Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 76

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Seiradi PFC Ερυθρό
    Seiradi PFC Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.
  2. Deux Dieux
    Deux Dieux 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    76%
    30,40 €
    Ένα στιβαρό χαρμάνι Αγιωργίτικου και Syrah, με την υπογραφή του Σωτήρη Αιβαλή, της νέας γενιάς του οινοποιείου Αιβαλή. Οι πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η εξαιρετική χρήση του βαρελιού σε συνδυασμό με την πολύμηνη παραμονή σε αυτό, οδηγούν σε ένα κρασί που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των πληθωρικών ερυθρών κρασιών.
  3. Ράμνιστα Le Bicentenaire
    Ράμνιστα Le Bicentenaire 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    156,20 €
    Μια συλλεκτική έκδοση της Ράμνιστας με 3 φιάλες σοδειάς 2011 σε ξύλινη κασετίνα. Η επετειακή έκδοση της Ράμνιστας, κυκλοφορεί σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Μια premium συσκευασία που θα αποτελούσε το ιδανικό δώρο για το οινόφιλο κοινό!
  4. 2919M
    2919M 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση
    22,30 €
    Εκπληκτική έκφραση του Cabernet Sauvignon με πολύ εκφραστικά αρώματα φρέσκων φρούτων και πλούσια αλλά ταυτόχρονα φινετσάτη και βελούδινη γεύση. Προέρχεται από ιδιόκτητους βιολογικούς αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην ανερχόμενη περιοχή της Πιερίας με την υπογραφή της Μαρίας Δημητριάδη, μιας νέας και πολλά υποσχόμενης οινοποιού. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  5. Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο
    Κτήμα Βογιατζή - Ξινόμαυρο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    16,60 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικότητα, ακρίβεια και κομψότητα σε ένα Ξινόμαυρο από τον απομονωμένο κλώνο του Βελβεντού, το οποίο επιθυμεί διακαώς για τη λίστα του ο head sommelier του περίφημου εστιατορίου Fat Duck. Σύνθετο και πολυεπίπεδο ταυτόχρονα, χωρίς ίχνος υπερβολής ή εύκολου εντυπωσιασμού. Ένα κρασί για φανατικούς λάτρεις του μοναδικού χαρακτήρα του Ξινόμαυρου.
  6. Anafora
    Anafora 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση
    23,20 €
    Μία εξαιρετική έκφραση της ανερχόμενης Λημνιώνας από την Δράμα που αποδεικνύει ότι η ποικιλία μεγαλουργεί και εκτός Θεσσαλίας. Πυκνά και εκφραστικά αρώματα φρούτων, βελούδινες τανίνες και κομψότητα σε ένα ερυθρό, περιορισμένης παραγωγής, κρασί που αναμένεται να ‘φανερώσει’ ακόμα περισσότερα χαρίσματα τα επόμενα χρόνια.
  7. Διαμαντάκος - Νάουσα
    Διαμαντάκος - Νάουσα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    19,90 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ρουμπινί μέτριας έντασης χρώμα με πολύπλοκα αρώματα στη μύτη. Τα κόκκινα φρούτα και τα φρέσκα λουλούδια συνδυάζονται με τη φυτικότητα του Ξινόμαυρου που εδώ θυμίζει λιαστή ντομάτα. Τα αρώματα της δρυός όμορφα ενσωματωμένα δίνουν μια αίσθηση βανίλιας και μπαχαρικών στο τελείωμα. Στο στόμα είναι ξηρό με υψηλά επίπεδα, πολύ όμορφα δουλεμένων τανινών και εξαιρετικά δροσιστική οξύτητα. Κομψό, πολύπλοκο με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης στο χρόνο. Δοκιμάστε το τώρα ή δώστε του μια πενταετία για να αναπτύξει περαιτέρω πολυπλοκότητα.
  8. 3.14 Natural Κοτσιφάλι
    3.14 Natural Κοτσιφάλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κοτσιφάλι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    20,00 €
    Ευκόλοπιοτο, φρουτώδες με μαλακές τανίνες κρασί από την Κρήτη και την ποικιλία Κοτσιφάλι, που έχει παραχθεί χωρίς την προσθήκη θειώδους. Ένα άκρως Μεσογειακό ερυθρό κρασί που προσφέρει ευχαρίστηση χειμώνα καλοκαίρι δίπλα σε πιάτα από όλες τις κουζίνες του κόσμου. Ακόμα και σε αυτά που βασίζονται στο ψάρι ή στα λαχανικά.
  9. Χατζηβαρύτη - Mus
    Χατζηβαρύτη - Mus 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    50%
    28,70 €
    Το Mus είναι το τρίτο κρασί της σειράς minimus της Χλόης Χατζηβαρύτη που παράγονται με ‘φυσικές προσεγγίσεις’. Η νεαρή οινοποιός πειραματίζεται συνεχώς και μας προτείνει κρασιά ελάχιστων παρεμβάσεων με έντονη προσωπικότητα. Εδώ έχουμε ένα κρασί με χαρακτηριστική φρεσκάδα και βάθος φρούτου από 100% Ξινόμαυρο από τον αμπελώνα της Φιλυριάς στην Γουμένισσα που καλλιεργείται βιολογικά, ζυμώνει με τις αυτόχθονες ζύμες και ωριμάζει για 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο των ‘φυσικών κρασιών’ αυτό είναι μία ωραία αρχή!
  10. Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου
    Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
    15,30 €
    Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες.
  11. Πόρτο Καρράς - Syrah
    Πόρτο Καρράς - Syrah 2009
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    23,60 €
    Από τα πολύ καλά Syrah της Ελληνικής αγοράς. Είναι γεμάτο, πικάντικο και έντονο, και έχει ένα δικό του στυλ που ξεχωρίζει. Μυημένοι και αμύητοι στο Syrah, σπεύσατε!
  12. Αυτόριζο
    Αυτόριζο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    70,90 €
    Εκπληκτικό, περιορισμένης παραγωγής, Ξινόμαυρο από την Νάουσα και τον ανατρεπτικό Απόστολο Θυμιόπουλο, που παράγεται από αυτόριζα παλαιά αμπέλια και ακροβατεί σε στυλ ανάμεσα στην παραδοσιακή και την μοντέρνα σχολή. Πυκνά αρώματα σκούρων φρούτων, μπαχάρια και φυτικά στοιχεία δημιουργούν ένα πολύπλοκο σύνολο με δύναμη και γευστική συμπύκνωση.
  13. Ράμνιστα Double Magnum
    Ράμνιστα Double Magnum 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    94,20 €
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
  14. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
  15. Κτήμα Μερκούρη “Cava”
    Κτήμα Μερκούρη “Cava” 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Refosco, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο χρόνος ήταν εξαιρετικός ‘σύμμαχος’ σε αυτό το κρασί. Μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής για το κτήμα, με την Cava Μερκούρη να παλαιώνει αργά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ήρθε η ώρα να φτάσει στο ποτήρι σας έχοντας αναπτύξει σε αυτό το χρονικό διάστημα, απαράμιλλη φινέτσα, χάρη και αρωματική πολυπλοκότητα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί