Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 84

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pommery Brut Royal
    Pommery Brut Royal
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    55,60 €
    Μια θαυμάσια σαμπάνια που κρύβει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Καμπανίας. Γεμάτη ζωντάνια, κομψότητα και φρεσκάδα, με κρεμώδη υφή αλλά και με εκπληκτική πολυπλόκοτητα είναι σίγουρα ένα κρασί που θα κάνει ακόμα και την πιο απλή περίσταση να φαίνεται γιορτινή!
  2. Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα
    Dafnios Λευκός 4 σοδειές - Κασετίνα (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    62,00 €
    Ο Νικός Δουλουφάκης, μέσα από τον λευκός Δάφνιο, ένα από τα πιο value for money κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα, ήταν αυτός που απέδειξε ότι η ποικιλία Βιδιανό μπορεί να παλαιώσει και να εξελιχθεί πολύ όμορφα στον χρόνο. Εδώ έχουμε μία κάθετη 4 χρονιών του κρασιού σε όμορφη κασετίνα που αποτελεί ιδανικό δώρο για όποιον θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της πιο δημοφιλούς πια, κρητικής ποικιλίας.
  3. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 2000 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    61,70 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας.
  4. Ενάλια Γαβαλά
    Ενάλια Γαβαλά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Αρώματα ώριμων πυρηνόκαρπων πλαισιώνουν την τυπική ορυκτότητα του Ασύρτικου. Γεμάτο, λιπαρό σώμα με υψηλή οξύτητα και ελαφρά τανικότητα.
  5. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    57,90 €
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνείς κριτικούς οίνου όπως ο Robert Parker που του έδωσε την εξαιρετική βαθμολογία 90/100.
  6. Σαντορινη Λαούδια
    Σαντορινη Λαούδια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    54,20 €
    Θαυμάσιο Ασύρτικο που εκφράζει όλο το μεγαλείο του Σαντορινιού αμπελώνα. Προέρχεται από υπερώριμα σταφύλια, οινοποιείται σε αμφορείς και παραμένει για κάποιους μήνες με τις οινολάσπες αποκτώντας σύνθετο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Αν σας αρέσουν τα ώριμα κρασιά, επενδύστε άφοβα σε αυτή την ετικέτα και περιμένετε.
  7. Chateau Belle Coline Magnum
    Chateau Belle Coline Magnum 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Τα διάχυτα αρώματα σκούρων φρούτων, σοκολάτας, βουτύρου, βανίλιας και πιπεριάς συνθέτουν ένα ακαταμάχητο αρωματικό προφίλ. Στο στόμα είναι πληθωρικό, με αρκετές αλλά βελούδινες τανίνες, ζωηρή οξύτητα και μακρά σοκολατένια επίγευση. Είναι κρασί που το απολαμβάνουμε τώρα αλλά έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμα.
  8. Bourgogne Rouge
    Bourgogne Rouge 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    60%
    Ένα σημείο εκκίνησης για το στυλ του Christian Serafin. Pinot Noir που είναι πέρα για πέρα Βουργουνδέζικο σε χαρακτήρα αλλά με πιο αυστηρή δομή και πιο βαθύ και σκούρο φρούτο. Ακόμα και αυτή η σχετικά «ταπεινή» εκδοχή, μπορεί να παλαιώσει με άνεση για 8 με 10 χρόνια από τον τρύγο, όσο δηλαδή κρατάνε τα Premier Cru πολλών άλλων παραγωγών.
  9. Chateau Doisy Vedrines 2eme Cru Classe
    Chateau Doisy Vedrines 2eme Cru Classe 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κάποτε στο Sauternes υπήρχε μια τεράστια ιδιοκτησία, κάτω από την οικογένεια των Doisy. Πριν όμως από αρκετές δεκαετίες, η οικογένεια αποφάσισε να σπάσει τον αμπελώνα και το Doisy Vedrine έγινε το ένα από τα τρία Chateaux που προέκυψαν και μάλιστα το πιο μεγάλο. Ίσως το αδελφάκι του, το Doisy Daene, να είναι λίγο πιο γνωστό, αλλά αν αγαπάτε τα παραδοσιακά Sauternes που μπορείτε να τα αφήσετε και για τα εγγόνια σας, αγοράστε εδώ.
  10. Pure Santorini
    Pure Santorini 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    52,10 €
    Με δυνατότητα επιπλέον παλαίωσης, μας ταξιδεύει στο νησί, αποτυπώνοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χαρισματικού τόπου. Από μια ποικιλία που έχει τεράστιες δυνατότητες και χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεδιπλωθεί, είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι οι δημιουργοί του έχουν την υπομονή να περιμένουν και να το κυκλοφορούν μόνο στις εξαιρετικές εσοδείες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Ένα ‘καθαρό’, γεμάτο φρεσκάδα κρασί που μπορεί να εξελιχθεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
  11. /
    Reserva Heredad 1,5Lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    51,50 €
    Πολυβραβευμένο απολαύστικό αφρώδες κρασί με 24μηνη παλαίωση απο τη περιοχή του Penedès στην Ισπανία. Διακριτικά αρώματα και γεύσεις φρούτων, λουλουδιών, ανάλαφρες νότες καπνού χαρίζουν στο κρασί μια εκλεπτυσμένη κομψότητα ιδανική για συνδυασμούς με λευκά μεσογειακά ψάρια και απαλά τυριά.
  12. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2000 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    53,20 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Μία χρονιά που βγάζει έντονο βοτανικό χαρακτήρα που εκφράζεται με δάφνη, δεντρολίβανο και ευκάλυπτο, αλλά και γλυκό φρούτο, ενώ αισθητά είναι και τα μπαχαρένια στοιχεία. Στο στόμα πάλι ξεχωρίζουν τα βότανα, η οξύτητα του είναι υψηλή, οι τανίνες του ώριμες και το μακρύ τελείωμα του εναλλάσσεται ανάμεσα στο γλυκό και στο πικρό. Ένα κρασί που αξίζει να το πιούμε τώρα!
  13. Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir
    Henri Boillot Bourgogne Pinot Noir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση
    61,40 €
    Η ιστορία της οικογένειας Boillot πάει πολύ πίσω στον χρόνο ξεκινώντας από το 1885, παράγοντας ξεχωριστά κρασιά για πολλές δεκαετίες. Το οινοποιείο βρίσκεται στο Mersault ανάμεσα στο Puligny-Montrachet και το Volnay, με στόχο του Henri και του υιού του Guillaume, να είναι η αποτύπωση αυτού του σπουδαίο terroir στα κρασιά τους. Σε αυτό το κρασί χρησιμοποιείται φρούτο από διάφορα cru της Βουργουνδίας και εκφράζει όλο το μεγαλείο της περιοχής.
  14. Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum
    Σεμέλη Νεμέα Grand Reserve Magnum 2014
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    55,80 €
    Η Σεμέλη είναι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Νεμέας και το Grande Reserve είναι το κορυφαίο Αγιωργίτικο της. Παράγεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια στο Κούτσι σε υψόμετρο 650, παλαιώνει για 18 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες στην φιάλη. Μία σπουδαία Νεμέα παλαίωσης που συνδυάζει πολύ όμορφα τα ώριμα στοιχεία με την φρεσκάδα του φρούτου. Η magnum φιάλη το βοηθά να εξελιχθεί πιο αργά στον χρόνο, αποκτώντας ιδαίτερα σύνθετο χαρακτήρα.
  15. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί