Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 99

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαντορίνη Grande Reserve
    Σαντορίνη Grande Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    30,90 €
    Βαρελάτη Σαντορίνη που προορίζεται για μεγάλες ψαροφαγίες στα κάρβουνα. Η υπερώριμη αίσθηση του φρούτου και η έντονη παρουσία του βαρελιού ισορροπούν με την εκρηκτική οξύτητα του κρασιού. Ξεχάστε το για μερικά χρόνια στην κάβα σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.
  2. Σαντορίνη Νυχτέρι
    Σαντορίνη Νυχτέρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    27,30 €
    Καλοφτιαγμένο Νυχτέρι της Santo Wines που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του πληθωρικού αυτού στυλ κρασιών. Η ποιότητα αλλά και η τυπικότητα του κρασιού αυτού δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα των ειδικών του κορυφαίου περιοδικού κρασιού Decanter που εκφράστηκε για αυτό με τα κολακευτικότερα λόγια!
  3. Santo Αφρώδης Λευκός
    Santo Αφρώδης Λευκός
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.3% alc.
    29,60 €
    Το Ασύρτικο της Σαντορίνης σε μία υπέροχη αφρώδη εκδοχή που γοητεύει με την τραγανή οξύτητα, τις κομψές φυσαλίδες, τα λεμονάτα αρώματα και την μπισκοτένια επίγευση. Ένα πολύπλευρο αφρώδες κρασί που φανερώνει μία ακόμα πτυχή του Ασύρτικου. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά μπορεί να συνοδεύσει πολλά εκλεκτά πιάτα της μεσογειακής – και όχι μόνο- κουζίνας!
  4. Vinsanto Santo Wines
    Vinsanto Santo Wines 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 11.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    30,90 €
    Τα Vinsanto, δικαίως έχουν κατακτήσει μία θέση στα καλύτερα γλυκά κρασιά του κόσμου. Και αυτό εδώ από τον συνεταιρισμό του νησιού έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Πολυπλοκότητα, ένταση, ισορροπημένη γλύκα και τεράστια δυνατότητα παλαίωσης σε ένα κρασί που θα αναδείξει οποιοδήποτε γλυκό επιδόρπιο βρεθεί στο πλάι του.
  5. Chateau Fontaine Audon - Sancerre
    Chateau Fontaine Audon - Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    30,40 €
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από Sauvignon Blanc του Sancerre, που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, φρεσκάδα και όμορφα λεμονάτα αρώματα με μία νύξη "τσακμακόπετρας" στο βάθος. Τέλεια οξύτητα και ευχάριστη διάρκεια συμπληρώνουν το πακέτο.
  6. Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος
    Κτήμα Αβαντίς - Άγιος Χρόνος 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Το πάντρεμα του δυνατού ερυθρού Syrah (92%) με το λευκό και αρωματικό Viognier (8%) είναι μία πρακτική που ξεκίνησε στα οινοποιεία του Ροδανού στη Γαλλία και τελειοποιήθηκε από τους πιο νεωτεριστές Αυστραλούς οινοποιούς. Ο στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προσέγγιση στην ισορροπία μεταξύ δύναμης και κομψότητας. Δοκιμάστε την ετικέτα Άγιος Χρόνος από το Κτήμα Αβαντίς, για να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την επίτευξη του απολαυστικού αυτού στόχου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μαυροδάφνη Πατρών Reserve Παρπαρούση
    Μαυροδάφνη Πατρών Reserve Παρπαρούση 2003
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 19% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Εξαιρετική ετικέτα Μαυροδάφνης που εντυπωσιάζει για την κομψότητα και την ισοροπία της. Πλούσια και πολύπλοκη, με βάθος και πληθωρικότητα, επαναπροσδιορίζει τον ορισμό που πιθανώς να είχατε στο μυαλό σας για τη Μαυροδάφνη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σύνορο
    Σύνορο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα κόκκινο κρασί για ιδιαίτερες στιγμές και εκλεκτές γαστρονομικές περιστάσεις. Βελούδινο και ευγενές, αλλά και δυνατό και γεμάτο ταυτόχρονα, το Σύνορο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού με γνώση, αισθητική και άποψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Νέα Δρυς - Cabernet
    Νέα Δρυς - Cabernet 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Εξαιρετική ερυθρή προσπάθεια και ένα διαχρονικό κρασί από το Κτήμα Αντωνόπουλου, που φέρνει μία προσέγγιση τύπου Μπορντώ πιο κοντά στην Ελληνική κουζίνα. Το Cabernet Sauvignon και το Cabernet Franc συνδυάζονται πολύ όμορφα και δίνουν ένα πλούσιο και δυνατό κρασί, που θα κάνει καλή παρέα με τα συνήθη κρεατοφαγικά εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Manousakis Nostos - Blend
    Manousakis Nostos - Blend 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Roussanne, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όλος ο Ροδανός σε ένα μπουκάλι! Ένα εντυπωσιακό κρασί που προκύπτει από χαρμάνι όλων των ποικιλιών του Κτήματος. Ως εκ τούτου, επιδεικνύει απίστευτη πολυπλοκότητα, είναι ιδιαίτερα "ταλαντούχο" στους συνδυασμούς με περίπλοκες γεύσεις, και προσφέρεται για μεγάλη παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas
    Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    29,80 €
    Ένα πολύ ιδιαίτερο παλαιωμένο λευκό κρασί από την Ουγγαρία, και συγκεκριμένα από ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξελιγμένο, χαρακτηρίζεται από την περίτεχνη ορυκτή και μεταλλική μύτη του, που πλαισιώνεται από γλυκά καπνιστά αρώματα, ενώ στο στόμα είναι πλούσιο, με τονισμένη και δροσιστική οξύτητα.
  12. Ikon Rose
    Ikon Rose 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache
    28,30 €
    Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα. Στο στόμα είναι απαλό και έντονα μεταλλικό, ακολουθεί μακρά επίγευση.
  13. Chateau Chantalouette
    Chateau Chantalouette 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα όμορφο ερυθρό κρασί του Pomerol από έναν μαιτρ της περιοχής (και όχι μόνο). Ζωντανό και πλούσιο, με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα και εξαιρετική ισορροπία, το Château Chantalouette είναι μία καλή επιλογή για τους φίλους του καλού Γαλλικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Catena Alta Chardonnay
    Catena Alta Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13% alc.
    30,30 €
    Σε υψόμετρο σχεδόν 1500m στους πρόποδες των Άνδεων, τα ασβεστιτικά εδάφη και το δροσερό κλίμα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το Chardonnay. O αμπελώνας Adrianna δίνει μία καθαρότητα γεύσεων και μια ιδιαίτερη ορυκτότητα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού στην Mendoza.
  15. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί