Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 455

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Φωλιά
    Φωλιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Το Chardonnay έχει αποδείξει ότι αγαπά το terroir του Παγγαίου όρους - και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Η Φωλιά, λοιπόν, από το οινοποιείο Αμπελόεις, είναι ένα πολύ αξιόλογο δείγμα της συγκεκριμένης έκφρασης της ποικιλίας που θα κερδίσει τους φαν της δημοφιλούς αυτού σταφυλιού, αλλά όχι μόνο. Ένα ολοκληρωμένο λευκό κρασί που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Orange DR-Debina Respect
    Orange DR-Debina Respect 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ντεμπίνα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ειδική Τιμή 11,14 € Κανονική τιμή 13,10 €
    Στην Ζοίνος δημιουργούν ένα κρασί με ‘σεβασμό΄ στην παράδοση και στην Ντεμπίνα του χθες που ήταν ένα κρασί πορτοκαλί. Εδώ όμως συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές, όπου το κρασί ζύμωνε με τις φλούδες και τις γηγενείς ζύμες, με την μοντέρνα οινοποίηση έχουμε ένα ιδιαίτερο κρασί που θα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες. Ένα ΠΟΠ orange κρασί που παράγεται με ελάχιστες παρεμβάσεις και κυριολεκτικά αξίζει τον σεβασμό μας.
  3. Kotyle Chardonnay
    Kotyle Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Ένα εκλεπτυσμένο Chardonnay από την περιοχή της Μεσσηνίας, με φρούτο που προέρχεται από βιολογικούς αμπελώνες σε υψόμετρο 500-600 μέτρων. Το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια, γαλλικής προέλευσης, αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις. Αν σας γοητεύουν ο πλούτος και τα αρώματα της δρυός στα λευκά κρασιά τότε αυτό είναι μία εξαιρετική πρόταση, που αναζητά παρέα πλούσιων φαγητών για να αναδειχθεί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μεθυμναίος Orange
    Μεθυμναίος Orange 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Χιδηριώτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Μία άγνωστη Ελληνική ποικιλία, ένα ιδιαίτερο στιλ κρασιού σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Το Χυδηριώτικο της Λέσβου σε μια extreme οινοποιητικά εκδοχή, μας χαρίζει ένα κρασί ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας που θα διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες. Βιολογικό κρασί από ηφαιστειογενή εδάφη με γοητευτικό και ζουμερό μαρμελαδένιο προφίλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. El Enemigo Chardonnay
    El Enemigo Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Chardonnay από τα ψηλότερα σημεία της Mendoza, στα 1470 μέτρα του Gualtallary στην ηλιόλουστη κοιλάδα Uco, που εγγυάται για ένα ακαταμάχητο πρόσωπο της ποικιλίας. Το κρασί συνδυάζει την ωριμότητα και τον όγκο του Νέου Κόσμου με την οξύτητα και την πολυπλοκότητα του παλαιού. Ο χαρακτήρας και η κομψότητά του θυμίζουν γαλαζοαίματες Βουργουνδίες ενώ η συμπύκνωση του αρωματικού του μπουκέτου προδίδει μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη στο χρόνο .
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Dafnios Λευκός
    Dafnios Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Κίτρινο στα όρια του χρυσού, ενώ η μύτη είναι πλήρως εξελιγμένη αρωματικά, με ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα που θυμίζει μαρμελάδα λεμόνι, περγαμόντο και τροπικές νύξεις mango. Σε δεύτερο πλάνο προβάλλουν αρκετές βοτανικές νύξεις που φέρνουν στο μυαλό χαμομήλι, τσάι και ίσως κάποια άνθη γιασεμιού και φυτικότητα. Ξηρό στο στόμα, με την οξύτητα να ισορροπεί ιδανικά τη λιπαρότητα και το πάχος του κρασιού και την επίγευση να εντυπωσιάζει με την διάρκεια της και την πλούσια αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Ένα πραγματικός οινικός θησαυρός με κορυφαία σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Κτήμα ΑΛΦΑ - Chardonnay
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα από τα καλύτερα και πιο φινετσάτα βαρελάτα λευκά της αγοράς. Το γεγονός ότι το Κτήμα Άλφα μας δίνει άλλο ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα απολαυστικό κρασί δεν αποτελεί έκπληξη. Το Άλφα Chardonnay είναι κρασί φαγητού, και διαθέτει το βάθος και την πολυπλοκότητα που απαιτείται για να σταθεί δίπλα ακόμα και στα πιο απαιτητικά πιάτα στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά
    Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια εξαιρετική μονοποικιλιακή οινοποίηση της Μαλαγουζιάς από επιλεγμένα σταφύλια. Χρώμα καθαρό κιτρινοπράσινο, αρώματα καλοκαιρινών φρούτων, πολύ καλή οξύτητα και μακρά επίγευση συνοδεύει άριστα θαλασσινά αλλά πίνεται και κρύο σε ποτήρι με πλατό τυριών μέτριας έντασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Λευκός
    Περίβλεπτος Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η απόλυτη φρεσκάδα στο ποτήρι σας. Δεν είναι τόσο η αρωματική ένταση που θα σας συνεπάρει, αλλά αυτή η ‘καθαρότητα’ φρούτου που θα ‘ανιχνεύσετε’. Νότες εσπεριδοειδών που θυμίζουν, νεράντζι, μανταρίνι και αιθέρια έλαια από φλούδες πορτοκαλιού, μαζί με κάποιες πιο ώριμες νότες από μπανάνα, ώριμο αχλάδι και νύξεις από λευκόσαρκα φρούτα. Μια μύτη που δεν μαγεύει τόσο με την πολυπλοκότητα της, αλλά με την αμεσότητα του χαρακτήρα της. Στο στόμα η οξύτητα είναι αρκούντως δροσιστική, παρά τις συνολικά χαμηλές, σε οξύτητα, “επιδόσεις” της ποικιλίας, ενώ το κρασί διαθέτει κατά το τελείωμα του μια ελαφρώς πικρή επίγευση, που θα λέγαμε ότι “θα ανοίξει την όρεξη σας” να πιείτε παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς
    Gentilini Ρομπόλα Κεφαλλονιάς 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Η Ρομπόλα, η ποικιλία-σημαία της Κεφαλονιάς, στην καλύτερή της έκφραση από ένα οινοποιείο που καταβάλει εδώ και αρκετά χρόνια σημαντικές προσπάθειες για να καθιερώσει την ποικιλία ανάμεσα στις δημοφιλέστερες όπως της αξίζει. Η ετικέτα αυτή προκύπτει από σταφύλια που καλλιεργούνται σε μερικά από τα κορυφαία αμπελοτόπια της ζώνης. Αν δεν είστε ήδη φαν της Ρομπόλας της Κεφαλονιάς, ετοιμαστείτε να γίνετε!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Ντεμπίνα κλασσική
    Ντεμπίνα κλασσική 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ντεμπίνα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Η Ζίτσα είναι μία ‘ταπεινή’ ζώνη ΠΟΠ, που δίνει ‘τίμια’ λευκά κρασιά από την Ηπειρώτικη ποικιλία Ντεμπίνα. Εδώ το πιο κλασικό κρασί από τον συνεταιρισμό της Ζίτσας, που αποτελεί το πρώτο παραγωγό της περιοχής, με πορεία συνεχώς ανοδική και εντυπωσιακή ως προς την ποιότητας των κρασιών. Ελαφρύ, δροσερό, ευκολόπιοτο κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που μας επιτρέπει να το απολαμβάνουμε καθημερινά.
  12. Συμεωνίδη - Chardonnay
    Συμεωνίδη - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay
    Βαθμολογία:
    60%
    Πρασινοκίτρινες κρυσταλλικές θεϊκές αποχρώσεις. Εύγευστο και ισορροπημένο. Εξαιρετικό λεπτό άρωμα μπανάνας, λεμονιού και ανανά. Ευχάριστη οξύτητα και επίγευση που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Χρυσάμπελο Λευκό
    Χρυσάμπελο Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Coma Berenices
    Coma Berenices 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ευγενές λευκό κρασί που φέρνει στο ποτήρι μας ένα κομψό βαρελάτο Viognier, κατά τα Γαλλικά πρότυπα. Είναι δροσερό, με όμορφη οξύτητα και πλούσια αρώματα εξωτικών φρούτων που παιχνιδίζουν όμορφα με τις πικάντικες αρωματικές νότες που δίνει το βαρέλι. Κρασί περιορισμένης παραγωγής που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί