Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. UP Ultimate Provence
    UP Ultimate Provence 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    26,70 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  2. Σύνορο
    Σύνορο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα κόκκινο κρασί για ιδιαίτερες στιγμές και εκλεκτές γαστρονομικές περιστάσεις. Βελούδινο και ευγενές, αλλά και δυνατό και γεμάτο ταυτόχρονα, το Σύνορο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού με γνώση, αισθητική και άποψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Rossiu di Munte - Γινιέτς
    Rossiu di Munte - Γινιέτς 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Βαθύχρωμο με μοβ ανταύγειες. Στην μύτη κυριαρχούν τα τυπικά αρώματα της ποικιλίας συνδυασμένα ιδανικά με νότες βαρελιού. Στο στόμα είναι γεμάτο με πολλές και πλούσιες τανίνες και δομή που υπόσχεται μακρόχρονη παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Manousakis Nostos - Blend
    Manousakis Nostos - Blend 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Roussanne, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όλος ο Ροδανός σε ένα μπουκάλι! Ένα εντυπωσιακό κρασί που προκύπτει από χαρμάνι όλων των ποικιλιών του Κτήματος. Ως εκ τούτου, επιδεικνύει απίστευτη πολυπλοκότητα, είναι ιδιαίτερα "ταλαντούχο" στους συνδυασμούς με περίπλοκες γεύσεις, και προσφέρεται για μεγάλη παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Catena Alta Chardonnay
    Catena Alta Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13% alc.
    30,30 €
    Σε υψόμετρο σχεδόν 1500m στους πρόποδες των Άνδεων, τα ασβεστιτικά εδάφη και το δροσερό κλίμα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το Chardonnay. O αμπελώνας Adrianna δίνει μία καθαρότητα γεύσεων και μια ιδιαίτερη ορυκτότητα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού στην Mendoza.
  6. Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas
    Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    29,80 €
    Ένα πολύ ιδιαίτερο παλαιωμένο λευκό κρασί από την Ουγγαρία, και συγκεκριμένα από ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξελιγμένο, χαρακτηρίζεται από την περίτεχνη ορυκτή και μεταλλική μύτη του, που πλαισιώνεται από γλυκά καπνιστά αρώματα, ενώ στο στόμα είναι πλούσιο, με τονισμένη και δροσιστική οξύτητα.
  7. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  8. Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon Agiorgitiko
    Οινότρια Γη - Cabernet Sauvignon & Agiorgitiko 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Πλούσιο ερυθρό κρασί για βαρύ χειμώνα και καλό φαγητό. Τα αρώματα στη μύτη παραπέμπουν στο πικάντικο ψητό κρέας, ενώ στο στόμα είναι πληθωρικό, με σφιχτές τανίνες και μακρά επίγευση. Ενδείκνυται για… δυνατούς κρεατοφάγους!...
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Ikon Rose
    Ikon Rose 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache
    28,30 €
    Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα. Στο στόμα είναι απαλό και έντονα μεταλλικό, ακολουθεί μακρά επίγευση.
  10. Chateau du Courlat - Cuvee Jean Baptiste
    Chateau du Courlat - Cuvee Jean Baptiste 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Το Courlat είναι πολύ γνωστό για την ποιότητά του - θεωρείται ένα από τα δέκα καλύτερα "δορυφορικά" Chateau. Το Cuvee Jean Baptiste είναι 100% Merlot σε 100% καινούργιο βαρέλι και βάζει κάτω κρασιά του St. Emilion στην διπλή τιμή!!!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Jim Barry Assyrtiko
    Jim Barry Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Το πρώτο εκτός Ελλάδας Ασύρτικο προέκυψε από τον κεραυνοβόλο «έρωτα» του Peter Barry με το Ασύρτικο το 2006 όταν είχε έρθει για διακοπές. Φλούδες εσπεριδοειδών, lime, γκρέιπφρουτ, πεπόνι αλλά και κάποιες νότες ορυκτότητας συνθέτουν ένα αρωματικό προφίλ που εμφανίζει τα στοιχεία της ποικιλίας αλλά και την επιρροή του Riesling που κυριαρχεί στο οινοποιείο, καθώς και του terroir της περιοχής. Πολύ ισορροπημένο στο στόμα, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα, με ορυκτότητα και νύξεις αλμύρας να συνοδεύουν τις γεύσεις του φρούτου, και με λεμονοπράσινο χρώμα και μακρά και λεμονάτη επίγευση
  12. Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley
    Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Λαμπερό αχυρένιο χρώμα με πολλές πράσινες ανταύγειες. Η πολύχρονη ωρίμαση στην φιάλη έχει οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύνολο με αρώματα lime, λεμονόχορτου, ταγιού, brioche, μοσχοκάρυδου, πέτρας αλλά και λευκών λουλουδιών. Στο στόμα έχει βάθος φρούτου που εμφανίζεται πιο ώριμο και παίρνει την μορφή της μαρμελάδας, τα ορυκτά στοιχεία είναι πιο έντονα, η οξύτητα είναι κοφτερή ενώ η επίγευση είναι ιδιαίτερα μακρά.
  13. Kylie Minogue Cotes de Provence Rose
    Kylie Minogue Cotes de Provence Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    30,40 €
    Αρωματικό κρασί από την παλαιότερη οινοπαραγωγική περιοχή της Γαλλίας, την Côtes de Provence. Παράγεται με σεβασμό στο περιβάλλον, με ελαφρύ άγγιγμα στα σταφύλια. Εξαιρετικά αρωματικό, με νότες ροδάκινου, πορτοκαλιού και αμυγδαλιάς. Δροσερό, ξηρό με πλούσια υφή και ζωντανά φρούτα που οδηγούν σε μια μακρά, μεταξένια και μεταλλική επίγευση.
  14. Nostos Grenache
    Nostos Grenache 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Rouge, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    62%
    Πολύπλοκο και πικάντικο ερυθρό κρασί - σπάνιο δείγμα μονοποικιλιακής εμφιάλωσης Grenache Rouge στην Ελλάδα. Τα πληθωρικά αρώματα της ποικιλίας γίνονται ακόμα πιο έντονα με την επιρροή του δρύινου βαρελιού, ενώ οι δυνατές τανίνες αποζητούν κρέας για να… βρουν το ταίρι τους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Castellare - Chianti Classico Riserva
    Castellare - Chianti Classico Riserva 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα όμορφα τυπικό Chianti Classico Riserva, από ένα εξαιρετικό οινοποιείο, σε μία πολύ καλή χρονιά. Φρούτα και μπαχαρικά μας χαρίζονται στη μύτη, μεστές γεύσεις εξελίσσονται στο στόμα με την υποστήριξη νόστιμων τανινών, ενώ μία όμορφα μακρά επίγευση μας συντροφεύει μέχρι την τελευταία γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί