ι Πρωταθλητές του 1ου εξαμήνου του2013 είναι εδώ!
Οι Πρωταθλητές-1ο Εξάμηνο 2013
Νάτοι λοιπόν οι Πρωταθλητές του 2013!

Είναι τα κρασιά που ήρθαν πρώτα σε πωλήσεις φιαλών στο House of Wine. Τα κρασιά που εσείς επιβραβεύσατε με τις αγορές σας ολόκληρο το 2013 και αναδείξατε σε Πρωταθλητές!

Όπως πάντα, δημοσιεύουμε 4 λίστες "Πρωταθλητών": Η πρώτη, οι λεγόμενοι "Πρωταθλητές των Πρωταθλητών" περιλαμβάνει τα κρασιά εκείνα, ασχέτως χρώματος, που αγοράσατε εσείς περισσότερο από το House of Wine ολόκληρο το 2013. Οι υπόλοιπες είναι οι Πρωταθλητές των ερυθρών, λευκών και ροζέ, και περιλαμβάνουν τα κρασιά που διακρίθηκαν  σε αυτές τις κατηγορίες. Οι πρωταθλητές "μετρούν" αριθμό φιαλών που αγοράσατε.

Την έκπληξη έκανε εφέτος ο Άνεμος Ερυθρός του Γιώργου Παλυβού, το "μικρό" του Αγιωργίτικο, που σχεδόν πάνω στο νήμα απέσπασε την πρώτη θέση από το "Χάρισμα Γης Λευκός" που φαινόταν μέχρι το Δεκέμβριο το "φαβορί" και έγινε ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών!

Αλλά η κυριαρχία του κτήματος Αβαντίς συνεχίστηκε και χωρίς την πρώτη θέση: 2η, 3η και 5η θέση ήσαν δικές του. Εφέτος έχουμε όμως αριθμητική υπεροχή του κτήματος Κυρ-Γιάννη, που καταλαμβάνει 4 στις 10 θέσεις της λίστας, από την 7η μέχρι και την 10η! Ανάμεσά τους, στην 5η θέση η Βιβλία Χώρα Λευκός, που ανέβηκε εκεί από την περυσινή της 8η θέση.

Η "εφτάψυχη" Vina Esmeralda, μόνιμα στις 3 πρώτες θέσεις μέχρι το