Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 138

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρωματικό, δροσιστικό και φρέσκο, η λευκή ετικέτα του οινοποιείο "Δύο Φίλοι" είναι ένα από τα πιο ευχάριστα κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Με όμορφη οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στο στόμα, έχει από καιρό πάρει τη θέση του ανάμεσα στα δημοφιλή λευκά του Βορειο-Ελλαδίτικου αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Vientzi Single Vineyard
    Vientzi Single Vineyard 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σαββατιανό συγκαταλέγεται πια στις σπουδαιότερες γηγενείς ποικιλίες. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι ένας από τους παραγωγούς που του αποδίδεται σε σημαντικό βαθμό η αναγέννηση της, είναι ο Βασίλης Παπαγιάννακος. Αυτό εδώ το single vineyard (Vientzi) Σαββατιανό από παλαιά αμπέλια και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, με τα ορυκτά στοιχεία, την πολυπλοκότητα, την αισθητή οξύτητα και την δυνατότητα παλαίωσης είναι ίσως το κορυφαίο δείγμα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7.  Νυχτέρι Γαβαλά
    Νυχτέρι Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    Το παραδοσιακό Νυχτέρι του νησιού της Σαντορίνης αποτελεί μια από τις σπεσιαλιτέ του Γαβαλά και προέρχεται από υπερώριμο Ασύρτικο που οδηγεί σε υψηλότερο αλκοολικό τίτλο και υπολειπόμενα σάκχαρα. Μπορεί το πάτημα των σταφυλιών να μη γίνεται πλέον κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το κρασί με την παρατεταμένη παλαίωση στο βαρέλι αποτελεί ένα φόρο τιμής στο μοναδικό αυτό στυλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Icon
    Icon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    54,80 €
    Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
  10. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Paros Λευκός
    Paros Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Laludi Λευκος
    Laludi Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μία όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου με γοητευτικά αρώματα, νεύρο και πολύ νόστιμη γεύση. Το εξωστρεφές προφίλ του κρασιού, η χαρούμενη ετικέτα αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι και αρκούν για να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Ιστορία Λευκός
    Ιστορία Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ασύρτικο, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Σταθερά στις πρώτες θέσεις των κρασιών με τις περισσότερες πωλήσεις στο House of Wine! Δίκαια, όταν μέχρι πρόσφατα για να απολαύσει κανείς στο κρασί του ποιοτικά χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά που συναντάμε στο λευκό κτήμα Αβαντίς, έπρεπε να κοιτάξει σε άλλη κατηγορία τιμής. Ο Απόστολος Μούντριχας με αυτό του το εξαιρετικό λευκό, κερδίζει επάξια την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής ανάμεσα στις προτάσεις του House of Wine, και τη θέση του Πρωταθλητή!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Σιγάλας - Αηδάνι
    Σιγάλας - Αηδάνι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Περπατώντας σε απάτητα, σχεδόν ανεξερεύνητα μονοπάτια, αφού σπανίως το Αηδάνι συναντάται ως μονοποικιλιακό κρασί, δημιουργείται η αίσθηση ότι κάθε γωνιά του Ελληνικού αμπελώνα προσφέρει ευκαιρίες για φοβερές οινικές ανακαλύψεις. Διαθέτοντας μέρος από την ορυκτότητα του Ασύρτικου, φυτικές νύξεις, και γενναιόδωρες δόσεις φρούτου, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει το μαγικό terroir της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί