Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ενάλια Γαβαλά
    Ενάλια Γαβαλά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Αρώματα ώριμων πυρηνόκαρπων πλαισιώνουν την τυπική ορυκτότητα του Ασύρτικου. Γεμάτο, λιπαρό σώμα με υψηλή οξύτητα και ελαφρά τανικότητα.
  2. Σαντορινη Λαούδια
    Σαντορινη Λαούδια 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    54,20 €
    Θαυμάσιο Ασύρτικο που εκφράζει όλο το μεγαλείο του Σαντορινιού αμπελώνα. Προέρχεται από υπερώριμα σταφύλια, οινοποιείται σε αμφορείς και παραμένει για κάποιους μήνες με τις οινολάσπες αποκτώντας σύνθετο και ταυτόχρονα κομψό χαρακτήρα. Αν σας αρέσουν τα ώριμα κρασιά, επενδύστε άφοβα σε αυτή την ετικέτα και περιμένετε.
  3. Σιγάλας - Νυχτέρι
    Σιγάλας - Νυχτέρι 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Αν μέσα στο μυαλό σας έχετε συνδέσει την έννοια της πολυπλοκότητας μόνο με ερυθρά κρασιά, το Νυχτέρι Grande Reserve του Σιγάλα, μάλλον θα σας βοηθήσει να αλλάξετε γνώμη. Ένα στυλ κρασιού βουτηγμένο στην μακρά παράδοση της Σαντορίνης, από υπερώριμα σταφύλια και μεγάλη ωρίμαση σε βαρέλι, φτιαγμένο από το ‘μαγικό’ χέρι ενός σπουδαίου Έλληνα παραγωγού.
  4. Σιγάλας - Καβαλιέρος Magnum
    Σιγάλας - Καβαλιέρος Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    148,80 €
    Πλούσιο λευκό μονοποικιλιακό κρασί από Ασύρτικο. Ο Καβαλιέρος διακρίνεται για το φωτεινό, ξανθό χρώμα του, τη σύνθετη μεταλλική μύτη του, με έντονα αρώματα ώριμου λεμονιού και νότες από αρώματα γρασιδιού και λουλουδιών εσπεριδοειδών.
  5. Chablis Grand Cru Vaudesir
    Chablis Grand Cru Vaudesir 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    Grand Cru Chablis από αποκλειστικά ιδιοκτήτους αμπελώνες. Αν και είναι το μόνο Grand Cru που έχει διπλή έκθεση, το Domaine William Fevre έχει το κομμάτι που «βλέπει» το νότο. Ίσως το πιο «εύκολο» Grand Cru για να το καταναλώσεις στην νεότητά του, που συνδυάζει απαλότητα και φινέτσα.
  6. Κτήμα Αργυρού Ασύρτικο Magnum
    Κτήμα Αργυρού Ασύρτικο Magnum 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    90,00 €
    Όμορφη και τυπική ετικέτα Σαντορίνη ΟΠΑΠ, από ένα από τα πολύ ποιοτικά οινοποιεία του νησιού. Διακρίνεται για την ισορροπημένη δομή του, η οποία απογειώνεται από την δυνατή οξύτητα της ποικιλίας.
  7. Pure Santorini
    Pure Santorini 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    52,10 €
    Με δυνατότητα επιπλέον παλαίωσης, μας ταξιδεύει στο νησί, αποτυπώνοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του χαρισματικού τόπου. Από μια ποικιλία που έχει τεράστιες δυνατότητες και χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεδιπλωθεί, είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι οι δημιουργοί του έχουν την υπομονή να περιμένουν και να το κυκλοφορούν μόνο στις εξαιρετικές εσοδείες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Ένα ‘καθαρό’, γεμάτο φρεσκάδα κρασί που μπορεί να εξελιχθεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
  8. /
    Reserva Heredad 1,5Lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    51,50 €
    Πολυβραβευμένο απολαύστικό αφρώδες κρασί με 24μηνη παλαίωση απο τη περιοχή του Penedès στην Ισπανία. Διακριτικά αρώματα και γεύσεις φρούτων, λουλουδιών, ανάλαφρες νότες καπνού χαρίζουν στο κρασί μια εκλεπτυσμένη κομψότητα ιδανική για συνδυασμούς με λευκά μεσογειακά ψάρια και απαλά τυριά.
  9. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay Double Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay Double Magnum
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    97,30 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  10. Stella Chardonnay
    Stella Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    54,20 €
    Αναμένεται τον Μάϊο.
    Το Chardonnay, η διεθνής ποικιλία που έχει χαρακτηρίσει το Κτήμα Κατσαρού μεταμορφώνεται στα χέρια του Ευριπίδη Κατσαρού σε ένα premium λευκό που κοιτά στα μάτια μεγάλες Βουργουνδίες. Εντυπωσιακά αρώματα γκρέιπφρουτ, ροδάκινου, γιασεμιού, φουντουκιού, βανίλιας και κηρήθρας. Απολαυστικό, ισορροπημένο με υπέροχα έντονη οξύτητα, εντυπωσιακό τελείωμα και εξαιρετικό δυναμικό παλαίωσης.
  11. Τρια Αμπέλια Πιθάρι 6
    Τρια Αμπέλια Πιθάρι 6 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Μάιο 2024
    Το Pithari 6 είναι ένας από τους αμφορείς που χρησιμοποιούνται για το κρασι «Tria Ampelia 2021» που προέρχεται από έναν μόνο αμπελώνα ηλικίας άνω των 60 ετών. Ζυμώνεται με γηγενείς ζύμες, αφήνοντας κάποια υπολείμματα σακχάρων και ωριμάζει για 16 μήνες.
  12. Τρια Αμπέλια Magnum (1.5lt)
    Τρια Αμπέλια Magnum (1.5lt) 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Το πρώτο κρασί από το νέο εγχείρημα της πιο εμβληματικής προσωπικότητας της Σαντορίνης, του Πάρι Σιγάλα. Ένα Ασύρτικο ασύλληπτης καθαρότητας και πολυπλοκότητας, με λιπαρότητα που εκπλήσσει, ορυκτότητα και λεμονάτα στοιχεία και μία υπέροχη αλμυρή επίγευση. Υπέροχος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας!
  13. Ραμπελιά
    Ραμπελιά 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    68,20 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Η νέα γενιά του οινοποιείου Χατζηδάκη δε σταματά να δημιουργεί συστήνοντας μία ξεχωριστή single vineyard Σαντορίνη από 100% Ασύρτικο που ωριμάζει κατά το μεγαλύτερο μέρος του με φίνες οινολάσπες για 12 μήνες ενώ το 30% ξεκουράζεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. H Αριάδνη Χατζηδάκη φιλοτεχνεί την ετικέτα ενώ οι φιάλες είναι μόλις 1700.
  14. Akulumbo
    Akulumbo 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Αναμένεται Σεπτέμβριο του 2024.
    Μοναδική, ακραία έκφραση του Ασύρτικου, που εμφιαλώνεται αφιλτράριστο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλούσιο σώμα και υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Υπερώριμο φρούτο, καλώς ενσωματωμένη ορυκτότητα και μία εντυπωσιακή μακρά επίγευση.
  15. Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι
    Κτήμα Αργυρού Cuvee Νυχτέρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες
    Εκπληκτική έκφραση Σαντορίνης, όπου το άρωμα της αν και είναι αρκετά φρέσκο ακόμα, είναι ταυτόχρονα κομψό και πολύπλοκο, με φρέσκα εσπεριδοειδή, φλούδα εσπεριδοειδών, ώριμα λευκόσαρκα φρούτα αλλά και αρώματα που θυμίζουν πέτρα και προδίδουν το terroir. Η γεύση της είναι πλούσια, με την χαρακτηριστική κοφτερή οξύτητα και μακρά επίγευση όπου αφήνει μια όμορφη αίσθηση αλμύρας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί