Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 93

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Grande Reserve Dafnes
    Grande Reserve Dafnes 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    O Νίκος Δουλουφάκης καταπιάνεται με την αγαπημένη ερυθρή ποικιλία του οινοποιείου και βγάζει από το κελάρι του ένα κρασί, σωστό άσο! Μία ξεχωριστή οινοποιητική προσέγγιση που μεταμορφώνει το κομψό Λιάτικο σε ένα εξαιρετικό Grande Réserve. Σταφύλια από παλιούς αμπελώνες στις Δαφνές, ωρίμανση για 18 μήνες σε γαλλική δρυ και ξεκούραση στη φιάλη για 30 μήνες οδηγούν σε ένα πληθωρικό και απολαυστικό κόκκινο που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τα κρητικά ερυθρά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Θραψαθήρι "Αρμί"
    Θραψαθήρι "Αρμί" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το βαρελάτο Θραψαθήρι στην μονοποικιλιακή του οινοποίηση έχει κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα αχλαδιού πράσινου μήλου, πορτοκαλιού, με νότες βανίλιας και διακριτά τα αρώματα του βαρελιού. Δροσερή και τραγανή γεύση, άριστη οξύτητα και με πικάντικη και φρουτώδη επίγευση, είναι κρασί που μπορεί να συνοδεύσει μια ευρεία γκάμα πιάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ακόμα μια σπάνια ελληνική ποικιλία, τόσο σπάνια που είναι σχεδόν εξωτική. Το κτήμα Μπριντζίκη οινοποιεί μια μονοποικιλιακή έκδοση του Αυγουστιάτη που διαθέτει όμορφο κόκκινο φρούτο, νύξεις βοτανικές και βελούδινες τανίνες. Μια ακόμα θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε το πλούτο και το εύρος του ελληνικού αμπελώνα και να απολαύσετε ένα μαλακό κρασί, με νόστιμο φρούτο και περίσσεια κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  7. Cote des Roses
    Cote des Roses 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    18,40 €
    Υπέροχα νόστιμο ροζέ κρασί με μεσογειακό χαρακτήρα, ξεμυαλιστικό φρουτώδες και τριανταφυλλένιο άρωμα, φρεσκάδα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Θαυμάσιος συνδυασμός των Grenache, Cinsault και Syrah, με την υπογραφή του Gérard Bertrand, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της Νότιας Γαλλίας. Ιδανικό σαν απεριτίφ και για να συνοδεύει εκλεκτά πιάτα, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο δώρο.
  8. Καλή Ρίζα
    Καλή Ρίζα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Έχοντας ‘κατανοήσει’ πλήρως το Ξινόμαυρο, το επόμενο βήμα για το οινοποιείο κυρ-Γιάννη φαίνεται να είναι η εξερεύνηση και η ανάδειξη της ποικιλίας μέσα από τα διαφορετικά διαθέσιμα ‘terroirs’. Η Καλή Ρίζα δεν είναι άλλη μία ‘Ράμνιστα’, αλλά ένα διαφορετικό Ξινόμαυρο από παλαιά κλήματα στο Αμύνταιο, με πιο ελαφρύ σώμα, άφθονο για τα δεδομένα της ποικιλίας φρούτο, λιγότερες τανίνες και περισσότερη ‘φινέτσα’ παρά ‘δύναμη’.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα
    Κτήμα Παπαϊωάννου - Παλαιά Κλήματα 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κορυφαίο ερυθρό κρασί Νεμέα ΠΟΠ, από τον Θανάση Παπαιωάννου, πολυβραβευμένο Νεμεάτη οινοποιό και πρωτοπόρο στην συγκεκριμένη περιοχή. Πλούσια "μελωμένα" αρώματα κόκκινων φρούτων, πικάντικες πινελιές και δυνατές τανίνες συνθέτουν ένα πολύ ποιοτικό και άκρως απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Terra Leone - Ammos Reserve
    Terra Leone - Ammos Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Πυκνό και πλούσιο ερυθρό κρασί, το οποίο έχει ωφεληθεί ιδιαίτερα από την παραμονή του στο βαρέλι. Ρωμαλέο κρασί με γεμάτες τανίνες, που δείχνει στην πράξη τα απίστευτα περιθώρια δύναμης και ποιότητας της ποικιλίας του Αγιωργίτικου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Syrah 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    20,50 €
    Από τα πλέον ονομαστά και περιζήτητα Syrah της Ελληνικής αγοράς. Το χρώμα του είναι πυκνό. Το άρωμα του έντονο με κυρίαρχα τα μαύρα φρούτα, τα μπαχάρια και την σοκολάτα. Γεμάτο, τανικό και απολαυστικά πιπεράτο στο στόμα, θα συνοδεύει επιδέξια κάθε πικάντικο πιάτο της Ελληνικής ή οποιασδήποτε κουζίνας.
  12. THEMA - Ερυθρός
    THEMA - Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Δυνατό ερυθρό κρασί, που βασίζεται σε ένα εύστοχο πάντρεμα: αυτό του Syrah, που διακρίνεται για την πικάντικη ισχύ του, με το Αγιωργίτικο, που χαρίζει βελούδινη… τσαχπινιά. Αξίζει να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Oenops Limniona
    Oenops Limniona 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    83%
    Ο ταλαντούχος Νίκος Καρατζάς, ιδρυτής της Oenops γυρίζει όλη την Ελλάδα και δημιουργεί κρασιά από διαφορετικά terroir και ποικιλίες. Αυτή την φορά κάνει ‘στάση’ στην Λημνιώνα, μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες και στην Θεσσαλία. Το 80% του κρασιού ζύμωσε και ωρίμασε σε πήλινους αμφορείς, ενώ το υπόλοιπο σε μεγάλα βαρέλια. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό κρασί με καθαρότητα φρούτου και μπαχαρένιο χαρακτήρα, αλλά σε περιορισμένη ποσότητα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  15. Nostos Αlexandra's
    Nostos Αlexandra's 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Mourverde, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Παίρνει το όνομά του από την κόρη του παραγωγού, την Αλεξάνδρα Μανουσάκη, και μας προσκαλεί να το ανοίξουμε για να συνοδεύσουμε καθημερινούς κρεατοφαγικούς μεζέδες με παρέα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις