Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Blanc de Blanc Clos de Mireille
    Blanc de Blanc Clos de Mireille 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Vermentino, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    43,30 €
    Μπορεί τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω στα ροζέ κρασιά του Domaine Ott, ωστόσο η σπανιότερη εκδοχή μιας λευκής Προβηγκίας διαθέτει επίσης τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά ενός λευκού φτιαγμένου για το καλοκαίρι. Κλείστε τα μάτια και σκεφτείτε ότι βρίσκεστε στις ακτές της Cote d’ Azur, με ένα ποτήρι γεμάτο ανθικά αρώματα, τροπικά φρούτα και δροσιά που ξεχειλίζει.
  2. Versino Chateauneuf Du Pape Selection Laurence Feraud
    Versino Chateauneuf Du Pape Selection Laurence Feraud 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Grenache Noir, Mourverde, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Chateuneuf du Pape είναι η πιο σημαντική Ονομασία Προέλευσης του Νότιου Ροδανού, με στιβαρά, πληθωρικά ερυθρά κρασιά στα οποία επιτρέπεται η συμμετοχή 14 διαφορετικών ποικιλιών. Σε αυτό το κρασί η Laurence Féraud, του θρυλικού Domaine Pegau επιλέγει τις τρεις πιο σημαντικές, Grenache Noir, Syrah και Mourvedre, χαρίζοντας μας ένα εξαιρετικό δείγμα της περιοχής, με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto First Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto First Release 2015
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    40,90 €
    Τα Vinsanto του Κτήματος Αργυρού είναι μία σταθερή αξία στα Ελληνικά γλυκά κρασιά. Εδώ η ζεστή γλυκύτητα που αντισταθμίζεται από εξαιρετική οξύτητα και η συμπύκνωση του οδηγούν σε ένα εξαιρετικό κρασί. Η προσεκτική οινοποίηση και η σωστή παλαίωσή του δίνουν ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζεται σταθερά από τους απανταχού φίλους των γλυκών κρασιών, σαρώνοντας τις διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  4. Πυρίτης
    Πυρίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    47,10 €
    Μύτη ευγενική, γεμάτη ορυκτότητα και τη χαρακτηριστική, για τα Ασύρτικα της Σαντορίνης, τσακμακόπετρα. Νότες από ώριμα πυρηνόκαρπα φρούτα και τάρτα εσπεριδοειδών. Στόμα πλούσιο, πληθωρικό με φινέτσα και κοφτερή οξύτητα. Επίγευση μακρά με αλμύρα και ορυκτότητα. Συνιστάται μετάγγιση σε καράφα για να αναπνεύσει και να ανοίξει το κρασί προκειμένου να αναδείξει τον πολύπλοκο χαρακτήρα του. Πίνεται στους 11-13°C και αποτελεί τέλειο συνδυασμός με λιπαρό ψάρι, ή carpaccio σολομού. Εναλλακτικά δοκιμάστε το με αρνάκι φρικασέ ενώ επίσης δημιουργεί εξαιρετικό συνδυασμό με λευκό κρέας όπως γαλοπούλα γεμιστή και ζυμαρικά ή ριζότο οστρακοειδών.
  5. Pouilly Fume de Ladoucette
    Pouilly Fume de Ladoucette 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    41,00 €
    Διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία από αρώματα λουλουδιών, εξωτικών και εσπεριδοειδών, όπως λευκά άνθη, μοσχοκάρυδο, λευκάγκαθο, λευκές τσουκνίδες και γκρέιπφρουτ. Αυτές οι νότες αυξάνονται και ενισχύονται από τον ορυκτό τόνο του πυροβόλου (πέτρα πυριτίου που θερμαίνεται από τον ήλιο). Το φινίρισμα φέρνει στο νου μια ευχάριστη φρεσκάδα λεμονιών. Έχει ανοιχτό χρυσό-πράσινο χρώμα. Σημαντική ένταση στη μύτη.
  6. Μαγικό Βουνό - Ερυθρός
    Μαγικό Βουνό - Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    40,30 €
    Το Ερυθρό Μαγικό Βουνό φέρνει την Ελλάδα όσο πιο κοντά στο Μπορντώ γίνεται. Βαθύ ρουμπινί χρώμα με πολύπλοκα αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων, καπνού και μπαχαριών. Ένα από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά ερυθρά κρασιά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αρωματική του πολυπλοκότητα και το κοσμοπολίτικο προφίλ του.
  7. Belaire Fantome Rose
    Belaire Fantome Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Cinsault, Grenache Rouge, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    42,80 €
    Το πιο εκλεκτό και διάσημο αφρώδες ροζέ κρασί της Γαλλίας από την περιοχή Provence-Alpes-Côte d’Azur
  8. Ferrari Maximum Rose
    Ferrari Maximum Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    47,60 €
    Μπορεί να μην μπορούμε να έχουμε στο γκαράζ μας μία πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari, μπορούμε όμως να έχουμε στην κάβα μας ένα υπέροχο πολυτελές ροζέ αφρώδες κρασί ferrrari ακόμα και αν οι δύο Ferrari δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ένα εξαιρετικό αφρώδες από της περιοχή του Trentino στην Βόρεια Ιταλία, που μπορεί να ‘κοιτάξει’ στα μάτια πολλά αφρώδη της Καμπανίας. Από 70% Pinot Noir και 30% Chardonnay και έχοντας μείνει για 30 μήνες στην φιάλη με τις ζύμες, είναι ένα πλούσιο αφρώδες που το απολαμβάνουμε τόσο σαν απεριτίφ όσο και κατά την διάρκεια ενός γεύματος.
  9. Ferrari Perle
    Ferrari Perle 2015
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Nero, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    48,50 €
    Σέξι, φινετσάτο και πολυτελές! Και όμως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, που προέρχεται από το Trentodoc στην ανερχόμενη περιοχή Trendino στην Βόρεια Ιταλία, και όχι για αυτοκίνητο. Εκεί ανάμεσα στα βουνά, τα διαφορετικά υψόμετρα και οι εναλλαγές στην θερμοκρασία ευνοούν την καλλιέργεια ποικιλιών ιδανικών για την παραγωγή αφρωδών οίνων όπως το Chardonnay. Το Trentodoc είναι η πρώτη D.O.C. της Ιταλίας αποκλειστικά για αφρώδη κρασιά που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο. Για το Perle, ένα vintage blanc de blanc αφρώδες, χρησιμοποιείται το φρούτο των καλύτερων αμπελώνων Chardonnay, ενώ η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη διαρκεί τουλάχιστον 50 μήνες.
  10. The Illustrious Molavi - Hartman
    The Illustrious Molavi - Hartman 2018
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
    43,50 €
    H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.
  11. /
    Massolino Barolo 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    47,10 €
    Το Nebbiolo είναι το καμάρι του Piemonte και μια ποικιλία με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το δικό μας Ξινόμαυρο. Άγρια, επιθετική, τανική, χωρίς ιδιαίτερο φρουτώδη χαρακτήρα, αλλά ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και ιδιαίτερο αρωματικό προφίλ που χρειάζεται χρόνο στη φιάλη. Το Barolo του Massolino αποτελεί μια τυπική έκφραση του παραδοσιακού στυλ της περιοχής, ένα κρασί πραγματικός δυναμίτης σε όλα τα επίπεδα.
  12. The McRae Wood Shiraz
    The McRae Wood - Shiraz 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,50 €
    Γεμάτο και πικάντικο ερυθρό κρασί, πικάντικο όσο πρέπει, με σωστές τανίνες και όμορφη επίγευση. Ένα πολύ αξιόλογο δείγμα Αυστραλέζικου Shiraz για τους (πολλούς) φαν του συγκεκριμένου στυλ κρασιού.
  13. Barbaresco "Violoncello"
    Barbaresco "Violoncello" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    46,00 €
    Γεμάτο αλλά κομψό ερυθρό κρασί από το Barbaresco. Ισορροπημένο και "ζεστό", μας δείχνει ένα πρόσωπο αρκετά πιο φινετσάτο από ότι ίσως θα περιμέναμε από ένα κλασικό Barbaresco, χωρίς όμως να χάνει την όμορφη τυπικότητά του. Επιλέξτε το, προγραμματίστε ένα όμορφο χειμωνιάτικο γεύμα, και μη διστάσετε να το απολαύσετε με την πρώτη ευκαιρία!
  14. Ναουσαία Magnum
    Ναουσαία Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    48,20 €
    Παραδοσιακό στυλ Νάουσας από τους αμπελώνες της περιοχής της Ράμνιστας, με σχετικά ελαφρύ χρώμα, ζωικά αρώματα, ντομάτα και μπαχαρένιο χαρακτήρα, να πλαισιώνουν το κόκκινο φρούτο που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Παλαιάς κοπής, απολαυστικό Ξινόμαυρο με τυπικότητα, προσωπικότητα και δυνατότητες παλαίωσης. Ένα κρασί το οποίο υποδηλώνει ξεκάθαρα στο ποτήρι, την προέλευση του.
  15. Chateau Porto Carras
    Chateau Porto Carras 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    45,10 €
    Από τα πρώτα μεγάλα Ελληνικά κρασιά, το Château Porto Carras παντρεύει τις Μπορντωλέζικες ποικιλίες με το Ελληνικό Λημνιό, δίνοντάς μας τη δική του εκδοχή στα ποιοτικά ερυθρά παλαίωσης. Πληθωρικό, γεμάτο και πικάντικο, αποτελεί αγαπημένο συνοδό καλών κρεατοφαγικών συναντήσεων.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί