle ), με τις μικρές σε μέγεθος φυσαλίδες να ταξιδεύουν και να μεταφέρουν ‘μηνύματα’ φρεσκάδας στο πάνω μέρος του flute ποτηριού, το οποίο θα αναδείξει όλο τον αρωματικό χαρακτήρα του κρασιού. Κομψή, φινετσάτη μύτη με έντονα στοιχεία φυτικότητας και κάποιες νύξεις φρυγανισμένου ψωμιού, ζυμών και ξηρών καρπών. Στόμα απόλυτα ξηρό, με οξύτητα που προκαλεί, ενισχύοντας την αίσθηση της φρεσκάδας που δημιουργεί ο αφρισμός .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Cabernet Sauvignon
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Cabernet Sauvignon 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    85%
    Το μικρής στρεμματικής απόδοσης Cabernet στον αμπελώνα του Μεγάλου Σπηλαίου, έχει ως αποτέλεσμα είναι πολύ πυκνό φρούτο που μπορεί να αντέξει με χαρακτηριστική ευκολία την μακρά παραμονή του κρασιού σε δρύινα βαρέλια. Μετά από 24 περίπου μήνες στη βελανιδιά και άλλους τόσους στη φιάλη, το Μέγα Σπήλαιο Cabernet, εντυπωσιάζει με τη συμπύκνωση, τον όγκο και τη δύναμη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Cuvee Rose Brut
    Cuvee Rose Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Λημνιώνα, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Ελαφρύ ροζέ χρώμα και μεσαίας αρωματικής έντασης μύτη, στην οποία συνδυάζεται το κόκκινο φρούτο του Ξινόμαυρου με αρώματα τοστ και μπριός, απόρροια της παραμονής του κρασιού με τις οινολάσπες στη φιάλη για μερικούς μήνες. Ζωηρό το στόμα, χωρίς τη νευρικότητα του λευκού brut Karanika, αλλά με την οξύτητα να ισορροπεί θαυμάσια το dosage(το μίγμα που προσδίδει τη τελική γλυκύτητα στα αφρώδη κατά τη παραδοσιακή μέθοδο)... Ο αφρισμός παρατεταμένος σε διάρκεια και κρεμώδης ενισχύει τη ποιοτική αίσθηση που δίνει το κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Vino Di Sasso
    Vino Di Sasso 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ο Ευρυβιάδης Σκλάβος είναι από τους πρώτους παραγωγούς στην Ελλάδα που άρχισαν να καλλιεργούν σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας και να οινοποιούν με ελάχιστες προσθήκες και παρεμβάσεις. Σήμερα καλλιεργεί σύμφωνα με την ομοιοδυναμική που είναι η Ιταλική εκδοχή της βιοδυναμικής. Ένα cult οινοποιείο της Κεφαλλονιάς που με την επιμονή του και τις σταθερές αξίες έχει φτάσει στην κορυφή. Το αποδεικνύει και αυτή η πολύπλοκη Ρομπόλα που ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και την προσθήκη ελάχιστου θειώδους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ
    Domaine Costa Lazaridi - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα από τα best sellers ροζέ κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα! Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός όπου κυριαρχεί το Merlot και συμπληρώνεται από Αγιωργίτικο και Grenache Rouge. Πολύ απαλό ροζέ χρώμα στο στυλ της Προβηγκίας, εκρηκτική μύτη με άφθονα κόκκινα φρούτα lemongrass αλλά και γλυκές νύξεις όπως καραμέλα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Μοσχάτος Ρίου Πατρών
    Μοσχάτος Ρίου Πατρών 2018
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    Εντυπωσιακό γλυκό κρασί, από τα κορυφαία της αγοράς. Η πρώτη "έκρηξη" των τυπικών αρωμάτων του Μοσχάτου σε μύτη και στόμα, ακολουθείται από τη γλυκιά, μεστή του γεύση που αντισταθμίζεται από τέλεια οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 0.75lt
    Moscato d'Asti, I Vignaioli di Santo Stefano 0.75lt 2022
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα πολύ αξιόλογο Moscato d'Asti που αποτυπώνει τέλεια την ομορφιά της ποικιλίας και του ιδιαίτερου στυλ της δημοφιλούς Ιταλικής ζώνης. Λεπτές γεύσεις φρούτων και λουλουδιών, όμορφη οξύτητα, δροσιστικός αφρισμός και χαμηλό αλκοόλ το κάνουν μία εξαιρετική επιλογή για πριν ή και μετά το φαγητό, όπως και για οποιαδήποτε άλλη ώρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  15. Amalia Brut
    Amalia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλούς φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί