Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 103

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ράμνιστα
    Ράμνιστα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Η Ράμνιστα είναι η αδυναμία των φανατικών του Ξινόμαυρου της Νάουσας. Γεμάτο, πολύπλοκο, τανικό, είναι ένα δυνατό κρασί που απαιτεί σεβασμό και συνοδεύει… μεγάλες κρεατοφαγικές εξορμήσεις!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Αβαντίς - Μαυροκουντούρα
    Κτήμα Αβαντίς - Μαυροκουντούρα 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροκουντούρα, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    63%
    Ο Απόστολος Μούντριχας λάτρης των ερυθρών ποικιλιών αλλά και του τόπου του, σε ένδειξη σεβασμού προς τη περιοχή του, αναβιώνει την αρχαία ποικιλία της Εύβοιας, τη Μαυροκουντούρα Κύμης. Πρόκειται για ένα άλλο κλώνο της Αιγαιοπελαγίτικης Μανδηλαριάς αλλα με πιο μικρά σταφύλια, πιο σκούρο χρώμα και πιο βελούδινες τανίνες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Διάπορος
    Διάπορος 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Πήρε τη θέση του ανάμεσα στα μεγάλα Ελληνικά ερυθρά αμέσως μόλις βγήκε στην αγορά...και συνεχίζει αφού τον Αύγουστο 2016 πήρε την κορυφαία βαθμολογία 95/100 από το eRobertParker.com! Ένα δυνατό κόκκινο κρασί για πολύ ιδιαίτερες στιγμές, αλλά και για πολύ εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. The Fallen Oak Magnum
    The Fallen Oak Magnum 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Syrah, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    34,70 €
    Το Γιαννακοχώρι είναι πλέον παρελθόν και η ιστορία του σπουδαίου αυτού ελληνικού κρασιού συνεχίζει μέσα από την ετικέτα Κτήμα κυρ-Γιάννη 2012. Με ελαφρώς διαφοροποιημένο χαρμάνι αφού πλέον στο blend έχει προστεθεί και το Syrah, το νέο ερυθρό του κτήματος είναι άξιος διάδοχος της ιστορικής ετικέτας, με πυκνό φρούτο, στιβαρές αλλά ώριμες τανίνες και μακρά επίγευση.
  5. Οινάρι
    Οινάρι 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    9,90 €
    Ερυθρό κρασί που είναι τόσο ευχάριστο και ευκολόπιοτο, ώστε μπορεί να γίνει μία όμορφη συνήθεια. Γλυκά αρώματα μαρμελάδας σκούρων φρούτων κυριαρχούν σε μύτη και στόμα, ενώ όμορφη οξύτητα και μετρημένες τανίνες συνθέτουν την καλά ισορροπημένη δομή του.
  6. Κτήμα Φουντή - Ερυθρός
    Κτήμα Φουντή - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Τυπικό ερυθρό της Νάουσας που αποτυπώνει με ακρίβεια την δυναμική του Ξινόμαυρου. Τα πρωτογενή αρώματα κόκκινων φρούτων και ντομάτας που παρουσιάζει η ποικιλία, ντύνονται σωστά από την πικάντικη αρωματική επένδυση που χαρίζει το βαρέλι. Πλούσιες τανίνες και όμορφη οξύτητα συμπληρώνουν το όμορφο ερυθρό πακέτο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Laura Nobile
    Laura Nobile 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Εκπληκτική, περιορισμένης παραγωγής, ξηρή έκφραση της Μαυροδάφνης από το σπουδαίο terroir της Αιγιαλείας που ανεβάζει την ποικιλία πολλά επίπεδα. Το βάθος φρούτου, η ζωηρή οξύτητα και οι βελούδινες τανίνες συνθέτουν ένα εξαιρετικό και πολυεπίπεδο ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Λυραράκης ερυθρό
    Λυραράκης ερυθρό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Κοτσιφάλι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Έντονο βαθυκόκκινο χρώμα με μοβ ανταύγειες, βοτανική μύτη με αρώματα φραγκοστάφυλου και δαμάσκηνου, με κάποιες νύξεις μπαχαρικών και κανέλας, στόμα παχύ με ωραία οξύτητα και τελείωμα βαρελιού. Κρασί με επίγευση πικάντικη, σχετικά μικρή, και με αίσθηση από ώριμα φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Perpetuus - Ερυθρός
    Perpetuus - Ερυθρός 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Μαυρούδι, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.9% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Ένα super-premium Ελληνικό ερυθρό σε "μεγάλη φόρμα". Το Perpetuus είναι ένα ευγενές και όμορφα εξελιγμένο ερυθρό κρασί με αφοπλιστικά φίνο χαρακτήρα από ένα μοναδικό συνδυασμό ποικιλιών, του Cabernet Franc με το Μαυρούδι. Πίνεται ήδη πολύ ευχάριστα, έχει όμως μπροστά του πολλά και καλά χρόνια παλαίωσης..
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Κατώγι Αβέρωφ Inima Ξινόμαυρο
    Κατώγι Αβέρωφ Inima Ξινόμαυρο 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    To Κατώγι Αβέρωφ αν και βρίσκεται αρκετά μακριά από την Νάουσα καταφέρνει να φέρνει στα ποτήρια μας μία εξαιρετική έκφραση της ποικιλίας με λαμπερό φρούτο και βοτανικά στοιχεία, ζωηρή οξύτητα και αισθητές τανίνες. Χρησιμοποιεί φρούτο από επιλεγμένο αμπελοτόπι στην περιοχή και το οινοποιεί υποδειγματικά, αποτυπώνοντας όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των ΠΟΠ Νάουσσα κρασιών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Carmenere Aconcagua Valley
    Errazuriz - Carmenere 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Petit Verdot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    Τυπικό Χιλιανό ερυθρό από ένα ιδιαίτερα αξιόλογο οινοποιείο της χώρας. Νόστιμο, πλούσιο, με όμορφα γήινα αρώματα που παραπέμπουν στον φρεσκοκομμένο καφέ και πολύ καλή οξύτητα, ζωντανεύει το τραπέζι και τα κρεατικά που καλείται να συνοδεύσει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Rossiu di Munte Pinot Noir
    Rossiu di Munte Pinot Noir 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    68%
    Όλοι ξέρουμε ότι το Pinot Noir χρειάζεται ψυχρό κλίμα και υψόμετρο για να αποδώσει τα δέοντα. Καταλαβαίνετε ότι σε έναν από τους αμπελώνες με το υψηλότερο υψόμετρο στην Ελλάδα, το σταφύλι (και κατ' επέκταση το κρασί) "ζωγραφίζει"! Αφεθείτε στην κομψότητά του και δεν θα το μετανιώσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio"
    Amarone della Valpolicella Classico "Consorzio" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Ένα δυνατό και ασυνήθιστο κρασί για πιστούς φίλους της κατηγορίας, αλλά και έμπειρους ουρανίσκους. Είναι πλούσιο σε όλα του, χαρακτηρίζεται από γεμάτα αρώματα ώριμων φρούτων και σταφίδας, ενώ οι τανίνες του είναι… αμείλικτες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Chateau Belair Monange
    Chateau Belair Monange 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    To Chateau Belair (που από την εσοδεία του 2008 ονομάζεται Chateau Belair-Monange) είναι ένα από τα πιο ιστορικά κτήματα του Saint Emilion, με ιστορία που ξεκινά από τον μεσαίωνα. Συνδυάζει τα terroir των πιο προνομιούχων αμπελώνων στο Saint-Émilion με το ασβεστολιθικό έδαφος του κεντρικού plateau να προσφέρει φρεσκάδα, ορυκτό χαρακτήρα και λεπτά, με διάρκεια αρώματα. Ο μπλε πηλός από τις πλαγιές παρέχει ένταση, μάκρος και μία μοναδική κομψότητα στο κρασί. Ο αμπελώνας είναι φυτεμένος με 90% Merlot και 10% Cabernet Franc, ενώ πολλά κλήματα είναι ηλικίας 80 ετών και πάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Yalumba CS Barossa Syrah
    Yalumba CS Barossa Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, 14% alc.
    Αυτή είναι μια μοντέρνα ερμηνεία του κλασικού στυλ. Τα αρχικά αρώματα shiraz περιλαμβάνουν ώριμο δαμάσκηνο και κεράσι, ακολουθούμενα από τα αρώματα φυλλώδους, κέδρου και κόκκινης σταφίδας του cabernet sauvignon. Ο ουρανίσκος είναι πλούσιος και γενναιόδωρος, αλλά απαλός και εύπλαστος. Οι ισορροπημένες γεύσεις παραμένουν στο μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί