Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 1616

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Prosecco Brilla
    Prosecco Brilla
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Ευχάριστο και γεμάτο φρεσκάδα Ιταλικό αφρώδες κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών, ελαφριά γεύση και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες! Ιδανικό σαν απεριτίφ αλλά και για την αρχή ενός γεύματος συνοδεύοντας σαλάτες και ορεκτικά ή καναπεδάκια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Maison Castel Cotes De Provence
    Maison Castel Cotes De Provence 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα ξεμυαλιστικά ευχάριστο και ευκολόπιοτο ροζέ από την περιοχή της Προβηγκίας που ήρθε με τη σειρά του να αποδείξει πως η ονομασία προέλευσης Côtes de Provence επισφραγίζει την απόλαυση και τις μικρές πολυτέλειες της ευζωίας. Δροσερό και ανάλαφρο, αρωματικό και κομψό και με εξαιρετική αντιστοιχία ποιότητας τιμής. Απολαύστε από απεριτίφ μέχρι σε συνδυασμό με θαλασσινές νοστιμιές.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Ωμέγα 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Φίνος επιδόρπιος οίνος από το Κτήμα ΑΛΦΑ με φανατικό κοινό εντός και εκτός Ελλάδος. Η σωστή οινοποίησή του και τα λεπτά χαρακτηριστικά του το καθιστούν, ως Ωμέγα, τον τέλειο επίλογο ενός γεύματος υψηλής γαστρονομίας που αρχίζει από το Α…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Αμπέλου Φως - Ροζε
    Αμπέλου Φως - Ροζε 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ένα πολύ ευχάριστο ροζέ ημίξηρο κρασί από Αγιωργίτικο και Syrah με άφθονα αρώματα φρούτων και απαλή γλυκύτητα που ανεβάζουν την διάθεση! Με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας είναι ένα κρασί στολίδι για το καθημερινό τραπέζι τόσο το καλοκαίρι όσο και τις υπόλοιπες εποχές. Ιδανικό για πάρτυ και μεγάλες συγκεντρώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Αμπέλου Φως - Λευκό
    Αμπέλου Φως - Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Οι δύο πιο πολυφυτεμένες λευκές ποικιλίες της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, ‘εκμεταλλεύονται’ τον ευχάριστο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχοφίλερου με την ένταση του Ροδίτη, δημιουργώντας ένα κρασί που μπορεί να πάρει άνετα θέση στον καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  6. Deus - Rosato
    Deus - Rosato
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Ροζέ, Syrah, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Syrah σε ένα διαφορετικό ρόλο, αυτό του ευχάριστου, φρουτώδους και παιχνιδιάρικου ημίγλυκου και ημιαφρώδους κρασιού. Μία άκρως εντυπωσιακή και ‘χαλαρή’ πρόταση εμπνευσμένη από τα Ιταλικά Moscato D’Asti. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή γλυκά κρεμώδη. Φυσικά είναι ιδανικό για οποιοδήποτε εορτασμό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Prosecco Brilla Rose
    Prosecco Brilla Rose 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Glera, Pinot Noir, 11% alc.
    Η εντυπωσιακή και λαμπερή φιάλη του, φιλοξενεί ένα κρασί που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας γουλιά! Ανοιχτό τριανταφυλλί χρώμα που προϊδεάζει για τα αρώματα που θα ακολουθήσουν. Μπουκέτα με τριαντάφυλλa και λευκά λουλούδια μαζί με γκρέιπφρουτ και κόκκκινα φρούτα ελευθερώνονται από τις έντονες και ντελικάτες φυσαλίδες προσφέροντας ένα δροσιστικό, πλούσιο και τραγανό ροζέ Prosecco.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Άλφα - Ασύρτικο
    Κτήμα Άλφα - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Ο βασιλιάς των λευκών ελληνικών ποικιλιών Ασύρτικο, φιλοξενείται στον υπέροχο και πιστοποιημένα αειφόρο αμπελώνα του κτήματος Άλφα στο Αμύνταιο και το αποτέλεσμα δικαιώνει. Το single vineyard Αγία Κυριακή είναι ένα καλοδουλεμένο λευκό με ένταση, χαρακτήρα αλλά και πλουραλιστική γουλιά χάρη στην 8μηνη παραμονή του κρασιού στις οινολάσπες του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μπουτάρης - Αγιωργίτικο
    Μπουτάρης - Αγιωργίτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Πολύ καλή έκφραση της τυπικής Νεμέας για το καθημερινό τραπέζι: Όμορφο, ρουμπινί χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του Αγιωργίτικου, ευχάριστη και φρουτώδης επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa
    Μπουτάρης - Grande Reserve Naoussa 2013
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πρότυπη ετικέτα παλαιωμένου ερυθρού της Νάουσας, που εκφράζει χαρακτηριστικά την τυπικότητα της ποικιλίας και της περιοχής. Είναι πληθωρικό και γεμάτο, με πλούσια τα τυπικά ποικιλιακά αρώματα και σωστή αρμονία τανινών και οξύτητας. Η Grande Reserve Νάουσα της εταιρείας Μπουτάρη είναι ορόσημο των δυνατοτήτων του Ξινόμαυρου της Νάουσας, με εξαιρετικές κριτικές από διεθνείς κριτικούς οίνου όπως ο Robert Parker που του έδωσε την εξαιρετική βαθμολογία 90/100.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    48,50 €
    Ένα από τα απόλυτα λευκά best-sellers της Ελληνικής αγοράς - και όχι άδικα… Το λευκό Κτήμα Άλφα αποτυπώνει μία μοναδική πλευρά της προσωπικότητας του Sauvignon Blanc, με στυλ που ισορροπεί ανάμεσα στον παλιό και το νέο κόσμο, αισθησιακά αρώματα σε μύτη και στόμα, και τέλεια οξύτητα. Το λευκό Κτήμα Άλφα είναι ένα κρασί που εξαντλείται γρήγορα από την αγορά γιατί οι φανατικοί του φίλοι δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους (και την καλοπέρασή τους) χωρίς αυτό…
  12. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 9,78 € Κανονική τιμή 11,50 €
    Η Νάουσσα Μπουτάρη είναι κρασί για το κελάρι ή για το τραπέζι. Όπως και να επιλέξει να την μεταχειριστεί κανείς, είναι κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία και την καταγωγή του, και βγάζει ασπροπρόσωπο αυτόν που την αγοράσει για να την χαρίσει, να την παλαιώσει, ή να την ανοίξει. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator!
  13. Κυδωνίτσα Ζαχαριά
    Κυδωνίτσα Ζαχαριά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    81%
    Η Κυδωνίτσα, μία σπάνια ποικιλία της Πελοποννήσου, εξελίσσεται σε ένα εξαιρετικό σταφύλι δίνοντας νόστιμα και δροσερά κρασιά με μεσογειακό προφίλ. Το αποδεικνύει και αυτό το κρασί που προέρχεται από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά στην Νεμέα, στο οποίο γευόμαστε όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της ποικιλίας. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι πολύ καλή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Lexis Gris
    Lexis Gris 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    To ερυθρωπό Μοσχοφίλερο έχει πια καθιερωθεί και στην παραγωγή ροζέ κρασιών με εξαιρετικά αποτελέσματα όπως αυτή η sur lie (έχει παραμείνει με τις οινολάσπες του για 6 μήνες) εκδοχή από το οινοποιείο Ζαχαριά. Τα ζουμερά αρώματα και οι γεύσεις της ποικιλίας εκφράζονται πολύ όμορφα σε ένα ιδιαίτερα εξωστρεφές αλλά ταυτόχρονα και κομψό κρασί που θα κερδίσει όλους τους οινόφιλους.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Harlan Estate
    Harlan Estate 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    1.751,90 €
    H ετικέτα που φέρει και το όνομα του κτήματος είναι αυτή που δημιούργησε τον θρύλο του οινοποιού H. William Harlan. Εμπνευσμένος από τους Μπορντωλέζους, όραμα του ήταν η δημιουργία ενός οίνου πρώτης κλάσης ή όπως λένε οι Γάλλοι “Premier Grand Cru Classé” από το Oakville της κοιλάδας Napa. Άφησε τα πεδινά και φύτεψε με υψηλή πυκνότητα στα φτωχά, ρηχά εδάφη των πλαγιών. Οι αμπελώνες δημιουργούν ένα μωσαϊκό εναλλαγής με τα δάση της άγριας φύσης της περιοχής και καλλιεργούνται με βιολογικές και βιοδυναμικές πρακτικές καθώς είναι ο μόνος τρόπος διατήρησης της γης, επιτρέποντας της να εξελιχθεί προς το πλήρες δυναμικό της. Η απίστευτη λεπτομέρεια δίνεται σε κάθε βήμα, από την φύτευση και την καλλιέργεια μέχρι την οινοποίηση και την εμφιάλωση, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε αμπελοτεμαχίου και της κάθε χρονιάς. Για αυτόν, η έννοια terroir δεν περικλύει μόνο το κλίμα και το έδαφος, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο ανθρώπινος παράγοντας με μόχθο για την βέλτιστη έκφρασή του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί