Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-72 από 72

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Bourgogne Rouge
    Bourgogne Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα σημείο εκκίνησης για το στυλ του Christian Serafin. Pinot Noir που είναι πέρα για πέρα Βουργουνδέζικο σε χαρακτήρα αλλά με πιο αυστηρή δομή και πιο βαθύ και σκούρο φρούτο. Ακόμα και αυτή η σχετικά «ταπεινή» εκδοχή, μπορεί να παλαιώσει με άνεση για 8 με 10 χρόνια από τον τρύγο, όσο δηλαδή κρατάνε τα Premier Cru πολλών άλλων παραγωγών.
  2. Chateau Doisy Vedrines 2eme Cru Classe
    Chateau Doisy Vedrines 2eme Cru Classe 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κάποτε στο Sauternes υπήρχε μια τεράστια ιδιοκτησία, κάτω από την οικογένεια των Doisy. Πριν όμως από αρκετές δεκαετίες, η οικογένεια αποφάσισε να σπάσει τον αμπελώνα και το Doisy Vedrine έγινε το ένα από τα τρία Chateaux που προέκυψαν και μάλιστα το πιο μεγάλο. Ίσως το αδελφάκι του, το Doisy Daene, να είναι λίγο πιο γνωστό, αλλά αν αγαπάτε τα παραδοσιακά Sauternes που μπορείτε να τα αφήσετε και για τα εγγόνια σας, αγοράστε εδώ.
  3. Moet & Chandon Brut Imperial με δώρο 2 ποτήρια
    Moet & Chandon Brut Imperial με δώρο 2 ποτήρια
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    60,50 €
    Ίσως η πιο αναγνωρίσιμη ετικέτα Σαμπάνιας στον κόσμο, και όχι τυχαία. Πρόκειται για μία από τις πιο φιλικές και ευχάριστες Σαμπάνιες της αγοράς, που δίνουν έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ των στοιχείων που την συνθέτουν. Κομψή αλλά και πολυεπίπεδη, αποτελεί το τέλειο απεριτίφ, ενώ μπορεί να συνοδεύσει μεγάλη γκάμα φίνων γεύσεων. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).
  4. Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir
    Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    61,40 €
    Η ιστορία της οικογένειας Boillot πάει πολύ πίσω στον χρόνο ξεκινώντας από το 1885, παράγοντας ξεχωριστά κρασιά για πολλές δεκαετίες. Το οινοποιείο βρίσκεται στο Mersault ανάμεσα στο Puligny-Montrachet και το Volnay, με στόχο του Henri και του υιού του Guillaume, να είναι η αποτύπωση αυτού του σπουδαίο terroir στα κρασιά τους. Σε αυτό το κρασί χρησιμοποιείται φρούτο από διάφορα cru της Βουργουνδίας και εκφράζει όλο το μεγαλείο της περιοχής.
  5. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
  6. Nyetimber Classic Cuvee
    Nyetimber Classic Cuvee
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    58,30 €
    Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, όμως η Αγγλία έχει μπει δυναμικά στον παγκόσμιο οινικό χάρτη με την παραγωγή αφρωδών οίνων με την παραδοσιακή μέθοδο. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαιότερα κρασιά που έχει να επιδείξει η χώρα. Ένα εξαίσιο πάντρεμα των Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier που συνδυάζει την φινέτσα και την ισορροπία με την ένταση και την πολυπλοκότητα.
  7. Chablis Premier Cru Vaillons
    Chablis Premier Cru Vaillons 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα μεγάλο λευκό κρασί από το Chablis, και συγκεκριμένα από το κορυφαίο αμπελοτόπι του. Ευγενικά λεμονάτα αρώματα, έκδηλη μεταλλικότητα και αξεπέραστη οξύτητα θα ενθουσιάσουν τους φίλους του καλού Chablis.
  8. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
  9. Κορμίλιτσα - Ερυθρός
    Κορμίλιτσα - Ερυθρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Λημνιό, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μία από τις πιο premium ερυθρές ετικέτες στην Ελληνική αγορά, η Κορμίλιτσα ξεδιπλώνει πριν ακόμα την σερβίρετε τη δύναμη και τη μεγαλοπρέπεια ενός κρασιού που είναι πλέον γνωστό και αγαπημένο και εκτός Ελληνικών συνόρων. Πολύπλοκο και γεμάτο, με πληθωρικές τανίνες και μεγάλη διάρκεια, είναι ένα κρασί που εντυπωσιάζει από κάθε άποψη.
  10. Σιγάλας - Μαυροτράγανο
    Σιγάλας - Μαυροτράγανο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροτράγανο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Δυνατό και έντονο ερυθρό κρασί, με αισθητή μεταλλικότητα και πικάντικο τελείωμα. Δεν πρόκειται για ένα κλασικό νησιώτικο κόκκινο κρασί, αλλά για μία ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη ερυθρή πρόταση από έναν κορυφαίο Σαντορινιό οινοποιό.
  11. Σιγάλας - Καβαλιέρος
    Σιγάλας - Καβαλιέρος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Η νέα σοδειά αναμένεται Απρίλιο του 2024
    Πλούσιο λευκό μονοποικιλιακό κρασί από Ασύρτικο. Ο Καβαλιέρος διακρίνεται για το φωτεινό, ξανθό χρώμα του, τη σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού και νότες από αρώματα γρασιδιού και λουλουδιών εσπεριδοειδών.
  12. Taylor's Tawny 20 Years Old
    Taylor's Tawny 20 Years Old
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    58,60 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ένα άλλο θαυμάσιο και λεπτά-ισορροπημένο Tawny. Τα 10 πρόσθετα χρόνια παλαίωσης, παράγουν μια λεπτή ισορροπία μεταξύ των πλούσιων φρούτων και του τελειώματος μελιού. Αυτό το σπάνιο Port μπορείτε να το απολαύσετε ως κρασί επιδορπίων ή στο τέλος ενός γεύματός σας.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί