Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 101

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αρμύρα Magnum
    Αρμύρα Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    29,10 €
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
  2. Sandhi Central Coast Chardonnay
    Sandhi Central Coast Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Αν έως τώρα είχαμε συνηθίσει τα Καλιφορνέζικα Chardonnay να είναι υψηλόβαθμα, σούπερ πληθωρικά με έντονα στοιχεία βαρελιού, ήρθε η ώρα να ‘δοκιμάσουμε’ και την άλλη πλευρά! Αυτή που κλείνει το μάτι προς την Βουργουνδία, με ιδιαίτερα κομψά κρασιά που οδηγούν σε συναρπαστικά οινικά μονοπάτια! Οι επιλεγμένοι παλαιοί αμπελώνες, η αυθόρμητη ζύμωση (χωρίς προσθήκη ζυμών εμπορίου) αλλά και η υποδειγματική χρήση βαρελιού εγγυώνται την φινέτσα και την πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Heggie’s Chardonnay
    Heggie’s Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με πράσινες νύξεις. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων όπως το βερίκοκο, ξύσμα πορτοκαλιού, κιμωλία, φουντούκι και βούτυρο συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο. Στο στόμα είναι αρκετά λιπαρό, με αναζωογονητική οξύτητα, έντονες γεύσεις νεκταρινιών και βερίκοκου και νόστιμη μακρά και πικάντικη επίγευση. Μπορεί να εξελιχθεί τα απόμενα χρόνια και να αποκτήσει ακόμα πιο ξηροκαρπάτο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Chablis Champs-Royaux
    Chablis Champs-Royaux 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Όμορφο λευκό κρασί από τη διάσημη ζώνη του Chablis, από έναν από τους διασημότερους παραγωγούς της. Επιλεγμένα σταφύλια και μία πολύ δυνατή χρονιά, δίνουν ένα κρασί τυπικό και απολαυστικό, με χαρακτηριστικά λεμονάτα αρώματα, έντονη μεταλλικότητα και εξαιρετική οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Αρβανιτίδη - Chardonnay
    Αρβανιτίδη - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Μπορεί οι Ελληνικές γηγενείς ποικιλίες να μεγαλουργούν πια, όμως το Chardonnay είναι μία σταθερή αξία! Η πιο δημοφιλής λευκή ποικιλία σε όλο τον πλανήτη δίνει εξαιρετικά κρασιά και επί Ελληνικού εδάφους. Kαι εδώ έχουμε ένα από τα πιο νόστιμα και πιο όμορφα ντυμένα με την δρυ Chardonnay στην χώρα, που κοιτάει στα μάτια κρασιά από περιοχές που έχουν ταυτιστεί με την ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Oxford Landing Chardonnay
    Oxford Landing Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Αυστραλέζικο Chardonnay με ευχάριστα αρώματα και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας, που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι. Παράγεται από έναν μόνο αμπελώνα κάτι που είναι σπάνιο για τα Αυστραλέζικα κρασιά σε αυτή την κατηγορία τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Cherub Rose
    Sparkling Angel
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    70% Pinot Noir και 30% Chardonnay περιλαμβάνει αυτό το υπέροχο αφρώδες κρασί που παράγεται στην Χιλή και φέρει την υπογραφή ενός εμβληματικού παραγωγού, του Montes. Παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο, ωριμάζοντας για τρία χρόνια με τις οινολάσπες στην φιάλη, αποκτώντας πολύπλοκο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Private Selection - Chardonnay
    Private Selection - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    24,60 €
    Ένα θεσπέσιο Chardonnay από την Central Coast. Κρασί από σταφύλια που απολαμβάνουν μια παρατεταμένη περίοδο ωρίμανσης στο αμπέλι, με αποτέλεσμα οι καρποί να διακρίνονται από πλούσια και εντωπωσιακά αρώματα. Είναι ένα κρασί με τέλειο φινίρισμα που απολαμβάνεται είτε σκέτο ή με συνοδεία φαγητού.
  10. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  11. /
    Chardonnay Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    13,40 €
    Ένα Chardonnay από τη ζώνη του Trentino-Alto Adige που χαρακτηρίζεται από την φρεσκάδα και τoν τραγανό του χαρακτήρα. Μαζί με το πολύ επιτυχημένο Pinot Grigio, η Santa Margherita δίνει ένα Chardonnay από αμπελώνες που φτάνουν τα 400m υψόμετρο, οινοποιημένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με χαμηλά επίπεδα αλκοόλης και όμορφο φρούτο.
  12. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  13. Catena Alta Chardonnay
    Catena Alta Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13% alc.
    30,30 €
    Σε υψόμετρο σχεδόν 1500m στους πρόποδες των Άνδεων, τα ασβεστιτικά εδάφη και το δροσερό κλίμα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το Chardonnay. O αμπελώνας Adrianna δίνει μία καθαρότητα γεύσεων και μια ιδιαίτερη ορυκτότητα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού στην Mendoza.
  14. Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast
    Kistler Les Noisetiers Chardonnay Sonoma Coast 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    85,60 €
    Noisetiers σημαίνει φουντούκι στα γαλλικά και αντικατοπτρίζει τον γοητευτικό ξηροκαρπάτο χαρακτήρα αυτού του μεγαλειώδους Chardonnay που σε συνδυασμό με το πυκνό φρούτο, τον όγκο και την λιπαρότητα στην γεύση, φέρνει στο ποτήρι μας μία από τις top εκφράσεις της ποικιλίας εκτός Βουργουνδίας. Το Kistler Vineyards άλλωστε είναι ένα σημείο αναφοράς για εξαιρετικά περιορισμένης Chardonnay και Pinot Noir από το ξεχωριστό terroir της Sonoma County στην Καλιφόρνια.
  15. Πύλη Λευκός
    Πύλη Λευκός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    14,00 €
    To Kτήμα Μιχαηλίδη συστήνει με την Πύλη ένα υπέροχo blend λευκών ποικιλιών που αναδεικνύει τη μαγεία της δραμινής γης. Η υπέροχη ισορροπία φρεσκάδας και όγκου γουλιάς με το φρούτο σε πρώτο πλάνο σκιαγραφούν ένα λευκό που φτιάχτηκε για να ταιριάζει με… όλα!
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί