Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 293

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Glen Scotia Double Cask
    Glen Scotia Double Cask
     
    46% alc.
    61,00 €
    Παλαίωση σε πρώην βαρέλια bourbon κι ενα τελείωμα σε πρώην Pedro Ximenez Sherry Casks.Σ ωρεία βραβείων για το συγκεκριμένο whisky, το οποίο συνδυάζει αρώματα και γεύσεις γλυκών μπαχαρικών, βανίλιας και φρεσκοψημένου κέικ φρούτων. Πολύ ωραίο.
  2. Lagavulin 16 Year Old
    Lagavulin 16 Year Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    97,00 €
    Το σύμβολο των παραδόσεων ενός σκληροτράχηλου νησιού, του οποίου οι ρίζες είναι φτιαγμένες από τύρφη, το άρτια καπνισμένο Lagavulin είναι απλώς μοναδικό, μια κατηγορία από μόνο του. Είναι από τα πρώτα single malt παγκοσμίως που εμφιαλώθηκαν.
  3. Ballantines Finest
    Ballantines Finest
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    19,00 €
    Μύτη και ουρανίσκος δέχονται ερεθίσματα από μικρά μαύρα φρούτα, όπως μύρτιλα και βατόμουρα, ενώ η εμφανής παρουσία μελιού και μαύρης ζάχαρης, δένει το όλο σύνολο αρμονικά, προσφέροντας ένα εξαιρετικό whisky για την κατηγορία του.
  4. Bushmills 21 Year Old
    Bushmills 21 Year Old
     
    40% alc.
    269,50 €
    Ένα εξαιρετικό και πολύ-βραβευμένο whiskey το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένες ποσότητες ετησίως. Ωριμάζει για τουλάχιστον 19 χρόνια σε bourbon & Ισπανικά sherry βαρέλια και στη συνέχεια παραμένει για δύο ακόμα χρόνια σε Ισπανικά βαρέλια κρασιού από την Μαδέιρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό & πολυεπίπεδο single malt whiskey με πλούσια μακρά και γλυκιά γεύση βύνης.
  5. Teeling Malt Whiskey
    Teeling Malt Whiskey
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    49,60 €
    Ένα whiskey ορχήστρα. Βανίλιες, λεμόνια, πορτοκάλια, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, ερεθίζουν όμορφα, μύτη και ουρανίσκο. Πλούσιο και πιπεράτο. Έξοχο.
  6. Mortlach Special Release 2022
    Mortlach Special Release 2022
     
    57.8% alc.
    289,70 €
    The Lure of the Blood Moon - Μια απολαυστικά πλούσια έκφραση του σκοτεινού, σαρκώδους χαρακτήρα του Mortlach, αντλεί γλυκύτητα και βάθος γεύσης μαζί, σε μία μυστική, έντονα φρουτώδη ένωση..
  7. Glenfiddich 21 Year Old Single Malt Scotch Whisky
    Glenfiddich 21 Year Old Single Malt Scotch Whisky
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    204,90 €
    Έξοχο άρωμα λουλουιδών και ώριμων φρούτων. Απαλό και βελούδινο στην αρχή, με νύξεις σοκολάτας, βανίλιας και καφέ και φυσικά παρατεταμένο τελείωμα.
  8. Glenmorangie Extremely Rare 18
    Glenmorangie Extremely Rare 18
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    133,10 €
    Τα αρώματα από τη ρητινώδη ποιότητα των ξηρών καρπών και η γεύση από λεμόνια και βανίλια ακολουθούνται από ένα τελείωμα που αφήνει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και πληρότητας.
  9. Hibiki Japanese Harmony
    Hibiki Japanese Harmony
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    203,70 €
    Νέα άφιξη από την Ιαπωνία, ένα ουίσκι γλυκόπιοτο και ελαφρύ.Ξεχωρίζουν η γλυκιά γεύση βανίλιας και οι νότες εσπεριδοειδών, καθώς και τα ζαχαρωτά.
  10. Jameson 18 Year Old
    Jameson 18 Year Old
     
    40% alc.
    146,60 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο ουίσκι. Έχει ένα θαυμάσιο συνδυασμό γλυκιάς γεύσης και παρατεταμένο τελείωμα από νότες ξύλου, μπαχαρικών και καραμέλας. Τρία εκλεπτυσμένα ουίσκι είναι η βάση για τη δημιουργία του μοναδικού αυτού blend, το οποίο μετά από παλαίωση τουλάχιστον 18 ετών ανάγεται σε ένα αριστουργηματικό ουίσκι με εξαίσια, πλούσια γεύση. Εξαίσιο όσο και σπάνιο, κυκλοφορεί σε αριθμημένες φιάλες.
  11. Jack Daniel's Single Barel
    Jack Daniel's Single Barel
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    51,90 €
    Πραγματικά Ξεχωριστό!!!
    Το Jack Daniel's Single Barrel Whiskey φτιάχνεται χειροποίητα από ένα μοναδικό βαρέλι που επιλέγεται ειδικά από τον Master Distiller μας, γεγονός που εξηγεί αρκετά καλά από πού πήρε το όνομά του. Το Single Barrel ωριμάζει σε επιλεγμένες περιοχές της αποθήκης που έχει ως αποτέλεσμα πιο βαθύ χρώμα και πιο βαθιά γεύση. Δυνατό και με έντονη γεύση, αυτό το ουίσκι έχει νότες από ψημένη δρυ, βανίλια και καραμέλα. Ένα βαρέλι, μία μοναδική γεύση.
  12. Roe & Co Irish Whiskey
    Roe & Co Irish Whiskey
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    33,80 €
    Ένα Ιρλανδέζικο whiskey, blend απο single malt και grain whisky παλαιωμένο αποκλειστικά σε bourbon βαρέλια.
  13. The Glenlivet 18 Year Old Batch Reserve
    The Glenlivet 18 Year Old Batch Reserve
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    116,00 €
    Χρώμα σκούρο πορτοκαλί, αρώματα πλήρη από τύρφη, sherry, μέλι και φρούτα. Επιχείρηση, αρκετά καλή, ορισμένης γλυκύτητας και αρκετά πλούσια. Το τελείωμα προσδίσει πλούσια ξήρανση, με μπαχαρικό και καπνό.
  14. Dalwhinnie Distillers Edition
    Dalwhinnie Distillers Edition
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    74,20 €
    Πολύπλοκα αρώματα σταφυλιών, κέικ και σοκολάτας, ενώ ο ουρανίσκος δέχεται ερεθίσματα απο γλυκές γεύσεις sherry, δημητριακών και καπνού.
  15. Arran 21 ετών
    Arran 21 ετών
     
    46% alc.
    169,50 €
    Τρομερή φρεσκάδα στη μύτη, με αρώματα μήλου, ροδάκινου, φρεσκοψημένου σταφιδόψωμου.Απο γεύσεις, μεγάλη ποικιλία, με μαρμελάδα βερύκοκο, μαύρη σοκολάτα και καραμελωμένα αμύγδαλα σε πρώτο πλάνο. Εξαιρετικό.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι