Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 117

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπλε Τρακτέρ Λευκό
    Μπλε Τρακτέρ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Viognier, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Στρογγυλό, πλούσιο σώμα με δροσερό αρωματικό χαρακτήρα, σε ένα αρμονικό πάντρεμα των γνωρισμάτων των τριών λευκών ποικιλιών. Νότες ώριμου ροδάκινου, βερίκοκου, με μια πινελιά ορυκτότητας. Το στόμα ακολουθεί τον παραπάνω χαρακτήρα ενώ το αρωματικό σύνολο συμπληρώνεται με νότες απο λουλούδια του αγρού και αχλαδιού. Συνοδεύει υπέροχα δροσερές σαλάτες με σως εσπεριδοειδών, ψητά ψάρια, κοτόπουλο σχάρας και κίτρινα τυριά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Yfos Μπαραφάκα
    Yfos Μπαραφάκα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    70%
    Το ότι η Κυδωνίτσα είναι μία ανερχόμενη λευκή ποικιλία δεν χωράει αμφισβήτηση. Όταν δε, συναντά την αρωματική Malvasia το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ιδιαίτερα νόστιμο. Ο Χρήστος Μπαραφάκας έχει δημιουργήσει ένα κρασί που δεν θα του αντισταθούν ούτε οι νέοι οινόφιλοι, ούτε οι πιο ‘εκπαιδευμένοι’ ουρανίσκοι. Πίνεται τόσο σαν απεριτίφ όσο και συνοδεύοντας πιάτα από την Ελληνική και την διεθνή κουζίνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Τομή Μαντινεία
    Τομή Μαντινεία 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Φανταστικό Μοσχοφίλερο με ένταση και βάθος που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης! Είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό και σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει τα ορεκτικά των γιορτινών τραπεζιών!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ακακίες
    Ακακίες 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Περίτρανο παράδειγμα της ομορφιάς του ροζέ κρασιού από την προνομιούχα οινοπαραγωγική ζώνη του Αμυνταίου. Το Ξινόμαυρο βγάζει όλη τη δροσιστική του οξύτητα, αλλά και τον πλούτο των αρωμάτων των άγριων φρούτων και της ντομάτας, για να δώσει ένα από τα πολύ αγαπημένα Ελληνικά ροζέ. Μια υποψία τανινών το βοηθάει να συνοδεύσει ελαφριά πιάτα με κρέας, καθώς και κοκκινιστά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Μαυροδάφνη Πατρών
    Μαυροδάφνη Πατρών
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Η πολυπλοκότητα των αρωμάτων και των γεύσεων χαρακτηρίζουν τον μοναδικό αυτό οίνo, που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Η Achaia Clauss είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφαλαία στην ιστορία του Ελληνικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. ΜΜ - Ροζέ
    ΜΜ - Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Πιείτε το τώρα
    Ειδική Τιμή 10,03 € Κανονική τιμή 11,80 €
    Δύο εξαιρετικές ερυθρές Αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το Μαυροτράγανο και η Μανδηλαριά, συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα ροζέ κρασί γεμάτο ζωντάνια και φρουτένια αρώματα. Το Σαντορινιό terroir προικίζει το κρασί με ορυκτότητα και ζωηρή οξύτητα και το φέρνει δίπλα σε πολλά διαφορετικά εδέσματα της μεσογειακής κουζίνας.
  7. Cono Sur Bicicleta Carmenere
    Cono Sur Bicicleta Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί από την Χιλή που στηρίζει την γοητεία του στον βελούδινο χαρακτήρα, την φρεσκάδα και τα φρουτώδη αρώματα. Το Carmenere σε μία ευκολόπιοτη έκφραση που θα στολίσει το καθημερινό τραπέζι χειμώνα καλοκαίρι. Η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας το καθιστούν ιδανικό ερυθρό για πάρτι και γιορτές με πολλούς καλεσμένους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. CaraMELO Ερυθρό
    CaraMELO - Ερυθρός
     
    Ημίγλυκος, Ερυθρός, 10% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Caramelo κόκκινο, από τον Τσάνταλη είναι ένα κρασί με μοντέρνα συσκευασία... για καλή παρέα και ελαφρύ φαγητό. Απολαύστε το!!!!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Φουντή Λευκός - Blanc de noir
    Κτήμα Φουντή Λευκός - Blanc de noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ενδιαφέρον λευκό κρασί από .. Ξινόμαυρο. Όλα τα αρώματα που περιμένει κανείς απο το Ξινόμαυρο σε αυτό το λευκό κρασί με μέτριο σώμα και αισθητή οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Nautilus
    Nautilus 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Απίστευτο value for money κρασί από το La Tour Melas, στο οποίο συναντιούνται τρεις ποικιλίες που αποδεδειγμένα δίνουν σπουδαία ροζέ κρασιά, το Αγιωργίτικο, το Grenache και το Syrah. Κρασί με πολλές αρετές όπως η φινέτσα, η φρεσκάδα και τα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψετε από την πρώτη στιγμή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Άσπρο από Μαύρο
    Άσπρο από Μαύρο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ξινόμαυρο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    47%
    Λαμπερό υποκίτρινο χρώμα με υποψία ερυθρωπών ανταυγειών - δηλωτικό του τρόπου οινοποίησης - αρώματα λευκών λουλουδιών και εσπεριδοειδών και ευχάριστη, ζωηρή γεύση με διακριτή, αλλά αρμονικά ισορροπημένη οξύτητα
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Bee
    Bee
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Και ροζέ και ημίγλυκο και ημιαφρώδες… Το Αγιωργίτικο του Γιώργου Παλυβού σε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, με έμφαση στον φρουτώδη χαρακτήρα, στις δροσιστικές φυσαλίδες, στο ελαφρύ σώμα και στη γλύκα του χαρακτήρα του. Ένα στυλ κρασιού που εύκολα μπορεί να κάμψει τις οποίες αντιστάσεις του προβάλλεις. The flight of the bumblebee προς το ποτήρι σας…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Dafnios Ερυθρός
    Dafnios Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Χρώμα ζωηρό κόκκινο με χαρακτηριστικό άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών, βελούδινη γεύση, ισορροπία και ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. La Vieille Ferme
    La Vieille Ferme 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13 alc.
    Ελκυστικό Γαλλικό ροζέ κρασί από τις ποικιλίες Cinsault, Grenache και Syrah, με πολύ φρεσκάδα, άφθονα λευκά και κόκκινα φρούτα και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει ζεστά και κρύα ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα που βασίζονται στα θαλασσινά και τα λαχανικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί