Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 123

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Vientzi Single Vineyard
    Vientzi Single Vineyard 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σαββατιανό συγκαταλέγεται πια στις σπουδαιότερες γηγενείς ποικιλίες. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι ένας από τους παραγωγούς που του αποδίδεται σε σημαντικό βαθμό η αναγέννηση της, είναι ο Βασίλης Παπαγιάννακος. Αυτό εδώ το single vineyard (Vientzi) Σαββατιανό από παλαιά αμπέλια και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις, με τα ορυκτά στοιχεία, την πολυπλοκότητα, την αισθητή οξύτητα και την δυνατότητα παλαίωσης είναι ίσως το κορυφαίο δείγμα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. /
    Godibile Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 7,57 € Κανονική τιμή 8,90 €
    Τα Prosecco είναι δημοφιλή αφρώδη κρασιά από την Βόρειο Ιταλία με ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που χαρίζουν δροσιά. Το Godibile είναι ένα τυπικότατο δείγμα αυτών των κρασιών, ιδανικό σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα, σε τιμή προσιτή για όλους.
  5. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Icon
    Icon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    54,80 €
    Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
  7. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Laludi Λευκος
    Laludi Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μία όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου με γοητευτικά αρώματα, νεύρο και πολύ νόστιμη γεύση. Το εξωστρεφές προφίλ του κρασιού, η χαρούμενη ετικέτα αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι και αρκούν για να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Τέσσερις Λίμνες
    Τέσσερις Λίμνες 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ιδιαίτερο λευκό κρασί με αρώματα και οξύτητα που σαγηνεύουν. Το χαρμάνι των ποικιλιών που το σχηματίζουν αλλά και η ειδική οινοποίηση υπόσχεται εξωτικά γευστικά ταξίδια σε κάθε γουλιά…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Cloudy Bay - Sauvignon Blanc
    Cloudy Bay - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν το χαρακτηριστικό στυλ του Νεοζηλανδέζικου Sauvignon Blanc και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Marlborough, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο, σε ένα κρασί, το Cloudy Bay. Πίσω από μια, από τις πλέον αναγνωρίσιμες και cult σε σχεδιασμό ετικέτες, το φημισμένο κρασί εξακολουθεί να ‘δανείζει’ στα λευκά της Νέας Ζηλανδίας κάτι από την παγκόσμια αίγλη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Cloudy Bay - Chardonnay
    Cloudy Bay - Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Μονοποικιλιακό Chardonnay απο ένα εκ των κορυφαίνων οινοποιείων του Νέου Κόσμου
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Salto Wild Yeast
    Salto Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Σαντορίνη Αργυρού
    Σαντορίνη Αργυρού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία οινοποιεία όχι μόνο της Σαντορίνης αλλά όλης της Ευρώπης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια ‘ήρεμη’ δύναμη ανάμεσα στα Ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υποσχόμενα μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονότερη εξωστρέφεια του κτήματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί