Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-57 από 57

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 1996 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    74,00 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας.
  2. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ερυθρός (παλιά σοδειά) 2009 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Ένα κρασί που αποτυπώνει την όμορφη αρμονία των ποικιλιών που συμμετέχουν στο χαρμάνι του, με την "επιστημονική" προσέγγιση στην ερυθρή οινοποίηση, από την οποία προκύπτει. Μία ετικέτα-σχολή στο ερυθρό κρασί, η οποία "καπάρωσε" γρήγορα τη θέση της ανάμεσα στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ερυθρά κρασιά στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη αγορά.
  3. Chateau LAFON ROCHET 4eme Grand Cru Classe
    Chateau LAFON ROCHET 4eme Grand Cru Classe 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Lafon-Rochet είναι ένα Grand Cru Classé με τιμή τίμια, όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την τοποθεσία του και τους ανθρώπους πίσω από αυτήν την ιδιοκτησία. Η οικογένεια Tesseron επένδυσε πολλά σε αυτόν τον αμπελώνα που αγγίζει το Cos D’Estournel και το Lafite Rothschild – μέχρι που έκτισε καινούργιο κελάρι και καινούργιο château! Επίσης, πολύ σημαντική, η έλευση του Jean-Claude Berrouet ως σύμβουλος οινολόγος το 2012, ο οποίος υπήρξε υπεύθυνος για το Pétrus για τέσσερεις δεκαετίες.
  4. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα Ξινόμαυρο 10 ετών 2007
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Υπέροχο πυκνό φρούτο, απίστευτη πολυπλοκότητα, αισθητή οξύτητα και πολύ ισορροπημένη γλυκύτητα σε ένα κρασί που έχει ωριμάσει για 10 χρόνια σε βαρέλια πριν έρθει στα ποτήρια μας. Μπορεί το Ξινομαύρο να έχει συνδεθεί με τα εξαιρετικά ξηρά ερυθρά κρασιά με μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης, όμως αυτό το κρασί αποδεικνύει ότι το Ξινόμαυρο μπορεί να δώσει και σπουδαία γλυκά κρασιά!
  5. Moet & Chandon Rose Imperial με δώρο 2 ποτήρια
    Moet & Chandon Rose Imperial με δώρο 2 ποτήρια
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    76,50 €
    Μία σοβαρή και συγκροτημένη ροζέ Σαμπάνια που δεν περνάει απαρατήρητη. Το χαρμάνι της δίνει έμφαση στο Pinot Noir, το οποίο με τη σειρά του χαρίζει αρώματα άγριων φρούτων, στυλ και χαρακτήρα.
  6. Αυτόριζο
    Αυτόριζο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    70,90 €
    Εκπληκτικό, περιορισμένης παραγωγής, Ξινόμαυρο από την Νάουσα και τον ανατρεπτικό Απόστολο Θυμιόπουλο, που παράγεται από αυτόριζα παλαιά αμπέλια και ακροβατεί σε στυλ ανάμεσα στην παραδοσιακή και την μοντέρνα σχολή. Πυκνά αρώματα σκούρων φρούτων, μπαχάρια και φυτικά στοιχεία δημιουργούν ένα πολύπλοκο σύνολο με δύναμη και γευστική συμπύκνωση.
  7. Σιγάλας - Νυχτέρι
    Σιγάλας - Νυχτέρι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Αν μέσα στο μυαλό σας έχετε συνδέσει την έννοια της πολυπλοκότητας μόνο με ερυθρά κρασιά, το Νυχτέρι Grande Reserve του Σιγάλα, μάλλον θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Ένα στυλ κρασιού βουτηγμένο στην μακρά παράδοση της Σαντορίνης, από υπερώριμα σταφύλια και μεγάλη ωρίμαση σε βαρέλι, φτιαγμένο από το ‘μαγικό’ χέρι ενός σπουδαίου Έλληνα παραγωγού.
  8. Assyrtiko de Louros
    Assyrtiko de Louros 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    78,40 €
    Το Ασύρτικο γράφει ήδη ιστορία έχοντας βρει το δρόμο του στην παγκόσμια αγορά και ο Χαρίδημος Χατζηδάκης είναι ανάμεσα σε εκείνους που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας κατακόρυφα. Ο πιο terroiristas από τους παραγωγούς του νησιού, επιλέγει για τον Πύργο σταφύλια από εκατοντάχρονα αμπέλια, δίνοντας ένα οξειδωτικού στυλ, μοναδικό Ασύρτικο μετά από 24μηνη ωρίμαση σε παλαιά βαρέλια.
  9. Barolo Pio Cesare
    Barolo Pio Cesare 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Σε έναν ιδεατό κόσμο, κάθε βράδυ του χειμώνα θα είχαμε να μας περιμένει σπίτι ένα τρουφάτο ριζότο και μια φιάλη Barolo του Pio Cesare. Πυκνότητα, χαρακτήρας, αρώματα λουλουδιών, μανιταριών και μπαχαριών, ενώ στο στόμα η οξύτητα και οι ταννίνες δημιουργούν το τέλειο υπόβαθρο για πυκνά και αιθέρια στα αρώματα εδέσματα. Ο ιδεατός κόσμος μπορεί να μην είναι μακριά – αφού φαίνεται πως το βασικό μας πρόβλημα είναι το πώς φτιάχνεται το τέλειο ριζότο τρούφας.
  10. Ραμπελιά
    Ραμπελιά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    68,20 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Η νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.
  11. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2019 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών που καλλιεργούνται στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές τις βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  12. Moet & Chandon Nectar Imperial
    Moet & Chandon Nectar Imperial
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    72,60 €
    Ένας συνδιασμός απο 3 ποικιλίες χτισμένος γύρω από το Pinot Noir κάνει αυτή την ημίγλυκη σαμπάνια ιδιαίτερη.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί