15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 91-104 από 186

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Τα Δώρα του Διονύσου
    Τα Δώρα του Διονύσου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σιδερίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Όμορφο λευκό κρασί από την ποικιλία Σιδερίτη της περιοχής της Αχαΐας. Είναι ευχάριστο στη μύτη, με περίτεχνα φρουτώδη και ανθικά αρώματα, και πολύ δροσιστικό στο στόμα, όπου η λεμονάτη αίσθησή του υποστηρίζεται από πολύ καλή οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Άδολη Γης Ορεινή Λευκός
    Άδολη Γης Ορεινή Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Λαγόρθι, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Ελληνικό best-seller που τραβιέται πολύ. Δροσερό και ευχάριστο λευκό που πίνεται φανατικά σε σπίτια και εστιατόρια. Μία κομψή παρουσία στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Αγιωργίτικο της Γαίας
    Αγιωργίτικο της Γαίας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Το Αγιωργίτικο της Γαίας γεννήθηκε με την λογική της ‘δεύτερης ετικέτας’ που εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια οι μεγάλοι Γαλλικοί και Ιταλικοί οινοποιητικοί οίκοι. Παρουσιάζει ιδιαίτερα καλή σχέση ποιότητας-τιμής και είναι γενικά μία καλή και συμφέρουσα ευκαιρία να βάλετε στο τραπέζι σας ένα ‘μίνι’ Κτήμα Γαίας σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Απλά - Λευκός
    Απλά - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Amalia Brut
    Amalia Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Δημοφιλές αφρώδες κρασί από Μοσχοφίλερο με πάρα πολλούς φίλους. Η δροσιστική του αρωματικότητα το έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπημένο. Μπορείτε να το απολαύσετε ως απεριτίφ, αξίζει ωστόσο τον κόπο να ψάξετε τους συνδυασμούς με φαγητά που θα ταιριάξουν με τα λεπτά του αρώματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Άκρες - Ροζέ
    Άκρες - Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, αναστολή της μηλογαλακτικής ζύμωσης, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Ώριμα κεράσια, φραμπουάζ, γλυκά μπαχαρικά, ροδοπέταλα, γεμάτο και πολύπλοκο στόμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Bee
    Bee
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Και ροζέ και ημίγλυκο και ημιαφρώδες… Το Αγιωργίτικο του Γιώργου Παλυβού σε μια άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση, με έμφαση στον φρουτώδη χαρακτήρα, στις δροσιστικές φυσαλίδες, στο ελαφρύ σώμα και στη γλύκα του χαρακτήρα του. Ένα στυλ κρασιού που εύκολα μπορεί να κάμψει τις οποίες αντιστάσεις του προβάλλεις. The flight of the bumblebee προς το ποτήρι σας…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Viognier Παλυβού
    Viognier Παλυβού 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Χαϊδεύοντας ουσιαστικά με το βαρέλι το κρασί, ο Γιώργος Παλυβός δίνει μια απόλυτα seductive έκφραση του Viognier εκφράζοντας όλα εκείνα τα υπέροχα πυρηνόκαρπα φρούτα και άνθη που χαρίζει η ποικιλία και «ζαλίζουν» με το άρωμα τους. Η αποπλάνηση συνεχίζεται και στο στόμα, το οποίο με κρεμώδη υφή, λιπαρότητα και στρογγυλάδα θυμίζει γιατί το Viognier είναι πραγματικά «σέξι».
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Αρμύρα
    Αρμύρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. ΑΝΑΞ
    ΑΝΑΞ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Το μεγάλο λευκό των Αμπελώνων Αντωνόπουλου και ένα από τα best-sellers της Ελληνικής αγοράς, είναι ένα εκλεκτό βαρελάτο λευκό κρασί με φανατικό κοινό και ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από Έλληνες και ξένους ειδήμονες του κρασιού . Προσφέρεται για πολλούς και νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Salto Wild Yeast
    Salto Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων του Μοσχοφίλερου και ένα Saltο προς τα εμπρός για τo πως μια γηγενής ποικιλία μπορεί να ιδωθεί μέσα από σύγχρονη ‘ματιά’, αποτελεί η προσπάθεια αυτή του Γιώργου Σκούρα. Ζύμωση με απομονωμένες στο εργαστήριο ‘άγριες’ ζύμες, υπέροχα εκφρασμένος ανθικός, ποικιλιακός χαρακτήρας και πολυπλοκότητα στην οποία η ποικιλία δεν μας έχει συνηθίσει, ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο
    Γαία S - Syrah & Αγιωργίτικο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ζωηρό, γεμάτο ερυθρό κρασί, που παντρεύει το ευγενικό Αγιωργίτικο με το πικάντικο Syrah. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεκτό ερυθρό κρασί με όμορφη αρωματική πολυπλοκότητα, δυνατές τανίνες και μακρά επίγευση. Μία ετικέτα περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης για όσους ψάχνουν καινούριες γευστικές προεκτάσεις στο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μελιαστό
    Μελιαστό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Bual, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Κομψό ροζέ κρασί για όλες τις ώρες. Το χαρμάνι του κυριαρχείται από το μυρωδάτο Μοσχοφίλερο, ενώ μία μικρή ποσότητα Αγιωργίτικου του προσθέτει σε σώμα και πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις