Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 181-195 από 615

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Τετράμυθος Ρετσίνα
    Τετράμυθος Ρετσίνα
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Μοντέρνα ρετσίνα με πολύ απαλά αρώματα που δεν καλύπτουν το χαρακτήρα του κρασιού. Εσπεριδοειδή και άνθη στη μύτη, καλή οξύτητα στο στόμα και ευχάριστο τελείωμα συνθέτουν μια πρόταση ρετσίνας πολύ μακριά απο το παραδοσιακό στυλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Άφουρα
    Άφουρα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Άφουρα έλεγαν τα μεγάλα ξύλινα βαρέλια που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά στην Σαντορίνη. Σε τέτοια βαρέλια έχει ωριμάσει και αυτή η εξαιρετική έκφραση Σαντορίνης του Anhydrous, που φέρει την υπογραφή του Απόστολου Μούντριχα. Έχοντας αποκτήσει ώριμο και πολύπλοκο χαρακτήρα και αποτυπώνοντας με μεγάλη ακρίβεια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού, έχει ήδη κερδίσει θέση στα μεγάλα κρασιά του νησιού!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους ιδιόκτητους, σε ασβεστολιθικά εδάφη, μεγάλης ηλικίας, αμπελώνες, η πρώτη ύλη είναι μικρή σε ποσότητα αλλά εξαιρετική σε ποιότητα. Η περαιτέρω φροντίδα περιλαμβάνει 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει πολυπλοκότητα, κλείσιμο της φιάλης με stelvin για να διατηρήσει στο ακέραιο τη φρεσκάδα του και ιδού ένα απολαυστικό βαρελάτο Σαββατιανό στο ποτήρι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Σαντορίνη Γαβαλά
    Σαντορίνη Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Η χαρακτηριστική μπλε φιάλη της παραδοσιακής κάναβα του Γαβαλά στη Σαντορίνη, που αποτελεί μια από τις παλιότερες στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης, φέρνει στο περιεχόμενο της μια κλασική Σαντορίνη, ζυμωμένη σε ανοξείδωτες δεξαμενές με διακριτικά φρουτώδη χαρακτήρα, έντονη την υπογραφή της ορυκτότητας και λεμονάτη οξύτητα η οποία πραγματικά ανανεώνει τον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7.  Νυχτέρι Γαβαλά
    Νυχτέρι Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    Το παραδοσιακό Νυχτέρι του νησιού της Σαντορίνης αποτελεί μια από τις σπεσιαλιτέ του Γαβαλά και προέρχεται από υπερώριμο Ασύρτικο που οδηγεί σε υψηλότερο αλκοολικό τίτλο και υπολειπόμενα σάκχαρα. Μπορεί το πάτημα των σταφυλιών να μη γίνεται πλέον κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το κρασί με την παρατεταμένη παλαίωση στο βαρέλι αποτελεί ένα φόρο τιμής στο μοναδικό αυτό στυλ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα
    Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Kτήμα Κυρ-Γιάννη προσθέτει στη single vineyard συλλογή του, την πιο αναγνωρισμένη “βασίλισσα” του ελληνικού αμπελώνα, τη Μαλαγουζιά. Ο καρπός που συλλέγεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι 8στρ. σε υψόμετρο 720μ. στο Αμύνταιο προσδίδει στο τελικό καλλίγραμμο αλλά και πολύπλοκο αποτέλεσμα τις χάρες του δροσερού κλίματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Monemvasia - Malvasia
    Monemvasia - Malvasia
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Ασπρούδι, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Μονεμβασιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    17 χρόνια πειραματισμών από τον Γιώργο και την Έλλη Τσιμπίδη, προηγήθηκαν της δημιουργίας αυτού του συγκλονιστικού γλυκού κρασιού που εξυμνεί την βαριά ιστορία του περίφημου Μαλβάζιου οίνου της αρχαιότητας. Είναι το πρώτο κρασί που φέρει την ένδειξη ΠΟΠ Μονεμβασία- Malvasia, και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον υπέροχο πολύπλοκο και ώριμο χαρακτήρα του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Apus Ρωμέικο
    Apus Ρωμέικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Πιείτε το τώρα
    Ευχάριστο, νόστιμο και κομψό λευκό κρασί φτιαγμένο από μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, που όπως δείχνει εκφράζεται πολύ όμορφα όταν ‘ντύνεται στα λευκά’. Το Οινοποιείο Ντουράκη φέρνει στο ποτήρι μας μία πολύ πρωτότυπη πρόταση με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας και γεύση που κερδίζει από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Μυλωνάς - Ασύρτικο
    Μυλωνάς - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Με περισσότερο φρούτο από μία κλασική Σαντορίνη, αλλά διατηρώντας κάτω από τον Αττικό ήλιο τα επίπεδα οξύτητας και μέρος του ορυκτού χαρακτήρα της ποικιλίας, το Ασύρτικο Μυλωνά αποδεικνύει την προσαρμοστικότητα του σταφυλιού σε διαφορετικά εδάφη και κλίματα. Φλούδες εσπεριδοειδών, σε συνδυασμό με αρώματα μήλου, ώριμου ροδάκινου και τσακμακόπετρας σε ένα εντυπωσιακό, εκτός Σαντορίνης, Ασύρτικο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. A Priori
    A Priori 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Ο Λεωνίδας Νασιάκος ο δημιουργός που έχει ταυτίσει το όνομά του με το Μοσχοφίλερο κι έχει αφιερώσει την οινοποιητική του πορεία στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών από την ποικιλία, δημιουργεί το οινοποιείο NOVUS και υπογράφει μία γοητευτική, καλοδομημένη και χαρισματική ΠΟΠ Μαντινεία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Εξήντα Εννέα Βήματα
    Εξήντα Εννέα Βήματα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13,5% alc.
    To Κτήμα Μπαραφάκα μπαίνει δυναμικά στον χάρτη της μονοποικιλιακής Μαλαγουζιάς με ένα λαχταριστό κρασί. στο οποίο αποδίδει σαν όνομα την απόσταση που διανύει κάποιος απ’ άκρη σ’ άκρη του αμπελώνα (69 βήματα) ώστε να αντικρίσει τη μαγική θέα του κάμπου της Νεμέας. Καλοδουλεμένη, φρουτένια και κρυστάλλινη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. /
    Godibile Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 7,57 € Κανονική τιμή 8,90 €
    Τα Prosecco είναι δημοφιλή αφρώδη κρασιά από την Βόρειο Ιταλία με ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που χαρίζουν δροσιά. Το Godibile είναι ένα τυπικότατο δείγμα αυτών των κρασιών, ιδανικό σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα, σε τιμή προσιτή για όλους.
  15. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί