Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σύνορο
    Σύνορο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ένα κόκκινο κρασί για ιδιαίτερες στιγμές και εκλεκτές γαστρονομικές περιστάσεις. Βελούδινο και ευγενές, αλλά και δυνατό και γεμάτο ταυτόχρονα, το Σύνορο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού με γνώση, αισθητική και άποψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Νέα Δρυς - Cabernet
    Νέα Δρυς - Cabernet 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 15,5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Εξαιρετική ερυθρή προσπάθεια και ένα διαχρονικό κρασί από το Κτήμα Αντωνόπουλου, που φέρνει μία προσέγγιση τύπου Μπορντώ πιο κοντά στην Ελληνική κουζίνα. Το Cabernet Sauvignon και το Cabernet Franc συνδυάζονται πολύ όμορφα και δίνουν ένα πλούσιο και δυνατό κρασί, που θα κάνει καλή παρέα με τα συνήθη κρεατοφαγικά εδέσματα της Ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Manousakis Nostos - Blend
    Manousakis Nostos - Blend 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache, Mourverde, Roussanne, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όλος ο Ροδανός σε ένα μπουκάλι! Ένα εντυπωσιακό κρασί που προκύπτει από χαρμάνι όλων των ποικιλιών του Κτήματος. Ως εκ τούτου, επιδεικνύει απίστευτη πολυπλοκότητα, είναι ιδιαίτερα "ταλαντούχο" στους συνδυασμούς με περίπλοκες γεύσεις, και προσφέρεται για μεγάλη παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas
    Oremus Tokaji Dry Furmint Mandolas 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    29,80 €
    Ένα πολύ ιδιαίτερο παλαιωμένο λευκό κρασί από την Ουγγαρία, και συγκεκριμένα από ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξελιγμένο, χαρακτηρίζεται από την περίτεχνη ορυκτή και μεταλλική μύτη του, που πλαισιώνεται από γλυκά καπνιστά αρώματα, ενώ στο στόμα είναι πλούσιο, με τονισμένη και δροσιστική οξύτητα.
  5. Ikon Rose
    Ikon Rose 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache
    28,30 €
    Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα. Στο στόμα είναι απαλό και έντονα μεταλλικό, ακολουθεί μακρά επίγευση.
  6. Chateau Chantalouette
    Chateau Chantalouette 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα όμορφο ερυθρό κρασί του Pomerol από έναν μαιτρ της περιοχής (και όχι μόνο). Ζωντανό και πλούσιο, με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα και εξαιρετική ισορροπία, το Château Chantalouette είναι μία καλή επιλογή για τους φίλους του καλού Γαλλικού κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Catena Alta Chardonnay
    Catena Alta Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13% alc.
    30,30 €
    Σε υψόμετρο σχεδόν 1500m στους πρόποδες των Άνδεων, τα ασβεστιτικά εδάφη και το δροσερό κλίμα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για το Chardonnay. O αμπελώνας Adrianna δίνει μία καθαρότητα γεύσεων και μια ιδιαίτερη ορυκτότητα που δεν μπορεί να βρεθεί αλλού στην Mendoza.
  8. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  9. Jim Barry Assyrtiko
    Jim Barry Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Το πρώτο εκτός Ελλάδας Ασύρτικο προέκυψε από τον κεραυνοβόλο «έρωτα» του Peter Barry με το Ασύρτικο το 2006 όταν είχε έρθει για διακοπές. Φλούδες εσπεριδοειδών, lime, γκρέιπφρουτ, πεπόνι αλλά και κάποιες νότες ορυκτότητας συνθέτουν ένα αρωματικό προφίλ που εμφανίζει τα στοιχεία της ποικιλίας αλλά και την επιρροή του Riesling που κυριαρχεί στο οινοποιείο, καθώς και του terroir της περιοχής. Πολύ ισορροπημένο στο στόμα, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα, με ορυκτότητα και νύξεις αλμύρας να συνοδεύουν τις γεύσεις του φρούτου, και με λεμονοπράσινο χρώμα και μακρά και λεμονάτη επίγευση
  10. Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley
    Pewsey Vale Riesling, The Contours Eden Valley 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Λαμπερό αχυρένιο χρώμα με πολλές πράσινες ανταύγειες. Η πολύχρονη ωρίμαση στην φιάλη έχει οδηγήσει σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύνολο με αρώματα lime, λεμονόχορτου, ταγιού, brioche, μοσχοκάρυδου, πέτρας αλλά και λευκών λουλουδιών. Στο στόμα έχει βάθος φρούτου που εμφανίζεται πιο ώριμο και παίρνει την μορφή της μαρμελάδας, τα ορυκτά στοιχεία είναι πιο έντονα, η οξύτητα είναι κοφτερή ενώ η επίγευση είναι ιδιαίτερα μακρά.
  11. Castellare - Chianti Classico Riserva
    Castellare - Chianti Classico Riserva 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένα όμορφα τυπικό Chianti Classico Riserva, από ένα εξαιρετικό οινοποιείο, σε μία πολύ καλή χρονιά. Φρούτα και μπαχαρικά μας χαρίζονται στη μύτη, μεστές γεύσεις εξελίσσονται στο στόμα με την υποστήριξη νόστιμων τανινών, ενώ μία όμορφα μακρά επίγευση μας συντροφεύει μέχρι την τελευταία γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Rosso Di Montalcino
    Rosso Di Montalcino 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Το Rosso di Montalcino είναι πιο προσιτό και άμεσα προσβάσιμο, σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό, το Brunello. Προέρχεται από τους ίδιους αμπελώνες και την ίδια ποικιλία, αλλά ‘βιάζεται’ να κυκλοφορήσει στην αγορά σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας την ‘ευγενική’ του καταγωγή και την ετοιμότητα του για κατανάλωση, πολύ νωρίς σε σύγκριση με τα δεδομένα του μεγαλύτερου αδερφού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Kylie Minogue Cotes de Provence Rose
    Kylie Minogue Cotes de Provence Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    30,40 €
    Αρωματικό κρασί από την παλαιότερη οινοπαραγωγική περιοχή της Γαλλίας, την Côtes de Provence. Παράγεται με σεβασμό στο περιβάλλον, με ελαφρύ άγγιγμα στα σταφύλια. Εξαιρετικά αρωματικό, με νότες ροδάκινου, πορτοκαλιού και αμυγδαλιάς. Δροσερό, ξηρό με πλούσια υφή και ζωντανά φρούτα που οδηγούν σε μια μακρά, μεταξένια και μεταλλική επίγευση.
  14. Pouilly Fume Jean Max Roger
    Pouilly Fume Jean Max Roger 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα
    28,40 €
    Ευχάριστο λευκό από την περίφημη περιοχή του Pouilly Fume στο Λίγηρα.
  15. Pierre Gimonnet Brut 375ml
    Pierre Gimonnet Brut 375ml
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    75%
    27,90 €
    Μια μη χρονολογημένη, premier cru σαμπάνια, από 100% Chardonnay και από σπουδαίο μικρό παραγωγό της Καμπανίας. Αιθέρια, με σχετικά ελαφρύ σώμα αλλά με την ένταση και το νεύρο που διαθέτουν όλες οι Blanc de blanc σαμπάνιες από την περιοχή της Cote de Blancs. Καταπληκτική ως απεριτίφ αλλά και υπέροχος συνοδός δίπλα σε σολομό ή μια πιατέλα με ωμά θαλασσινά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί