Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 81

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Άρωμα Λόφου - Ερυθρό
    Άρωμα Λόφου - Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 8,67 € Κανονική τιμή 10,20 €
    Το να βρίσκουμε ερυθρό κρασί σε αυτή την κατηγορία τιμής, που να μπορούμε να μιλάμε για ένταση, για σχετική πολυπλοκότητα αλλά και για καταπληκτική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Και αυτός ο γοητευτικότατος συνδυασμός, Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon της Achaia Clauss μας τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα!
  2. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Τετράμυθος Ροδίτης
    Τετράμυθος Ροδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ένας Ροδίτης από τους ορεινούς αμπελώνες της Αιγιαλείας που βγάζει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της περιοχής και της ταπεινής, αλλά χαρισματικής αυτής ποικιλίας. Κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας που μπορεί να συνοδεύσει το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Βαρέλι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Από τους ιδιόκτητους, σε ασβεστολιθικά εδάφη, μεγάλης ηλικίας, αμπελώνες, η πρώτη ύλη είναι μικρή σε ποσότητα αλλά εξαιρετική σε ποιότητα. Η περαιτέρω φροντίδα περιλαμβάνει 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει πολυπλοκότητα, κλείσιμο της φιάλης με stelvin για να διατηρήσει στο ακέραιο τη φρεσκάδα του και ιδού ένα απολαυστικό βαρελάτο Σαββατιανό στο ποτήρι σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Σαντορίνη Γαβαλά
    Σαντορίνη Γαβαλά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Η χαρακτηριστική μπλε φιάλη της παραδοσιακής κάναβα του Γαβαλά στη Σαντορίνη, που αποτελεί μια από τις παλιότερες στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης, φέρνει στο περιεχόμενο της μια κλασική Σαντορίνη, ζυμωμένη σε ανοξείδωτες δεξαμενές με διακριτικά φρουτώδη χαρακτήρα, έντονη την υπογραφή της ορυκτότητας και λεμονάτη οξύτητα η οποία πραγματικά ανανεώνει τον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Monoceros Λευκός
    Monoceros Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το κρασί που ‘ορίζει’ της έννοια της καλής σχέσης τιμής ποιότητας. Η ταπεινή Βηλάνα, μας δίνει ένα ‘ετοιμοπόλεμο’ κρασί όπως και το όνομα του, που μας παραπέμπει στους Κρητικούς πολεμιστές. Πολύ όμορφη έκφραση της ποικιλίας, που έρχεται από τα Χανιά, μία ανερχόμενη αμπελουργική περιοχή της Κρήτης και τον Ανδρέα Ντουράκη που γνωρίζει τις Κρητικές ποικιλίες όσο λίγοι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σιγάλας - Αηδάνι
    Σιγάλας - Αηδάνι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Περπατώντας σε απάτητα, σχεδόν ανεξερεύνητα μονοπάτια, αφού σπανίως το Αηδάνι συναντάται ως μονοποικιλιακό κρασί, δημιουργείται η αίσθηση ότι κάθε γωνιά του Ελληνικού αμπελώνα προσφέρει ευκαιρίες για φοβερές οινικές ανακαλύψεις. Διαθέτοντας μέρος από την ορυκτότητα του Ασύρτικου, φυτικές νύξεις, και γενναιόδωρες δόσεις φρούτου, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει το μαγικό terroir της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Πλυτό "Ψαράδες"
    Πλυτό "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πλυτό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Η παλιά ποικιλία της Κρήτης δίνει εδώ τον καλύτερό της εαυτό: Κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου και αχλαδιού, χρώμα κίτρινο, πολύ καλή σπιρτόζα οξύτητα και ευχάριστη, μακρά επίγευση, μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψαρικά και τυριά, αλλά και κάθε στιγμή μας στο ποτήρι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Viognier Eclectique Magnum (1,5lt)
    Viognier Eclectique Magnum (1,5lt) 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    65,70 €
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
  14. Etna Bianco
    Etna Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Carricante, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Το χρώμα του είναι λαμπερό χρυσαφένιο με αρκετές πράσινες αποχρώσεις. Στο άρωμα του επικρατούν τα πυρηνόκαρπα φρούτα όπως το ροδάκινο, το βερίκοκο αλλά και το αχλάδι ενώ στο τέλος αναδύονται κάποιες νότες ορυκτότητας. Η γεύση του είναι λιπαρή, με δροσιστική οξύτητα με ευχάριστο φρουτώδες τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Emphasis - Ασύρτικο
    Emphasis - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Είναι ένα φρέσκο κρασί που πίνεται ευχάριστα άμεσα, αλλά όσο μένει στη φιάλη τόσο πιο έντονα εκφράζεται ο στιβαρός χαρακτήρας του Ασύρτικου.Τρύγος κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα. Ο αποζυμωμένος οίνος παραμένει σε ανοξείδωτη δεξαμενή με τις λάσπες του για 6 μήνες.Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την τονισμένη του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας.Συνοδεύει ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, ψάρια, σαλάτες αλλά και ζυμαρικά, ριζότο. Επιδέχεται παλαίωση 4 -5 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις