Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 168

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Riesling A.C.
    Leon Beyer - Riesling 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    18,50 €
    Γαλλικό λευκό από την Αλσατία, από την ποικιλία Riesling. Φρέσκα φρουτώδη αρώματα και κοφτερή οξύτητα σήμερα ή εξελιγμένα, μελάτα αρώματα και μεγάλη διάρκεια σε λίγα χρόνια. Εσείς διαλέγετε…
  3. Emphasis - Chardonnay
    Emphasis - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Ένα βαρελάτο Chardonnay από συγκεκριμένο αμπελοτόπι του Κτήματος στη Δράμα. Είναι ισορροπημένο και ευχάριστο με μεγάλη διάρκεια, και πίνεται όμορφα στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Route Gris
    Route Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Βίβλινος Ροζέ
    Βίβλινος Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    18,60 €
    Αναβίωση τοπικής ποικιλίας που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου και δίνει ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί το οποίο το κτήμα Βιβλία χώρα εμφιάλωσε σε magnum φιάλη. Πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο στη μύτη, φυτικότητα και φρεσκάδα που απέχει από τα κλασικά ελληνικά ροζέ και στόμα γεμάτο ενέργεια, ένταση και διάρκεια.
  7. Yalumba Viognier
    Yalumba Viognier 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Eξωτικά αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και τζίντζερ σε φόντο άνθεων εσπεριδοειδών και ροδοπέταλων που διεγείρουν τις αισθήσεις πριν ακόμα γευτούμε το κρασί. Η συνέχεια έρχεται με μία πλούσια και λιπαρή υφή στο στόμα, με οξύτητα που φρεσκάρει και ευχάριστη πικάντικη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο αν και το βιδωτό πώμα θα βοηθήσει να διατηρήσει την φρεσκάδα του για 2-3 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Πλαγίως - Λευκός
    Πλαγίως - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    21,10 €
    Μάλλον με ευθύ παρά με πλάγιο τρόπο, θα λέγαμε ότι το κτήμα της Βιβλίας Χώρας κάνει ακόμα μία δήλωση ποιότητας με το Λευκό Πλαγίως. Το ωραίο χαρμάνι του Ασύρτικου και του Chardonnay και η οχτάμηνη περίπου παραμονή του σε δρύινα βαρέλια, θα γοητεύσει όλους αυτούς που αγαπούν το κρασί τους να διαθέτει ‘ξηροκαρπάτη’ και βανιλάτη γεύση και αρώματα.
  9. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Ασύρτικο Akrathos
    Ασύρτικο Akrathos 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα βορειοελλαδίτικο Ασύρτικο με αρκετά φρουτώδη χαρακτηριστικά που κλείνει όμως το μάτι και προς την Σαντορίνη, διαθέτοντας ζωηρό ορυκτό χαρακτήρα και υψηλή οξύτητα. Το οινοποιείο Άκραθος, είναι μία εντελώς καινούρια προσπάθεια στην Χαλκιδική που αν κρίνουμε από αυτό το εξαιρετικό και πολύπλοκο Ασύρτικο που έρχεται στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του οινοποιείου, η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Schioppettino - Λημνιό
    Schioppettino - Λημνιό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό πορφυρό. Φράουλες, βύσσινα και δαμάσκηνα πλημμυρίζουν το ποτήρι σε φόντο κανέλας και αρμπαρόριζας. Στο στόμα είναι παιχνιδιάρικο με παραπάνω από μέτριο σώμα, ευγενικές τανίνες, γεύσεις φρούτων που παραπέμπουν σε μαρμελάδες και απαλά πικάντικη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Grande Reserve Dafnes
    Grande Reserve Dafnes 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λιάτικο, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    O Νίκος Δουλουφάκης καταπιάνεται με την αγαπημένη ερυθρή ποικιλία του οινοποιείου και βγάζει από το κελάρι του ένα κρασί, σωστό άσο! Μία ξεχωριστή οινοποιητική προσέγγιση που μεταμορφώνει το κομψό Λιάτικο σε ένα εξαιρετικό Grande Réserve. Σταφύλια από παλιούς αμπελώνες στις Δαφνές, ωρίμανση για 18 μήνες σε γαλλική δρυ και ξεκούραση στη φιάλη για 30 μήνες οδηγούν σε ένα πληθωρικό και απολαυστικό κόκκινο που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τα κρητικά ερυθρά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Sauvignon Blanc Reserve
    Sauvignon Blanc Reserve 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Θραψαθήρι "Αρμί"
    Θραψαθήρι "Αρμί" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Θραψαθήρι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το βαρελάτο Θραψαθήρι στην μονοποικιλιακή του οινοποίηση έχει κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα αχλαδιού πράσινου μήλου, πορτοκαλιού, με νότες βανίλιας και διακριτά τα αρώματα του βαρελιού. Δροσερή και τραγανή γεύση, άριστη οξύτητα και με πικάντικη και φρουτώδη επίγευση, είναι κρασί που μπορεί να συνοδεύσει μια ευρεία γκάμα πιάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί